Unde se află „Triunghiul Românesc al Bermudelor”?

15.07.2020
Unde se află „Triunghiul Românesc al Bermudelor”?

„Triunghiul Românesc al Bermudelor”. În România, există o zonă în care se presupune că se întâmplă fel de fel de activități de-a dreptul paranormale. De-a lungul vremii, mai multe persoane au declarat că lucruri stranii s-au întâmplat în acea regiune. Este vorba de pădurea Hoia Baciu, din apropiere de Cluj-Napoca.

Locul a fost denumit „Triunghiul Românesc al Bermudelor”, fiindcă ceea ce se întâmplă acolo nu poate fi explicat cu argumente logice. Pădurea se află la mai puțin de 5 km de Cluj-Napoca și are o suprafață de aproximativ 295 de hectare. Zona a început să fie cunoscută din anul 1960, când aici ar fi avut loc numeroase fenomene paranormale, de la aparţii de OZN-uri la dispariţii misterioase şi experienţe extrasenzoriale.

Pădurea Hoia Baciu, faimoasă în toată lumea

Pădurea a devenit faimoasă după ce mai multe publicații de top din Europa au inclus-o în top 10 cele mai înfricoșătoare locuri de pe bătrânul continent. Amatorii de senzații puternice vin din toată lumea să viziteze această zonă stranie. Potrivit legendelor, cei care intră în pădure se confruntă cu o exacerbare a fricilor.

Fenomene greu de explicat în „Triunghiul Românesc al Bermudelor”

De-a lungul timpului, au fost nenumărate ciudățenii raportate de oameni în pădurea Hoia Baciu. Unii spun că au văzut fantome, iar persoane cunoscute au dispărut efectiv. Cea mai veche legendă spune că un cioban ar fi dispărut cu toate cele 200 de oi ale sale.

În anul 1968, mai mulți martori au susținut că în zonă au fost văzute OZN-uri. Ba mai mult, un tehnician militar, Emil Barnea, a reușit să fotografieze obiectul zburător. Pozele au fost catalogate de specialiști internaționali drept „cele mai clare imagini ale unui OZN fotografiat în România”.

Cu toate că suntem în secolul 21, pădurea Hoia Baciu este cunoscută în toată lumea ca fiind unul dintre cele mai înfricoșătoare locuri din Europa. Indiferent de credințe, pădurea rămâne un obiectiv demn de vizitat.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=249&v=jxlX0ndboMw&feature=emb_logo

Foto: editiadedimineata.ro

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la…
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la…
Toată lumea a auzit de Elena Ceaușescu și răutatea de care dădea dovadă. Elena Ceaușescu a fost timp de zeci de ani, una dintre cele mai importante și mai influente femei din România... citește tot
Care este singura insulă din lume unde locuiesc numai oile? Oamenii vin rar acolo, întrucât accesul este dificil!
Care este singura insulă din lume unde locuiesc numai oile? Oamenii vin rar acolo, întrucât accesul este dificil!
Lítla Dímun este cea mai mică dintre cele 18 insule ale arhipelagului Feroe. Aici trăiesc doar câțiva ciobani și sute de oi, într-o armonie perfectă. Accesul turiștilor este extrem de... citește tot
De ce Europa nu poate fi considerat un continent?
De ce Europa nu poate fi considerat un continent?
Prima regiune a lumii care a fost colonizată este Europa. Cea mai timpurie prezență umană în Europa datează de acum aproximativ 1,8 milioane de ani, iar continentul are o istorie lungă de... citește tot