Noua funcție de la WhatsApp de care NU ȘTIE NIMENI! Ce poți să faci?

21.06.2023
Noua funcție de la WhatsApp de care NU ȘTIE NIMENI! Ce poți să faci?

WhatsApp este aplicația care a adus împreună milioane de oameni. Dar, i-a și despărțit, dacă situația a cerut-o. Mai nou, inginerii de la WhatsApp au implementat o funcție menită să îi salveze pe cei care au trimis un mesaj pe care l-au regretat după câteva secunde. Acum, mesajele trimise pot fi… editate.

Mesajele trimise pot fi editate. Condiția pentru a putea șterge sau edita un astfel de mesaj din conversațiile pe care le ai cu cineva este ca mesajul trimis să nu fi fost deja citit de cel ce trebuie să primească textul. Eficient, nu-i așa?

Dacă la început funcția era dezactivată în setările standard, aceasta nu mai are nevoie de nicio activare manuală. Pentru a putea edita sau șterge un mesaj deja trimis, trebuie ca utilizatorul să țină apăsat pe un astfel de text, până ce apare meniul cu opțiuni. Apoi, se va selecta opțiunea „Edit” și textul poate fi editate cu condiția să nu fi fost citit de cel care trebui să-l primească.

Curiozități despre WhatsApp:

WhatsApp nu a fost mereu o aplicație free. Americanii au perceput inițial o taxă anuală de abonament de 1 USD. Abia până în 2016 WhatsApp a încetat să mai perceapă taxa.

WhatsApp este evaluată în prezent la 50,7 miliarde de dolari.

Jan Koum, fondatorul aplicației, a lucrat pentru Yahoo aproape un deceniu înainte de a renunța în 2007 la jobul său. După un an de călătorie în lume, a aplicat pentru a lucra atât pentru Twitter, cât și pentru Facebook, dar a fost respins de ambele companii. În mod ironic, Facebook, compania care l-a respins la acea vreme, avea să cumpere în cele din urmă lucrarea vieții lui Jan Koum aproape un deceniu mai târziu, scrie facts.net.

WhatsApp ocupă locul 3 în topul celor mai descărcate aplicații pentru Android din lume. Pe primul loc este Facebook, apoi YouTube.

În 2014, înainte ca Facebook să cumpere WhatsApp, la aplicație lucrau numai 55 de oameni.

Foto: Pexels.com

Distribuie acest articol:
Tags:
Cele mai noi articole
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la…
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la…
Toată lumea a auzit de Elena Ceaușescu și răutatea de care dădea dovadă. Elena Ceaușescu a fost timp de zeci de ani, una dintre cele mai importante și mai influente femei din România... citește tot
Care este singura insulă din lume unde locuiesc numai oile? Oamenii vin rar acolo, întrucât accesul este dificil!
Care este singura insulă din lume unde locuiesc numai oile? Oamenii vin rar acolo, întrucât accesul este dificil!
Lítla Dímun este cea mai mică dintre cele 18 insule ale arhipelagului Feroe. Aici trăiesc doar câțiva ciobani și sute de oi, într-o armonie perfectă. Accesul turiștilor este extrem de... citește tot
De ce Europa nu poate fi considerat un continent?
De ce Europa nu poate fi considerat un continent?
Prima regiune a lumii care a fost colonizată este Europa. Cea mai timpurie prezență umană în Europa datează de acum aproximativ 1,8 milioane de ani, iar continentul are o istorie lungă de... citește tot