De ce membrii familiei regale britanice folosesc telefoane cu fir?

31.05.2021
De ce membrii familiei regale britanice folosesc telefoane cu fir?

Telefoanele mobile reprezintă, în prezent, atât o necesitate cât și modalitate de a comunica în orice clipă. Majoritatea oamenilor schimbă anual modelele cu unele de ultimă generație, pentru a fi în trend cu moda. Acest lucru nu este, însă, valabil și pentru familia regală britanică, care încă folosește telefoane fixe cu fir.

De ce familia regală britanică folosește încă telefoane fixe cu fir?

Regina Elisabeta a II-a a fost filmată de mai multe ori în timp ce purta discuții telefonice cu premierul Boris Johnson, folosind un telefon fix cu fir. Totodată, atât ducesa Kate și prințul William au fost surprinși în timp ce își îndeplineau îndatoririle oficiale tot de pe un dispozitiv cu fir.

Expertul regal Phil Dampier a declarat pentru FEMAIL că Majestatea Sa a folosit probabil același telefon de ani de zile și are o mentalitate care a surprins pe multă lume: „dacă nu este stricat, nu-l repara”.

Telefonul cu fir se potrivește ambianței dacă locuiți într-un castel medieval. De ce să puneți ceva modern? Este un telefon de modă veche și, în ceea ce o privește pe regină, funcționează. De ce să-l schimbi? Surprinzător de mulți oameni au telefoane cu cablu, mai ales dacă ne referim la persoanele care locuiesc în case vechi și care au la dispoziție și telefoane de modă veche. Acestea arată bine, arată mai bine decât orice aparat modern. Cred că la sfârșitul zilei este vorba despre alegere, a declarat pentru FEMAIL Dickie Arbiter, fostul purtător de cuvânt al reginei.

Cu toate acestea, au fost și cazuri în care membrii familiei regale au fost văzuți purtând discuții cu diferiti reprezentanți mass-media și simpatizanți folosind Zoom sau alte aplicații care pot realiza o conversație video. Acest lucru se întâmplă fiindcă oamenii obișnuiți au dispozitive mobile și folosesc diferite programe software pentru a comunica și a se vedea. Drept urmare și familia regală britanică trebuie să țină pasul cu tehnologia.

Specialiști în sănătate consideră că membrii familiei regale britanice folosesc telefoanele cu fir pentru că nu radiază organismul uman. Totodată, telefoanele fixe cu fir nu pot fi interceptate și ascultate, iar conversațiile pot rămâne private.

Foto: dailymail.co.uk

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la…
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la…
Toată lumea a auzit de Elena Ceaușescu și răutatea de care dădea dovadă. Elena Ceaușescu a fost timp de zeci de ani, una dintre cele mai importante și mai influente femei din România... citește tot
Care este singura insulă din lume unde locuiesc numai oile? Oamenii vin rar acolo, întrucât accesul este dificil!
Care este singura insulă din lume unde locuiesc numai oile? Oamenii vin rar acolo, întrucât accesul este dificil!
Lítla Dímun este cea mai mică dintre cele 18 insule ale arhipelagului Feroe. Aici trăiesc doar câțiva ciobani și sute de oi, într-o armonie perfectă. Accesul turiștilor este extrem de... citește tot
De ce Europa nu poate fi considerat un continent?
De ce Europa nu poate fi considerat un continent?
Prima regiune a lumii care a fost colonizată este Europa. Cea mai timpurie prezență umană în Europa datează de acum aproximativ 1,8 milioane de ani, iar continentul are o istorie lungă de... citește tot