Curiozități despre Donald Trump. Cine îi tunde părul lui Donald Trump?

15.08.2022
Curiozități despre Donald Trump. Cine îi tunde părul lui Donald Trump?

Donald Trump a fost unul dintre cei mai controversați președinți din istoria Statelor Unite ale Americii. Acesta s-a născut pe 14 iunie 1946, la New York, și a ajuns șeful celei mai puternice națiuni din lume în anul 2017. Despre Trump s-au scris multe, însă unele lucruri sunt mai puțin știute publicului larg, de aceea redactorii shtiu.ro le prezintă în rândurile de mai jos pe cele mai interesante dintre acestea.

Lucruri mai puțin știute despre Donald Trump

1. Donald Trump a fost trimis la școala militară în anii adolescenței, fiindcă avea un comportament rebel.

2. Trump este un germofob (frică patologică de germeni, bacterii) convins și nu îi place să dea mâna cu nimeni.

3. Fostul președinte SUA l-a dat în judecată, la un moment dat, pe comicul Bill Maher pentru că l-a asemănat pe tatăl său cu o maimuță.

4. Trump nu bea alcool. Fratele său a fost alcoolic și a murit din cauza dependenței sale în anul 1982.

5. Revista SPY a trimis odată unora dintre cei mai bogați oameni din lume cecuri în valoare de 13 cenți pentru a vedea cine le-ar încasa. Singurii care au făcut acest lucru au fost un traficant de arme și Donald Trump.

6. La vârsta de doar 27 de ani Donald Trump deținea deja 14.000 de apartamente.

7. Trump a fost dat în judecată de peste 3.500 de ori de partenerii săi de afaceri, contractori, clienți, angajați și bănci.

8. Cu toate că pare incredibil, părul lui Trump este real, iar acesta este tuns de soția sa Melania.

9. Începând cu anul 2017, cel puțin 24 de femei l-au acuzat pe Donald Trump de comportament sexual inadecvat, în ultimii 30 de ani.

10. Donald Trump deține și manageriază în jur de 18 terenuri de golf în întreaga lume.

11. Fostul șef de la Casa Albă a fost membru în Partidul Democrat, între 2001 și 2009.

12. Trump nu a depus niciodată un document de faliment personal, dar de șase ori a depus faliment pentru afacerile deținute între 1991 și 2009.

13. Donald Trump a jucat în filmul „Singur acasă” partea a doua: „Pierdut în New York„.

14. În timpul președinției sale, Trump a ordonat interzicerea accesului cetățenilor din mai multe țări cu majoritate musulmană în SUA, conform Wikipedia.org.

15. Fostul șef de la Casa Albă a condus odată fundația Donald J. Trump înființată în 1988, dar aceasta a fost închisă de biroul procurorului general al statului New York, în 2013, din cauza mai multor nereguli, au scris cei de la seriousfacts.com.

Foto: Wikipedia.org

AZI ÎN ISTORIE
Ziua de 1 septembrie este cea de-a 244-a a calendarului gregorian și a 245-a în anii bisecți. În această zi au avut loc de-a lungul timpului evenimente care au marcat istoria lumii și pe cea a...
Cele mai noi articole
Ce teritoriu are ca imn sunetul unei pietre care cade în apă?
Ce teritoriu are ca imn sunetul unei pietre care cade în apă?
Puțină lume a auzit despre ciudatul stat Ladonia. De fapt, Ladonia este o micronațiune, proclamată în iunie 1996 ca rezultat al lungilor lupte din instanță dintre artistul Lars Vilks și... citește tot
De ce nu sunt burgerii sănătoși?
De ce nu sunt burgerii sănătoși?
Burgerii sunt apreciați și consumați de foarte mulți oameni. Acest preparat culinar poate fi savurat cu ușurință mai peste tot, fiindcă este o mâncare de tip fast-food. Din păcate, burgerii... citește tot
De ce este Gorbaciov responsabil de căderea ZiduluI Berlinului?
De ce este Gorbaciov responsabil de căderea ZiduluI Berlinului?
Zidul Berlinului, care timp de decenii a divizat nu doar un oraș, ci o țară întreagă, a căzut în noiembrie 1989. Evenimentul a fost unul istoric și a demonstrat responsabilitatea și... citește tot