Cu ce se ocupă acum Donald Trump?

31.08.2021
Cu ce se ocupă acum Donald Trump?

Donald Trump a fost cel de-al 45-lea președinte al Statelor Unite ale Americii. Mandatul său care s-a desfășurat între 2017 și 2021 a fost unul controversat, care în final a dus la pierderea alegerilor în fața lui Joe Biden. Modul în care Statele Unite au gestionat pandemia de Coronavirus a fost unul dintre motivele pentru care acesta a stat doar 4 ani la Casa Albă.

Cu ce se ocupă Donald Trump după ce a plecat de la Casa Albă?

Ce fac președinții SUA după ce părăsesc Casa Albă? Barack Obama a făcut kitesurfing (un sport pe apă) cu Richard Branson. Jimmy Carter s-a întors la ferma sa de arahide și a constatat că avea o datorie de 1 milion de dolari. George W. Bush a început să picteze. În schimb, viața post-prezidențială a lui Donald Trump a fost la fel ca președinția sa: netradițională. În afară de înființarea unui nou website unde își postează declarațiile, mai mult sau mai puțin politice, după ce a fost interzis de Facebook și Twitter, el și-a petrecut cea mai mare parte a timpului în noua sa casă de la Mar-a-Lago, stațiunea gigantică și exclusivă pe care o deține în sudul Floridei.

Se pare că fostul președinte se ține de glume și a venit la o nuntă neinvitat, unde a ținut un discurs împotriva lui Joe Biden și a Chinei, după care a ridicat un pahar de șampanie în cinstea lui și a mirilor. Acest eveniment a fost descoperit după ce paparazzii au văzut mai multe poze pe Instagram de la invitați.

Într-un videoclip încărcat recent pe paginile diferitelor rețele sociale ale stațiunii Mar-a-Lago, Trump a fost văzut la un spectacol auto. Totodată, el a participat la o strângere de fonduri pentru Big Dog Ranch Rescue, o organizație caritabilă legată de Lara Trump, cea care a fost subiect principal la știri pentru că a cheltuit aproape 2 milioane de dolari, la proprietățile deținute de Trump, în ultimii 7 ani.

Chiar și așa nu se știu foarte multe lucruri despre viața lui Donald Trump, după terminarea mandatului de președinte. Acesta are multiple proprietăți în SUA, fiind unul dintre miliardarii Americii. Un lucru însă este cert, Donald Trump (75 de ani) este decis să revină în politică și să câștige încă un mandat la Casa Albă.

Într-un final, vom câștiga. Am câștigat deja mult. Suntem într-o luptă pentru America, instituțiile și cele mai dragi principii americane. Nu contează cât vor încerca să ne oprească, nu vor reuși. America va fi mai mare și mai puternică decât oricând, a afirmat Donald Trump după ce a pierdut alegerile în fața lui Joe Biden.

Indiferent de cum decurge viața lui Donald Trump, după ce a părăsit fotoliul de la Casa Albă, aceasta este una plină de lux și opulență.

Foto: Wikipedia.org

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Ce este o țară transcontinentală? Câte țări transcontinentale există?
Ce este o țară transcontinentală? Câte țări transcontinentale există?
O țară transcontinentală este acea țară care face parte dintr-un anumit continent, însă o parte din teritoriile acesteia sunt împărțite geografic între două sau mai multe continente. Mai... citește tot
Cea mai bătrână găină din istorie! Cât trăiesc găinile? Care este recordul de viață al unei găini?
Cea mai bătrână găină din istorie! Cât trăiesc găinile? Care este recordul de viață al unei găini?
Găinile sunt printre cele mai comune animale domestice pe întreg Globul pământesc. Fie că sunt crescute pentru carne, pentru ouă sau pur și simplu ca animale de companie, aceste păsări le... citește tot
De ce nu s-a construit un pod între Africa și Europa în strâmtoarea Gibraltar? Sunt doar 14 km!
De ce nu s-a construit un pod între Africa și Europa în strâmtoarea Gibraltar? Sunt doar 14 km!
Strâmtoarea Gibraltar este un punct foarte important pe harta Terrei. Această strâmtoare face legătura dintre Africa și Europa are o lungime de aproximativ 60 de kilometri și o lățime... citește tot