Care e povestea bărbatului care a înfiat o fetiță de 6 ani pentru ca mai apoi să se căsătorească cu ea?

14.09.2020
Care e povestea bărbatului care a înfiat o fetiță de 6 ani pentru ca mai apoi să se căsătorească cu ea?

Deși pare greu de crezut, o fetiță a fost torturată 18 ani de tatăl ei, pentru a o transformă într-o super-femeie, fără frici, emoții și sentimente. Situația a fost povestită chiar de micuță, care între timp a ajuns la vârsta de 60 de ani și a publicat cartea autobiografică „Singura fată din lume”.

Maude Julien a povestit cum a fost torturată fizic și psihic, timp de 18 ani, de tatăl ei. Bărbatul pe nume Louis Didier este descris drept un alcoolic și un nebun. Cruzimea cu care a putut să își trateze fetița depășește orice imaginație.

Fetița era închisă într-un beci plin de șoareci

Louis Didier trăia într-o vilă retrasă din nordul Franței, iar la un moment dat a înfiat o fetiță de 6 ani. După ce micuța a crescut a luat-o de soție și împreună au avut un copil, pe nume Maude, născut în 1957.

Bărbatul era clar că avea probleme mintale, fiindcă încă din primii ani de viață ai micuței Maude, aceasta a fost supusă unor ”probe” menite să o transforme în ”supraviețuitorul perfect”, fără teamă, fără emoții.

Pe când avea vârsta de 8 ani, fetița a fost pusă de tatăl ei să apuce un gard electric și să nu schițeze niciun gest de durere. Ea era obligată să bea whisky, iar după aceea pusă să meargă în linie dreaptă. O altă situație periculoasă era atunci când obișnuia să o atârne de o stâncă înaltă ca să se obișnuiască cu teama. Una dintre cele mai periculoase împrejuări la care a fost supusă micuța a fost atunci când era închisă într-un beci plin de șoareci ca să poată medita la viață și moarte.

Salvarea fetiței a venit de la muzică

În anul 1972, bărbatul i-a permis fetiței sale să ia lecții de muzică. Astfel, un profesor venea periodic la locuința acestora și o medita pe Maude. Văzând că lucrurile merg în direcția bună Louis Didier i-a permis fetei sale să meargă în oraș pentru a aprofunda lecțiile de muzică.

Aici, domnișoara Maude a cunoscut un muzician de care s-a îndrăgostit și cu care s-a și căsătorit ulterior. Louis Didier a pus de acord cu relația acestora, iar la 18 ani a permis căsătoria dintre cei doi cu obligația ca fata să se întoarcă virgină după 6 luni.

Odată reușită să scape de tatăl său, fata nu s-a mai întors. Maude a ajuns la vârsta de 63 de ani și a făcut ani întregi de terapie pentru a avea o viață normală, iar acum este ea însăși psihiatru. Louis Didier a murit în 1981, la vârsta de 79 de ani.

Louis Didier, împreună cu fetița lui Maude.

Foto: nytimes.com

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Rolul ceasurilor inteligente în creșterea productivității
Rolul ceasurilor inteligente în creșterea productivității
Pentru că tehnologia a devenit aliatul indispensabil pentru îmbunătățirea eficienței productivității, este important să alegi acele produse ale acesteia care te pot ajuta cu adevărat în... citește tot
Cum își îngrijeau țăranii români copiii la 1850: „Îi îndopau cu mămăligă de la două-trei luni”
Cum își îngrijeau țăranii români copiii la 1850: „Îi îndopau cu mămăligă de la două-trei luni”
În lucrarea scrisă în anul 1895 și intitulată „Igiena țăranului român”, dr. Gheorghe Crăiniceanu dedica un capitol întreg creșterii copiilor în familiile de țărani. Autorul explică... citește tot
Mandate fără număr. La al câtelea mandat a ajuns Putin? Cum poate să conducă până la 84 de ani?
Mandate fără număr. La al câtelea mandat a ajuns Putin? Cum poate să conducă până la 84 de ani?
Vladimir Putin a câștigat din nou alegerile în Rusia. Acesta ocupă pentru a cincia oară funcția de președinte al Federației Ruse. Pentru a fi Președinte pentru a cincea oară, șeful de la... citește tot