La câți abonați primești bani de la YouTube? Cât câștigi la 1000 de vizualizări?

29.10.2020
La câți abonați primești bani de la YouTube? Cât câștigi la 1000 de vizualizări?

Cum faci bani cu YouTube? Toată lumea visează să facă bani cât mai ușor. În ziua de astăzi, există diferite modalități de a face bani în mediul online. Una dintre metode o reprezintă urcarea de filmulețe pe YouTube. Deși pare ceva ușor, situația se complică, fiindcă trebuie îndeplinite anumite condiții, iar în rândurile de mai jos le vom explica pe fiecare în parte.

Cum faci bani cu filmulețele pe YouTube?

Pentru a ajunge la faza în care să scoți bani din YouTube, trebuie în primă fază să îți faci cu un canal pe platforma online și să încarci cât mai multe filmulețe. Conținutul trebuie să fie original, altfel Google (cel care deține YouTube) nu te va plăti.

Potrivit YouTube, partenerii săi au mai multe modalități de a câștiga bani cu ajutorul următoarelor funcții:

Fiecare din aceste modalități are propriile criterii de eligibilitate, privind numărul de abonați și numărul de vizionări. Trebuie specificat faptul că YouTube verifică constant filmulețele și canalele pentru a se respecta regulile, astfel încât, o anumită funcție care generează bani să poată să fie activată sau nu.

La câți abonați primești bani de la YouTube?

Potrivit YouTube, după ce ți-ai creat un canal pe platformă, trebuie îndeplinite anumite condiții pentru ca reclamele să înceapă să apară pe filmulețe. Astfel, trebuie să ai un cont AdSense conectat la canalul de YouTube. După aceea, trebuie ca filmulețele tale să aibă 4.000 de ore valide de vizionare publică în ultimele 12 luni, iar canalul să aibă minim 1.000 de abonați. Dacă aceste condiții sunt îndeplinite, reclamele venite de la AdSense vor apărea pe filmulețele tale.

Pentru fiecare 1.000 de vizualizări, se câștigă, în medie, $10,73. Banii variază în funcție de cât de mult plătește un advertiser pentru o reclamă.

Foto: Pexels.com

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Operațiunile de salarizare, optimizate cu o soluție digitală
Operațiunile de salarizare, optimizate cu o soluție digitală
Procesele de payroll trebuie realizate pe baza unui flux rapid în orice companie, pentru o gestionare cât mai eficientă a resursei umane și a timpului. Un program salarii, care este denumit și... citește tot
De unde vine expresia: „Țiganul e țigan și-n ziua de Paști”?
De unde vine expresia: „Țiganul e țigan și-n ziua de Paști”?
Puțini știu adevărata poveste din spatele expresiei „Țiganul e țigan și-n ziua de Paști”, folosită adesea cu dispreț. Dar dacă ne întoarcem în timp, în perioada sclaviei romilor,... citește tot
De ce Ucraina n-a vrut ca România să intre în NATO? Cum s-au opus vecinii de la nord?
De ce Ucraina n-a vrut ca România să intre în NATO? Cum s-au opus vecinii de la nord?
Pe data de 29 martie 2004, România a aderat în mod oficial la NATO alături de Bulgaria, Estonia, Lituania, Slovacia și Slovenia. Aceasta era una dintre cele mai importante reușite pe plan extern... citește tot