Dezvăluiri din documentarul Netflix: Harry și William sunt la cuțite. Antena 3, „bucata” din România prezentă în filmul „Harry și Meghan”

19.12.2022
Dezvăluiri din documentarul Netflix: Harry și William sunt la cuțite. Antena 3, „bucata” din România prezentă în filmul „Harry și Meghan”

Unul dintre cele mai urmărite documentare din ultimele zile este cel rulat de Netflix care îi are ca protagoniști pe Prințul Harry şi Meghan Markle, soția sa. Filmul are șase episoade și a stârnit ample controverse la nivel mondial după ce cei doi au făcut dezvăluiri din viața privată a familiei regale britanice. La un moment dat, un pasaj difuzat la știrile Antena 3 CNN, a apărut în documentar.

„Harry şi Meghan” readuce în atenția publicului povestea de dragoste dintre ducele şi ducesa de Sussex încă de la începuturile ei și până la momentul în care Prințul Harry a renunțat la titulatura regală și s-a mutat definitiv în Statele Unite ale Americii.

La începutul anului 2020, Prințul Harry renunța la titulatura „Alteţa sa regală” și la numele de familie regal Mountbatten-Windsor. Divergențele dintre familia regală pe de o parte și soția sa pe de altă parte au dus la o ruptură definitivă. Toate detaliile sunt povestite în documentarul controversat marca Netflix, pentru care cei doi protagoniști ar fi primit până la 150 de milioane de dolari.

La un moment dat, în episodul al 3-lea, apare prezentatoarea Lorena Burlacu de la Antena 3, cea care prezintă un grupaj de știri ce anunță nunta cea avea să aibă loc între cei doi. Cadrul are mai puțin de o secundă, dar se poate vedea că nunta lui Harry cu Meghan a primit atenție la nivel internațional. Iar subiectul a fost tratat inclusiv în presa din România.

Documentarul „Harry și Meghan” a intrat în istorie ca fiind cel mai vizionat documentar pe Netflix în săptămâna premierei. Netflix a anunțat într-un comunicat de presă că primele trei episoade din serial au înregistrat 81,55 de milioane de ore de vizionare după premiera, care a avut loc joia trecută. Peste 28 de milioane de utilizatori ai platformei de streaming au urmărit minimum o parte din serial.

Harry și William sunt la cuțite

Printre dezvăluirile din documentar se numără momentul în care Meghan Markle a vorbit despre prima dată când a primit o ameninţare cu moartea și felul în care prințul Harry se deghiza pentru a se întâlni cu Meghan.

Totodată, prințul Harry a dezvăluit și cum s-a certat cu fratele său, care nu i-a dat altă variantă decât să părăsească familia. Prinţul William, devenit între timp moştenitorul tronului, ar fi ţipat la fratele lui mai mic atunci când acesta l-a informat despre intenţia lui de a renunţa la îndatoririle sale regale în urmă cu aproape trei ani, a dezvăluit Harry, care crede totodată şi că presa este vinovată pentru un avort spontan al soţiei sale.

„A fost înfricoșător să-l văd pe fratele meu cum țipă la mine, iar tatăl meu spunea lucruri care pur și simplu nu erau adevărate, iar bunica mea stă liniștită acolo”, spune Harry în episodul al cincilea, conform cnbc.com

Harry şi-a acuzat rudele că ar fi încurajat în presă apariția unor articole cu tentă negativă la adresa soției sale.

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la…
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la…
Toată lumea a auzit de Elena Ceaușescu și răutatea de care dădea dovadă. Elena Ceaușescu a fost timp de zeci de ani, una dintre cele mai importante și mai influente femei din România... citește tot
Care este singura insulă din lume unde locuiesc numai oile? Oamenii vin rar acolo, întrucât accesul este dificil!
Care este singura insulă din lume unde locuiesc numai oile? Oamenii vin rar acolo, întrucât accesul este dificil!
Lítla Dímun este cea mai mică dintre cele 18 insule ale arhipelagului Feroe. Aici trăiesc doar câțiva ciobani și sute de oi, într-o armonie perfectă. Accesul turiștilor este extrem de... citește tot
De ce Europa nu poate fi considerat un continent?
De ce Europa nu poate fi considerat un continent?
Prima regiune a lumii care a fost colonizată este Europa. Cea mai timpurie prezență umană în Europa datează de acum aproximativ 1,8 milioane de ani, iar continentul are o istorie lungă de... citește tot