Dezvăluiri din documentarul Netflix: Harry și William sunt la cuțite. Antena 3, „bucata” din România prezentă în filmul „Harry și Meghan”

19.12.2022
Dezvăluiri din documentarul Netflix: Harry și William sunt la cuțite. Antena 3, „bucata” din România prezentă în filmul „Harry și Meghan”

Unul dintre cele mai urmărite documentare din ultimele zile este cel rulat de Netflix care îi are ca protagoniști pe Prințul Harry şi Meghan Markle, soția sa. Filmul are șase episoade și a stârnit ample controverse la nivel mondial după ce cei doi au făcut dezvăluiri din viața privată a familiei regale britanice. La un moment dat, un pasaj difuzat la știrile Antena 3 CNN, a apărut în documentar.

„Harry şi Meghan” readuce în atenția publicului povestea de dragoste dintre ducele şi ducesa de Sussex încă de la începuturile ei și până la momentul în care Prințul Harry a renunțat la titulatura regală și s-a mutat definitiv în Statele Unite ale Americii.

La începutul anului 2020, Prințul Harry renunța la titulatura „Alteţa sa regală” și la numele de familie regal Mountbatten-Windsor. Divergențele dintre familia regală pe de o parte și soția sa pe de altă parte au dus la o ruptură definitivă. Toate detaliile sunt povestite în documentarul controversat marca Netflix, pentru care cei doi protagoniști ar fi primit până la 150 de milioane de dolari.

La un moment dat, în episodul al 3-lea, apare prezentatoarea Lorena Burlacu de la Antena 3, cea care prezintă un grupaj de știri ce anunță nunta cea avea să aibă loc între cei doi. Cadrul are mai puțin de o secundă, dar se poate vedea că nunta lui Harry cu Meghan a primit atenție la nivel internațional. Iar subiectul a fost tratat inclusiv în presa din România.

Documentarul „Harry și Meghan” a intrat în istorie ca fiind cel mai vizionat documentar pe Netflix în săptămâna premierei. Netflix a anunțat într-un comunicat de presă că primele trei episoade din serial au înregistrat 81,55 de milioane de ore de vizionare după premiera, care a avut loc joia trecută. Peste 28 de milioane de utilizatori ai platformei de streaming au urmărit minimum o parte din serial.

Harry și William sunt la cuțite

Printre dezvăluirile din documentar se numără momentul în care Meghan Markle a vorbit despre prima dată când a primit o ameninţare cu moartea și felul în care prințul Harry se deghiza pentru a se întâlni cu Meghan.

Totodată, prințul Harry a dezvăluit și cum s-a certat cu fratele său, care nu i-a dat altă variantă decât să părăsească familia. Prinţul William, devenit între timp moştenitorul tronului, ar fi ţipat la fratele lui mai mic atunci când acesta l-a informat despre intenţia lui de a renunţa la îndatoririle sale regale în urmă cu aproape trei ani, a dezvăluit Harry, care crede totodată şi că presa este vinovată pentru un avort spontan al soţiei sale.

„A fost înfricoșător să-l văd pe fratele meu cum țipă la mine, iar tatăl meu spunea lucruri care pur și simplu nu erau adevărate, iar bunica mea stă liniștită acolo”, spune Harry în episodul al cincilea, conform cnbc.com

Harry şi-a acuzat rudele că ar fi încurajat în presă apariția unor articole cu tentă negativă la adresa soției sale.

Îți recomandăm:
Ne putem întoarce în timp? Nu. Sau, poate, numai cu ajutorul cuvintelor. Ei bine, cum erau Bucureștiul acum 100 de ani? Cum erau oamenii acum 100 de ani? Ce activități aveau aceștia? Cum era...
Dacă citești acest articol sunt mari șanse să fii român, să te fi născut în România și, evident, să vorbești limba română. Dar de ce țara noastră poartă numele de România? De unde...
Cele mai noi articole
Roxadustat: Medicamentul controversat interzis pentru sportivi
Roxadustat: Medicamentul controversat interzis pentru sportivi
În lumea sportului, medicamentele de performanță au fost întotdeauna o problemă controversată. Un astfel de medicament care a făcut recent titluri este roxadustat. În acest blog, vom analiza... citește tot
Ce vin îi plăcea, în mod deosebit, lui Ștefan cel Mare?
Ce vin îi plăcea, în mod deosebit, lui Ștefan cel Mare?
Ștefan cel Mare (1438/1439 – 1504) a fost una dintre personalitățile care a scris istorie pe aceste meleaguri. Domnitorul moldovean a avut cea mai lungă domnie din perioada medievală, nu mai... citește tot
Arheologii au descoperit locația unde Iisus Hristos a vindecat un orb
Arheologii au descoperit locația unde Iisus Hristos a vindecat un orb
Iisus Hristos este figura centrală a creștinismului. Fiul lui Dumnezeu a venit pe Pământ pentru a propovădui pacea și iubirea între oameni, însă a fost crucificat de către aceștia. În... citește tot