Dezvăluiri incredibile din cartea Prințului Harry: unde și-a pierdut virginitatea, câți talibani a ucis și cum s-a bătut cu fratele său

09.01.2023
Dezvăluiri incredibile din cartea Prințului Harry: unde și-a pierdut virginitatea, câți talibani a ucis și cum s-a bătut cu fratele său

Una dintre cele mai așteptate cărți a anului 2023 este cea autobiografică a Prințului Harry. Romanul deja a stârnit ample controverse la nivel mondial după ce Prințul Harry, Duce de Sussex, a făcut dezvăluiri de-a dreptul șocante despre Familia Regală. Fiul cel mic al Regelui Charles, care în 2020, și-a anunțat intenția de a se retrage din rolurile superioare din familia Regală, a făcut dezvăluiri de-a dreptul șocante. În plus, războiul dintre Prințul Harry și Meghan Markle pe de o parte și familia Regală britanică pe de cealaltă parte tinde să se transforme într-o telenovelă. Sportul național? Spălatul rufelor în public.

De ce ți-ai dori să știi cum și-a pierdut cineva virginitatea? Ei bine, Prințul Harry nu și-a pus această întrebare și a povestit în cartea autobiografică că și-a pierdut virginitatea cu o femeie mai în vârstă, pe un teren din spatele unui pub. Fiul Prințesei Diana a caracterizat experiența ca fiind „umilitoare”. Harry a afirmat că partenera sa l-a tratat „ca pe un tânăr armăsar”.

În perioada în care servea ca pilot de elicopter pe frontul din Afganistan în 2012-2013, Harry spune că a participat la șase misiuni, toate implicând decese, dar le-a considerat justificate.

„Nu a fost o statistică care să mă umple de mândrie, dar nici nu m-a lăsat rușinat”, scrie soțul lui Meghan Markle. „Când m-am trezit cufundat în căldura și confuzia luptei, nu m-am gândit la cei 25 ca la niște oameni. Erau piese de șah eliminate de pe tablă, oameni răi eliminați înainte de a putea ucide oameni buni”, a mai spus Harry.

După înmormântarea Ducelui de Edinburgh din anul 2021, Harry descrie o confruntare aproape fizică dintre el și fratele său, oprită la timp de tatăl lor. Prințul Harry spune că Charles a stat între el și William și le-a spus: „Nu știu ce s-a întâmplat: Vă rog, băieți… nu faceți din ultimii mei ani o nenorocire”.

„M-a trântit la podea”

„Totul s-a întâmplat atât de repede. M-a prins de guler, mi-a smuls colierul și m-a trântit la podea”, a scris Prințul de 38 de ani potrivit theguardian.com. Acesta a adăugat: „Am aterizat pe castronul câinelui, care mi-a crăpat sub spate, bucățile tăindu-mă. Am stat acolo o clipă, amețit, apoi m-am ridicat în picioare și i-am spus să iasă”. Fiul cel mic al Prințesei Diana a mai scris că atacul l-a lăsat cu o leziune vizibilă la spate.

Sfârșitul monarhiei britanice?

Biograful regelui Charles este de părere că furia populară privind rasismul, misoginismul și averea familiei ar putea să ducă la scăderea susținerii pentru monarhie. Catherine Mayer afirmă că dezvăluirile lui Harry pot „a învinge organizația dacă se concentrează pe personalități”.

Foto: people.com

Cele mai noi articole
Cu iPhone-ul în tranșee! Cum ar fi arătat lumea dacă exista Iphone-ul în anul 1942, în timpul celui De-al Doilea Război Mondial?
Cu iPhone-ul în tranșee! Cum ar fi arătat lumea dacă exista Iphone-ul în anul 1942, în timpul celui De-al Doilea Război Mondial?
Dacă iPhone-ul ar fi existat în anul 1942, ar fi fost o schimbare extrem de radicală în peisajul tehnologic și social. Totuși, primul Iphone a apărut în Statele Unite ale Americii abia în... citește tot
Top 4 cele mai sănătoase mărci de apă din România
Top 4 cele mai sănătoase mărci de apă din România
Apa, cunoscută ca „lichidul vieții”, reprezintă un element esențial pentru organismul uman. Fiind compuși în proporție de 70% din apă, calitatea acesteia joacă un rol crucial în... citește tot
Care e cea mai potrivită oră pentru a lua cina?
Care e cea mai potrivită oră pentru a lua cina?
Cercetătorii au observat o legătura între momentul cinei și starea generală de sănătate a unei persoane, subliniind beneficiile mâncatului înainte de ora 20:00. Studiile au arătat că masa... citește tot