De ce a divorțat Meghan Markle de fostul soț?

13.12.2022
De ce a divorțat Meghan Markle de fostul soț?

Meghan Markle s-a căsătorit cu Prințul Harry pe data de 19 mai 2018. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună doi copii: Archie Harrison Mountbatten-Windsor și Lilibet Mountbatten-Windsor. Relația dintre Meghan și Harry a creat mari dispute în Familia Regală britanică, fiindcă fosta actriță nu era de viță nobilă și mai fusese căsătorită anterior. În plus, se pare că și faptul că era de altă rasă (afro-americană) a fost o problemă. Aceste situații au reprezentat o mare problemă pentru monarhia britanică, dar și pentru presa din Insulă.

Cine a fost primul soț al lui Meghan Markle?

Înainte de Harry, Meghan a fost căsătorită cu producătorul de film Trevor Engelson. Cei doi au început să se întâlnească în 2004, când Meghan încă încerca să ajungă la Hollywood, ei căsătorindu-se în 2011 în Jamaica. Doar trei ani a durat căsnicia celor doi. Meghan Markle a fost căsătorită cu Trevor Engelson din data de 16 august 2011 până în 24 februarie 2014.

Relația dintre cei doi nu a fost de lungă durată în primul rând din cauza joburilor, fiindcă Meghan juca în serialul Suits („Costume”), care se filma în Toronto, Canada, în timp ce Trevor lucra în Statele Unite ale Americii. Astfel că cei doi petreceau foarte puțin timp împreună. Cei mai mulți cred că distanța a făcut ca relația să nu meargă, însă o prietenă din copilărie a lui Meghan, Nikki Priddy, a susținut că aceasta era deranjată că fostul soț îi strică imaginea.

Trevor Engelson și Meghan Markle.

Se spune că după ce a ajuns la Toronto, Meghan Markle și-a făcut un alt grup de prieteni, printre care și stilista Jessica Mulroney, al cărei soț este Ben Mulroney, fiul cel mare al fostului prim-ministru Brian Mulroney. Astfel că totul trebuia să fie perfect, iar Trevor era o persoană mai relaxată, care nu dădea atenție aspectului fizic atât de mult.

Trevor a fost întotdeauna o fire mai relaxată și se întâmpla uneori să întârzie la întâlniri, iar atunci când ajungea venea cu cămașa scoasă din pantaloni sau mâncare pe rever, în timp ce Meghan era perfectă din toate punctele de vedere, a povestit Nikki Priddy în cartea „Meghan and Harry: The Real Story”, scrisă de Colin Campbell, potrivit cheatsheet.com.

Potrivit zvonurilor, Meghan s-a despărțit de Trevor, trimițându-i acestuia prin poștă verigheta de la nuntă. Ulterior, fostul soț s-a căsătorit cu Tracey Kurland și au împreună o fetiță, în timp ce Meghan şi-a găsit iubirea în braţele prinţului Harry.

Foto: elle.com și graziadaily.co.uk

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Unul dintre cele mai importante momente din istoria recentă a României a fost Războiul de Independență din 1877-1878. De fapt, armata română a participat la Războiul Ruso-Turc din anii... citește tot
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Despre Japonia poți să spui ce vrei, dar nu că este locul unde întârzie trenurile. Pe Internet circulă tot felul de știri legate despre trenurile din Japonia: ba că toate trenurile din țară... citește tot
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
Cine a fost măcar o dată în Israel sau a avut de-a face cu evrei tradiționaliști a putut observa că bărbații poartă pe cap o bucată de material. Aceasta se numește kippah și este un... citește tot