De ce a divorțat Meghan Markle de fostul soț?

13.12.2022
De ce a divorțat Meghan Markle de fostul soț?

Meghan Markle s-a căsătorit cu Prințul Harry pe data de 19 mai 2018. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună doi copii: Archie Harrison Mountbatten-Windsor și Lilibet Mountbatten-Windsor. Relația dintre Meghan și Harry a creat mari dispute în Familia Regală britanică, fiindcă fosta actriță nu era de viță nobilă și mai fusese căsătorită anterior. În plus, se pare că și faptul că era de altă rasă (afro-americană) a fost o problemă. Aceste situații au reprezentat o mare problemă pentru monarhia britanică, dar și pentru presa din Insulă.

Cine a fost primul soț al lui Meghan Markle?

Înainte de Harry, Meghan a fost căsătorită cu producătorul de film Trevor Engelson. Cei doi au început să se întâlnească în 2004, când Meghan încă încerca să ajungă la Hollywood, ei căsătorindu-se în 2011 în Jamaica. Doar trei ani a durat căsnicia celor doi. Meghan Markle a fost căsătorită cu Trevor Engelson din data de 16 august 2011 până în 24 februarie 2014.

Relația dintre cei doi nu a fost de lungă durată în primul rând din cauza joburilor, fiindcă Meghan juca în serialul Suits („Costume”), care se filma în Toronto, Canada, în timp ce Trevor lucra în Statele Unite ale Americii. Astfel că cei doi petreceau foarte puțin timp împreună. Cei mai mulți cred că distanța a făcut ca relația să nu meargă, însă o prietenă din copilărie a lui Meghan, Nikki Priddy, a susținut că aceasta era deranjată că fostul soț îi strică imaginea.

Trevor Engelson și Meghan Markle.

Se spune că după ce a ajuns la Toronto, Meghan Markle și-a făcut un alt grup de prieteni, printre care și stilista Jessica Mulroney, al cărei soț este Ben Mulroney, fiul cel mare al fostului prim-ministru Brian Mulroney. Astfel că totul trebuia să fie perfect, iar Trevor era o persoană mai relaxată, care nu dădea atenție aspectului fizic atât de mult.

Trevor a fost întotdeauna o fire mai relaxată și se întâmpla uneori să întârzie la întâlniri, iar atunci când ajungea venea cu cămașa scoasă din pantaloni sau mâncare pe rever, în timp ce Meghan era perfectă din toate punctele de vedere, a povestit Nikki Priddy în cartea „Meghan and Harry: The Real Story”, scrisă de Colin Campbell, potrivit cheatsheet.com.

Potrivit zvonurilor, Meghan s-a despărțit de Trevor, trimițându-i acestuia prin poștă verigheta de la nuntă. Ulterior, fostul soț s-a căsătorit cu Tracey Kurland și au împreună o fetiță, în timp ce Meghan şi-a găsit iubirea în braţele prinţului Harry.

Foto: elle.com și graziadaily.co.uk

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la…
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la…
Toată lumea a auzit de Elena Ceaușescu și răutatea de care dădea dovadă. Elena Ceaușescu a fost timp de zeci de ani, una dintre cele mai importante și mai influente femei din România... citește tot
Care este singura insulă din lume unde locuiesc numai oile? Oamenii vin rar acolo, întrucât accesul este dificil!
Care este singura insulă din lume unde locuiesc numai oile? Oamenii vin rar acolo, întrucât accesul este dificil!
Lítla Dímun este cea mai mică dintre cele 18 insule ale arhipelagului Feroe. Aici trăiesc doar câțiva ciobani și sute de oi, într-o armonie perfectă. Accesul turiștilor este extrem de... citește tot
De ce Europa nu poate fi considerat un continent?
De ce Europa nu poate fi considerat un continent?
Prima regiune a lumii care a fost colonizată este Europa. Cea mai timpurie prezență umană în Europa datează de acum aproximativ 1,8 milioane de ani, iar continentul are o istorie lungă de... citește tot