Ce promisiune i-a făcut Meghan Markle reginei Elisabeta a II-a?

26.01.2023
Ce promisiune i-a făcut Meghan Markle reginei Elisabeta a II-a?

Soția prințului Harry, Meghan Markle, este detestată de foarte mulți britanici, care consideră că a adus o atmosferă negativă în sânul Familiei Regale britanice. Cu toate acestea, la începutul relației dintre prințul Harry și Meghan, lumea a fost fascinată de iubirea dintre cei doi, iar fosta actriță a avut o primă întâlnire cu regina Elisabeta a II-a plină de satisfacții. Ba mai mult, americanca i-a făcut și o promisiune alteței regale, promisiune pe care însă nu a respectat-o.

Prima întâlnire dintre Meghan Markle și regina Elisabeta a II-a a avut loc la Castelul Windsor, prințul Harry dorind să i-o prezinte bunicii sale pe aleasă inimii lui. Evenimentul a durat aproximativ 20 de minute, într-o atmosferă relaxantă, iar regina i-a sugerat doamnei Markle să își continue cariera de actorie dacă iubește acest domeniu.

Regina a făcut tot ce i-a stat în putință pentru ca viitoarea ei nepoată să se simtă bine-venită. Era îngrijorată pentru fericirea ei, astfel că la prima întâlnire i-a spus lui Meghan că poate continua să fie actriță. Era profesia ei până la urmă. Dar Meghan era pregătită să-și înceapă îndatoririle regale și, bineînțeles, regina a fost încântată de acest lucru. A fost impresionată de entuziasmul pe care Meghan și l-a arătat față de Commonwealth și de angajamentul pe care și l-a luat față de regat, a povestit Gyles Brandreth în cartea „Elizabeta: Un portret intim”.

Meghan Markle a făcut o promisiune în fața reginei Elisabeta a II-a

După nunta cu prințul Harry, Meghan Markle a fost numită vicepreședinte al Queen’s Commonwealth Trust. Monarhul britanic i-a acordat soției nepotului său un rol important în cadrul Familiei Regale britanice chiar de Ziua Internațională a Femeii. Meghan a fost onorată de gestul reginei și i-a făcut acesteia o promisiune pe care însă nu au onorat-o.

Ea i-a promis că nu o va dezamăgi pe Majestatea Sa atunci când vine vorba de Commonwealth. Reginei i-a plăcut de Meghan și le-a spus multor oameni acest lucru, a adăugat Gyles Brandreth.

După ce prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat în Statele Unite ale Americii, regina Elisabeta a II-a s-a arătat dezamăgită de atitudinea acestora și a decis să le retragă titlurile regale. Meghan Markle promisese că își va dedica o bună parte din activitatea sa pentru susținerea Commonwealth-ului, lucru care însă nu s-a mai întâmplat.

În prezent, Familia Regală britanică se află în centrul unui nou scandal, care îi are în mijloc pe Harry și Meghan. Cei doi au făcut o serie de dezvăluiri, mai mult sau mai puțin adevărate, în cadrul documentarului de pe Netflix, dar și în cartea autobiografică a prințului. Până acum, Familia Regală a Marii Britanii nu a avut nicio reacție.

Foto: alistmagazine.ro

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Guess genți de mână – alege cel mai bun model mini
Guess genți de mână – alege cel mai bun model mini
Gențile mini au devenit alegerea ideală pentru cei care apreciază funcționalitatea și eleganța într-un pachet compact. Indiferent dacă preferi un stil minimalist sau unul plin de detalii... citește tot
Cum a dus Carol al II-lea România la primul Campionat Mondial? El a făcut lotul, mai ceva ca Gigi Becali! Doar patru echipe din Europa au fost prezente!
Cum a dus Carol al II-lea România la primul Campionat Mondial? El a făcut lotul, mai ceva ca Gigi Becali! Doar patru echipe din Europa au fost ...
În anul 1930, în Uruguay, avea loc primul Campionat Mondial de fotbal din istorie. Turneul final trebuia să aibă la start 16 națiuni, dar Japonia, Siam și Egipt s-au retras. Au rămas 13... citește tot
Fabuloasa istorie a autobuzului care făcea curse regulate din Marea Britanie în India. Cât dura un drum?
Fabuloasa istorie a autobuzului care făcea curse regulate din Marea Britanie în India. Cât dura un drum?
Într-o epocă domnitată de rapiditate și de curse aeriene regulate, pare greu de crezut că acum mai puțin de 100 de ani exista un autobuz care făcea curse regulate între Londra și Calcutta,... citește tot