Ce este Netflix? Totul despre Netflix

04.02.2019
Ce este Netflix? Totul despre Netflix

Netflix. Toată lumea vorbeste despre Netflix, dar puțini știu cu ce se mănâncă, de fapt, Netflix. Ce este, de fapt, Netflix și cât costă un abonament lunar pentru clienții din România?

Netflix este un serviciu online, care le permite abonaților să vizioneze seriale, filme și documentare pe diferite dispozitive conectate la internet (Laptop, TV, Smartphone, Tabletă). Abonamentul Netflix este lunar și poate fi întrerupt oricând de către client.

Netflix, operator din Statele Unite ale Americii, a intrat pentru prima dată pe piața din România pe data de 6 ianuarie 2016 și se adresează oamenilor pasionați de cinematografie. Operatorul online pune la dispoziție subtitrări în limba română dacă contul este creat pe Netflix România.

Cât costă un abonament pentru Netflix?

Netflix pune la dispoziția potențialilor clienți trei tipuri de abonamente, fiecare cu prețuri și servicii diferite.

La data de scrierii acestui articol (4 februarie 2019), cel mai ieftin abonament Netflix se numește Minim și costă 7,99 euro pe lună. Acesta poate fi folosit pe un singur ecran la rezoluție standard.

Al doilea abonament poartă denumirea de Standard, costă 9,99 euro pe lună, poate fi folosit pe două ecrane în același timp și filmele care permit pot fi văzute HD.

Narcos, realitate sau mit? Cât adevăr există în filmul cu Pablo Escobar?

Cel de-al treilea abonament este Premium, costă 11,99 euro pe lună permite vizionarea pe patru ecrane simultan. În plus, toate producțiile pot fi vizionate Ultra HD.

Totuși, Netflix oferă potențialilor abonați posibilitatea de a urmări timp de o lună producțiile în mod gratuit. În anul 2017, la nivel mondial, exitaul 118 milioane de conturi și peste 300 de milioane de telespectatori.

Cum să-ți faci un abonament Netflix?

Este foarte facil să-ți faci abonament pe Netflix. Pentru a deschide un cont nou de Netflix trebuie mai întâi să intri pe site-ul lor oficial, adică aici, versiunea în limba română… https://www.netflix.com/ro-en/.

Apoi, trebuie să selectezi varianta de abonament pe care o dorești.

Pentru a continua trebuie să-ți faci un cont unde este necesar să scrii adresa ta de e-mail și parola, ambele folosite pentru logarea în contul de Netflix.

La final, apasă pe butonul albastru „Înregistrare” și introdu datele cardului tău bancar. După ce prima lună gratuită va expira, Netflix va retrage în mod automat banii din contul utilizatorului în fiecare lună.

Care sunt cele mai vizionate filme pe Netflix?

Potrivit CNN, filmul ”Bird box” / ”Orbește” a fost accesat de peste 45.037.125 de conturi în primele 7 zile de la lansare – ceea ce depășește orice titlu de până acum. Printre cele mai cunoscute seriale printre utilizatorii din România se numără Narcos, Casa de Papel, House of Cards, Suburra, Orange is the New Black, Black Mirror. Iar dintre peliculele arhicunoscute sunt Forrest Gump, Argo, Crazy Stupid Love, The Phantom of the Opera.

Totul despre Netflix

Cum se vede Netflix pe tv

Curiozități despre Netflix:

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
De ce este indicat să freci grătarul cu ceapă? Care este ordinea preparatelor pe grătar? Cu ce începem?
De ce este indicat să freci grătarul cu ceapă? Care este ordinea preparatelor pe grătar? Cu ce începem?
A venit căldura astfel că tot mai mulți români vor trece la sportul național: grătarul. Dacă părinții și bunicii noștri curățau grătarul cu o bucată de slănină, acum rolul acesteia a... citește tot
Ce este o țară transcontinentală? Câte țări transcontinentale există?
Ce este o țară transcontinentală? Câte țări transcontinentale există?
O țară transcontinentală este acea țară care face parte dintr-un anumit continent, însă o parte din teritoriile acesteia sunt împărțite geografic între două sau mai multe continente. Mai... citește tot
Cea mai bătrână găină din istorie! Cât trăiesc găinile? Care este recordul de viață al unei găini?
Cea mai bătrână găină din istorie! Cât trăiesc găinile? Care este recordul de viață al unei găini?
Găinile sunt printre cele mai comune animale domestice pe întreg Globul pământesc. Fie că sunt crescute pentru carne, pentru ouă sau pur și simplu ca animale de companie, aceste păsări le... citește tot