Cu ce gesturi îl atenționează Meghan Markle pe Prințul Harry?

19.09.2023
Cu ce gesturi îl atenționează Meghan Markle pe Prințul Harry?

Actrița de la Hollywood Meghan Marke și Prințul Harry al Marii Britanii sunt căsătoriți din anul 2018 și împreună au doi copii. Relația dintre cei doi nu a fost lipsită de momente greu de deslușit pentru publicul larg. Se pare că cei doi reușesc să comunice destul de mult prin gesturi. Cum îl atenționează Meghan Markle pe Prințul Harry?

Meghan Markle și Prințul Harry, relație unică și specială

Meghan Markle

Meghan și Harry s-au întâlnit pentru prima dată în Londra la Soho House în vara anului 2016, printr-un prieten comun. Relația dintre cei doi a făcut deliciul publicului, pentru că Megan provenea dintr-o familie simplă, ajungând actriță de seriale la Hollywood. În același timp, Harry provenea dintr-o familie de viță nobilă britanică, nepot al Reginei Elisabeta a II-a, fiu al actualului Rege Charles al III-lea. Deși pentru familia regală nu a fost neapărat o decizie care să îi mulțumească, nu era pentru prima dată când în familie vine cineva dinafara regalității.

Fiul cel mic al răposatei Diana se îndrăgostise de o persoană care reușea să-l scoată din datoriile regale și îl făcea să uite de stresul zilnic. Aceștia s-au căsătorit în anul 2018, iar în prezent au doi copii. Prințul Harry a expus de mai multe ori rupturile pe care el le-a simțit față de familia regală. Pentru a-și proteja propria familie de presa ostilă și chiar rasistă, acesta a renunțat la datoriile regale, mutându-se definitiv în SUA. La ceremoniile de înmormântare a bunicii sale, Prințul Harry a fost poziționat în linii diferite față de rudele sale regale, semn că relațiile dintre el și familia regală nu s-au îmbunătățit.

Media a prezentat în numeroase ocazii momente când Meghan Markle tinde să îl facă atent pe Prinț în moduri la unice.

„Pe cât de protector este Harry cu Meghan, o vedem pe Meghan acționând ca sursă de siguranță pentru Harry. Ea va fi de multe ori văzută punându-și mâna pe spatele lui atunci când sunt împreună – un gest reconfortant și o mișcare pe care o face pentru a-i arăta lui Harry sprijinul ei. Au tendința de a avea semne secrete între ei pentru a semnala anumite acțiuni” – a afirmat Darren Stanton, expert în limbaj corporal.

Care este linia succesorală la tronul Marii Britanii?

Cu toate că retragerea lui Harry de la îndatoririle regale nu a modificat succesiunea la tron, el reprezintă o funie foarte îndepărtată la tron. Diferența de moștenire se pare că a reprezentat motiv principal pentru ruperea relației dintre Harry și fratele său, William.

Conform regulilor regale, succesiunea la tronul britanic arată astfel:

  1. Prințul William, fiul Regelui Charles al III-lea
  2. Prințul George, fiul Prințului William
  3. Prințesa Charlotte, fiica Prințului William
  4. Prințul Louis, fiul Prințului William
  5. Prințul Harry, fratele prințului William, fiul Regelui Charles al III-lea
  6. Prințul Archie. fiul prințului Harry
  7. Prințesa Lilibet, fiica prințului Harry
  8. Prințul Andrew, fiul răposatei Regine Elisabeta a II-a, fratele Regelui Charles al III-lea
  9. Prințesa Beatrice, cea mai mare fiică a Prințului Andrew
  10. Sienna Mapelli Mozzi, fiica Prințesei Beatrice

Linia succesorală se poate modifica oricând în momente speciale, dacă cineva abdică sau moare.

Foto: Depositphotos.com

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
De ce oltenii vorbesc repede? De ce oltencele sunt rele de gură?
De ce oltenii vorbesc repede? De ce oltencele sunt rele de gură?
Despre femei se spune, în general, că vorbesc mult. Un studiu arată că femeile vorbesc zilnic cu 13.000 de cuvinte mai mult decât bărbații. Oltencele sunt și mai și. Pe lângă faptul că... citește tot
Care este cea mai veche monedă din lume aflată încă în circulație?
Care este cea mai veche monedă din lume aflată încă în circulație?
Ne pregătim pentru înlocuirea banilor fizici cu monedele virtuale. Probabil că atunci când acel moment va veni, cea mai veche monedă din lume aflată încă în circulație va deveni doar o... citește tot
Israel și vecinii: decenii de război. De ce Israel nu este în relații bune cu niciunul dintre vecinii săi? De ce Iran urăște Israelul?
Israel și vecinii: decenii de război. De ce Israel nu este în relații bune cu niciunul dintre vecinii săi? De ce Iran urăște Israelul?
Al doilea Război Mondial (1939-1945) și genocidul la care au fost supuși milioane de evrei a fost unul dintre cele mai negre episoade din istoria acestui popor. După genocidul comis în rândul... citește tot