Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la…

25.04.2024
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la…

Toată lumea a auzit de Elena Ceaușescu și răutatea de care dădea dovadă. Elena Ceaușescu a fost timp de zeci de ani, una dintre cele mai importante și mai influente femei din România comunistă. Soția dictatorului era caracterizată ca fiind o femeie înrăită, căreia îi plăcea să conducă din umbră frâiele țării. Aceasta mersese până acolo încât urmărea înregistrările primite de la Securitate cu persoanele care o interesau în mod deosebit.

Elena Ceaușescu: „S-o văd culcată în pielea goală sub omul tău!”

Una dintre obsesiile bolnave ale Elenei Ceaușescu era să știe cum fac sex nevestele nomenclaturiștilor. Memorabil a rămas un episod în care Elena Ceaușescu a primit de la Securitate înregistrările în care una dintre soţiile subalternilor săi era în toiul unei partide de amor cu amantul.

„S-o văd culcată în pielea goală sub omul tău! Mişcând din fundul ei grozav până la orgasm!”, ar fi spus printre dinți Ceaușeasca la vederea imaginilor compromițătoare. Dezvăluirea a fost făcută de Pacepa, unul dintre cei mai celebri spioni ai soților Ceaușescu. Ion Pacepa a coordonat treptat Departamentul de Informații Externe, Consiliul Securității Statului, fiind încadrat și ca secretar de stat și general locotenent.

Aceeași sursă spune că una dintre femeile pe care le ura Elena Ceaușescu era Violeta Andrei, soţia lui Ştefan Andrei, fostul ministru al Afecerilor Externe în Republica Socialistă România.

„Uită-te la curva asta! a izbucnit atunci Elena. Partidul i-a dat ca soţ unul dintre oamenii săi de valoare, iar ea îşi ridică poalele în cap în faţa oricărui Tarzan care îi zâmbeşte”, ar fi comentat Elena Ceauşescu cu aciditate, potrivit adevarul.ro.

Elena Ceaușescu îi punea microfoane și lui Nicolae

Elena Ceaușescu era obsedată de control. Colonelul de Securitate Dumitru Burlan a lucrat direct pentru Elena și Nicolae Ceaușescu. Acesta a povestit cum decurgea relația dintre cei doi și modalitatea prin care Elena încerca să știe tot. Ba mai mult, se pare că soția dictatorului îi montase acestuia în birou microfoane pentru a asculta întâlnirile sale cu miniștrii.

„Elena a chemat doi oameni de la tehnic și i-a pus să îi pună microfoane lui Ceaușescu, pe motivul că acesta este bolnav și să fie sub supravegherea ei continuu ca să poată interveni direct în cazul în care i se întâmplă ceva. Așa a devenit Elena Ceaușescu simbolul României.

Elena se ducea la 10 minute după fiecare întâlnire a lui Ceaușescu și îi spunea fix varianta pe care o auzise prin telefon de la diverși miniștrii cu care el se întâlnea, ceea ce l-a făcut pe Nicolae să o considere foarte inteligentă. Atunci când ținea cuvântările, Nicolae se uita către ea dacă zice bine, că de multe ori el nu respecta textul”, a povestit colonelul de Securitate Dumitru Burlan, potrivit capital.ro.

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
De ce degetele lui Dumnezeu și Adam nu se ating în opera lui Michelangelo?
De ce degetele lui Dumnezeu și Adam nu se ating în opera lui Michelangelo?
Unul dintre cei mai mari artiști pe care i-a dat omenirea a fost, cu siguranță, Michelangelo, cel care a pictat tavanul Capelei Sixtine. Operele lui Michelangelo sunt pline de simboluri, unele... citește tot
Care sunt țările care nu au pierdut niciodată un război?
Care sunt țările care nu au pierdut niciodată un război?
Într-o perioadă dominată de conflicte globale (în Ucraina, în Israel, etc.) există și națiuni care se pot mândri cu faptul că nu au pierdut niciodată un conflict. Teoretic. Pentru că,... citește tot
Cine a început construcția Sagradei Familia? Ce spunea Gaudi despre perioada îndelungată necesară finalizării proiectului?
Cine a început construcția Sagradei Familia? Ce spunea Gaudi despre perioada îndelungată necesară finalizării proiectului?
Sagrada Familia (Sfânta Familie) este, cu siguranță, una dintre cele mai cunoscute biserici din lume. Situată în Barcelona, biserica este încă neterminată, deși se lucrează la ea de aproape... citește tot