Cum ar fi arătat astăzi prințesa Diana dacă ar fi trăit?

23.09.2022
Cum ar fi arătat astăzi prințesa Diana dacă ar fi trăit?

Prințesa Diana s-a născut pe data de 1 iulie 1961 în localitatea Sandringham, din Anglia. Aceasta a fost prima soție a regelui Charles al III-lea și a avut împreună cu el doi copii: prințul William și prințul Harry. Din păcate, mariajul regal a ținut din anul 1981 până în 1996 când s-au despărțit oficial. Lady Di l-a acuzat pe soțul său, Charles, de infidelitate cu Camilla Parker.

Lady Di, iubită de oamenii de rând

Prințesa Diana a fost foarte iubită de oamenii de rând. Aceasta a fost implicată în foarte multe activități caritabile, prin diferite fundații, ajutând oameni cu diferite probleme și în special copiii. Din păcate, la rândul ei și Lady Di a trecut prin momente dificile în viață, divorțul de Charles și traumele din copilărie aducând-o în pragul depresiei.

Diana a rămas în centrul atenției presei în timpul căsătoriei cu Charles, dar și după divorțul de acesta. Acțiunile sale caritabile nu au încetat niciodată și, drept urmare, în anul 1997 când a murit într-un accident de mașină, la Paris, lumea a fost cuprinsă de o imensă tristețe. Omenirea pierduse nu numai o personalitate puternică a acelor vremuri, dar și un om bun.

Prințesa Diana în prezent

Fosta soție a regelui Charles al III-lea a fost de o frumusețe aparte și de o eleganță cum rar se vede la o femeie. Din păcate, viața ei s-a terminat brusc și lumea nu a apucat să vadă cum ar fi arătat prințesa Diana la bătrânețe. Cu toate acestea, tehnologia din prezent ne permite să facem lucruri care ar părea imposibile, iar un fotograf din Turcia s-a folosit de inteligența artificială pentru a proiecta cum ar fi arătat Lady Di în prezent dacă trăia. Astăzi, Lady Di ar fi avut 61 de ani.

Așa ar fi arătat prințesa Diana în prezent

 

Cu ajutorul tehnologiei AI, care m-a fascinat o perioadă, am încercat să arăt că orice îți imaginezi poate prinde contur în realitate. Când am început acest proiect, mi-am dat seama ce pot să fac și m-am gândit că îmi aduce bucurie. Am vrut ca oamenii de care îmi este dor să fie în fața mea, așa că am lansat acest proiect. Partea cea mai grea a procesului creativ este să fac ca imaginea să fie reală, să aibă viață cumva, a spus Alper Yesiltas, fotograful din Turcia, care a realizat imaginea cu prințesa Diana, potrivit dailymail.co.uk.

Diana s-a născut în familia Spencer. Din partea mamei, Diana avea strămoși de origine engleză, irlandeză, scoțiană, americană și armeană. Una dintre străbunicile ei din partea mamei era moștenitoarea Frances Work din New York. Ea era și descendenta Ducilor de Devonshire. Din partea tatălui său, era descendentă a Regelui Carol al II-lea al Angliei, conform Wikipedia.org.

Foto: Instagram.com și dailysabah.com

AZI ÎN ISTORIE
Ziua de 23 septembrie este cea de-a 266-a zi a calendarului gregorian și a 267-a zi în anii bisecți. Până la sfârșitul anului au mai rămas 99 de zile. În noaptea de 22 spre 23 septembrie are...
Cele mai noi articole
De ce nu este bine pentru organism să-ți pui alarma să sune dimineața? Care este soluția?
De ce nu este bine pentru organism să-ți pui alarma să sune dimineața? Care este soluția?
Somnul ajută organismul să se regleze și să își revină după o zi plină de activități. Trezitul dimineața nu este un moment plăcut pentru cei mai mulți oameni. Cu toate acestea sunt... citește tot
Mai ai o șansă la Fazan! Ce cuvinte din limba română încep cu „PT”?
Mai ai o șansă la Fazan! Ce cuvinte din limba română încep cu „PT”?
Pasionații de jocuri de cuvinte, așa cum este și celebrul FAZAN, au motive de bucurie și nu vor mai avea probleme atunci când trebuie să compună un cuvânt care trebuie să înceapă cu grupul... citește tot
Ce înseamnă mobilizare generală în caz de război?
Ce înseamnă mobilizare generală în caz de război?
Situațiile de criză sunt perioade din viața unei societăți pe care puțini și le doresc. Din punct de vedere istoric, au fost mai multe perioade de război în lume, decât a fost pace. Fie că... citește tot