Cine este bărbatul care are 150 de copii? Cum a fost posibil?

09.10.2020
Cine este bărbatul care are 150 de copii? Cum a fost posibil?

Are copii peste tot în lume. Copiii reprezintă viitorul. Majoritatea oamenilor doresc să aibă urmași, în felul acesta simt că scopul lor pe acest pământ a fost atins. Există o vorbă, mai mult sau mai puțin adevărată care spune că, ce au devenit parinti, oamenii maturi se gândesc mai mult la binele micuților decât la al lor.

A făcut copii fără număr

Așa cum spuneam mai sus, părinții ar face orice pentru copiii lor, însă ce te faci atunci când sunt prea mulți? Deși pare incredibil, un bărbat are peste 150 de copii în întreaga lume. Cum a fost posibil așa ceva?

Americanul Joe Donor este tatăl a 150 de copii, iar în timpul pandemiei de coronavirus a ajutat la procrearea a încă șase. Bărbatul de 49 de ani este cel mai mare donator de spermă. Individul trăiește în Londra și își oferă lichidul seminal femeilor care vor să rămână însărcinate.

Urmează să mă întâlnesc cu cinci femei în perioada următoare şi în urma întâlnirii voi afla dacă anul viitor numărul copiilor mei creşte sau nu, a declarat americanul pentru thesun.co.uk.

La începutul pandemiei, bărbatul se afla în Argentina și a fost blocat 2 luni acolo. În prezent locuiește în Marea Britanie și își oferă serviciile sexuale și materialul genetic doamnelor și domnișoarelor care doresc așa ceva. În principal, el este solicitat pentru lichidul seminal.

Joe Donor este foarte bine văzut datorită recomandărilor de pe Facebook. Anul acesta bărbatul vrea să ajungă la 160 de copii și nu se lasă speriat de coronavirus.

Noul Covid-19 nu m-a oprit din misiunea mea. Sunt mai ocupat ca niciodată. Multe femei care îşi doresc să fie mame se gândesc că telemunca e contextul ideal pentru a deveni mame, a declarat Joe Donor pentru sursa citată mai sus.

Bărbatul colecționează poze cu copiii săi și nu acceptă fie plătit pentru serviciile oferite, însă nu refuză niciodată un cadou.

El este Joe Donor, bărbatul care are 150 de copii.

Foto: thesun.co.uk

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la…
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la…
Toată lumea a auzit de Elena Ceaușescu și răutatea de care dădea dovadă. Elena Ceaușescu a fost timp de zeci de ani, una dintre cele mai importante și mai influente femei din România... citește tot
Care este singura insulă din lume unde locuiesc numai oile? Oamenii vin rar acolo, întrucât accesul este dificil!
Care este singura insulă din lume unde locuiesc numai oile? Oamenii vin rar acolo, întrucât accesul este dificil!
Lítla Dímun este cea mai mică dintre cele 18 insule ale arhipelagului Feroe. Aici trăiesc doar câțiva ciobani și sute de oi, într-o armonie perfectă. Accesul turiștilor este extrem de... citește tot
De ce Europa nu poate fi considerat un continent?
De ce Europa nu poate fi considerat un continent?
Prima regiune a lumii care a fost colonizată este Europa. Cea mai timpurie prezență umană în Europa datează de acum aproximativ 1,8 milioane de ani, iar continentul are o istorie lungă de... citește tot