Ce înseamnă cand visezi șarpe? „Am visat șarpe”

03.07.2020
Ce înseamnă cand visezi șarpe? „Am visat șarpe”

Vis cu șerpi. Oamenii petrec o treime din viață dormind. În acest timp, ei visează fel de fel de lucruri. Se poate spune că visul nu este altceva decât o formă de imaginație involuntară cu conținut de material inconștient și experiență subconștientă, constând într-o succesiune de imagini, sunete, idei, emoții și alte senzații.

Ce înseamnă cand visezi șerpi?

O ramură a psihologiei studiază visele din timpul somnului. Astfel, s-a ajuns la concluzia că o persoană visează aproximativ 6 ani într-o viață, în jur de 2 ore pe noapte. Potrivit datelor, există vise lucide și vise premonitorii, care sunt un fel de deja vu.

Ce semnificație au visele?

Fiecare vis este diferit, iar interpretarea acestuia ține de tradiția și obiceiurile populare. Un vis comun, pe care toată lumea l-a avut măcar o dată, a fost să vadă în somn un șarpe. Acesta reprezintă simbolul înțelepciunii și curiozității, dar şi al sexualității. Trebuie specificat că, în tradiția populară, un șarpe reprezintă simbolul răului şi al tentaţiei, frici ascunse şi grijii care te ameninţă.

Atunci când visezi un șarpe este bine să îți amintești cât mai multe detalii, fiindcă poate avea interpretări diferite în funcție de ce făcea acesta.

Site-ul shtiu.ro îți prezintă mai jos diferite interpretări ale șarpelui în vis:

Atunci când visezi un șarpe, acesta reprezintă simbolul subconștientului tău. Interpretarea lui poate fi diferită, însă, de obicei, are legătură cu ceea ce persoana respectivă trăiește în viața de zi cu zi.

Sarpe
Sarpe

Foto: Pexels.com

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Operațiunile de salarizare, optimizate cu o soluție digitală
Operațiunile de salarizare, optimizate cu o soluție digitală
Procesele de payroll trebuie realizate pe baza unui flux rapid în orice companie, pentru o gestionare cât mai eficientă a resursei umane și a timpului. Un program salarii, care este denumit și... citește tot
De unde vine expresia: „Țiganul e țigan și-n ziua de Paști”?
De unde vine expresia: „Țiganul e țigan și-n ziua de Paști”?
Puțini știu adevărata poveste din spatele expresiei „Țiganul e țigan și-n ziua de Paști”, folosită adesea cu dispreț. Dar dacă ne întoarcem în timp, în perioada sclaviei romilor,... citește tot
De ce Ucraina n-a vrut ca România să intre în NATO? Cum s-au opus vecinii de la nord?
De ce Ucraina n-a vrut ca România să intre în NATO? Cum s-au opus vecinii de la nord?
Pe data de 29 martie 2004, România a aderat în mod oficial la NATO alături de Bulgaria, Estonia, Lituania, Slovacia și Slovenia. Aceasta era una dintre cele mai importante reușite pe plan extern... citește tot