Ce a spus Nostradamus despre o presupusă invazie a României: „Din Rusia se apropie în masă”

24.02.2022
Ce a spus Nostradamus despre o presupusă invazie a României: „Din Rusia se apropie în masă”

Vladimir Putin a dat ordinul de atac asupra Ucrainei de pe mai multe fronturi. Mulți analiști vorbesc despre începutul Celui de-Al III-lea Război Mondial. Nostradamus, unul dintre cei mai mari clarvăzători ai omenirii, a prevestit venirea la puterea a lui Adolf Hitler și cel de-al Doilea Război Mondial. A scris ceva „Profetul Apocalipsei” și despre cel de-al III-lea Război Mondial? Se pare că da.

Ce ar fi spus Nostradamus despre invazia lui Putin?

Nostradamus, unul dintre cei mai misterioși astrologi de pe pământ, a șocat lumea de-a lungul timpului cu profețiile sale. De cele mai multe ori apocaliptice, prezicerile și cunoștințele lui Nostradamus i-au atras simpatia unui public destul de loial care credea până în pânzele albe în cuvintele sale.

Cu toate ca profețiile sale au descrieri vagi, astfel încât ele să poată fi interpretate în orice mod posibil, există și câteva similitudini în scrierile sale. Printre previziunile făcute de „Profetul Apocalipsei” s-a aflat și una privind Rusia și războiul care a izbucnit pe 24 februarie 2022, odată cu invazia Ucrainei.

Ce spune Nostradamus în catrenul 26 din Centuria V:

„Din Rusia se apropie în masă / Distrugătorul va ruina acel oraş / Violentă distrugere, Romainie va suferi/ Astfel, flăcările Marelui Război nemaiputând fi oprite”

Este lesne de înțeles din acest catren că următorul Război Mondial (al III-lea) va începe din Rusia, iar nenorocirea se va abate și asupra țării noastre. Vlaicu Ionescu, considerat cel mai important „interpret” român al profețiilor lui Nostradamus din România, e de părere că a fost doar o greșeală de ortografie și că „Romainie” nu ar fi, de fapt, România, numele țării noastre. Cu atât mai mult cu cât aveau să mai treacă sute de ani de la momentul previziunii și până la apariția statului de drept numit România.

Ce ar fi prezis Nostradamus?

Printre cele mai relevante preziceri semnate de francez, se numără reușita lui Napoleon, căderea lui Hitler, bomba atomică, atentatele de la 11 septembrie și chiar venirea pe lume a fraților Kennedy.

Cine a fost Nostradamus?

Nostradamus s-a născut în anul 1503, în sudul Franței, în Provence. Micuțul avea să devină peste ani cel mai cunoscut fizician și astrolog care a prezis cele mai importante evenimente din istorie. Pe lângă faptul că Nostradamus a fost astrolog și ocultist, acesta era și alchimist și, nu în ultimul rând un medic talentat. S-a născut într-o familie evreiască, convertită la creștinism și a fost crescut de către bunicul său. Bunicul l-a învățat pe Nostradamus misterele Kabbalei și astrologia, limba ebraică, latină și greacă.

Nostradamus a absolvit filosofia la Universitatea din Avignon și a urmat  medicina la Universitatea Montpelier. Din pasiunea pentru astrologie, pleacă din Franța într-o călătorie prin Europa pentru ași descoperi adevărata menire, aceea de a profet.

Nostradamus a fost primul medic din Europa care a fabricat somniferele. În urma cercetărilor lui, astrologul a descoperit faptul că vrajitoarele blestemau bărbății mult prea virili cu o băutură pe caza de salată verde. Rezultatul fiind căderea în somn, spre tristețea doamnelor. Astfel, profetul s-a folosit de salata verde pentru a fabrica somniferele.

După întoarcerea în Franța, astrologul a fost interesat de artele oculte și a început să-și scrie prezicerile. Celebrul prezicător susținea că profețiile lui se trag din semnele astrologice descoperite de acesta. De cele mai multe ori, scrierile sale erau versuri atât de vagi sau paragrafe scrise în diverse limbi ale lumii, încât au putut fi analizate  în nenumărate moduri.

Nostradamus a murit în 1566. Avea numai 63 de ani.

Îți recomandăm:
Ne putem întoarce în timp? Nu. Sau, poate, numai cu ajutorul cuvintelor. Ei bine, cum erau Bucureștiul acum 100 de ani? Cum erau oamenii acum 100 de ani? Ce activități aveau aceștia? Cum era...
Dacă citești acest articol sunt mari șanse să fii român, să te fi născut în România și, evident, să vorbești limba română. Dar de ce țara noastră poartă numele de România? De unde...
Cele mai noi articole
Roxadustat: Medicamentul controversat interzis pentru sportivi
Roxadustat: Medicamentul controversat interzis pentru sportivi
În lumea sportului, medicamentele de performanță au fost întotdeauna o problemă controversată. Un astfel de medicament care a făcut recent titluri este roxadustat. În acest blog, vom analiza... citește tot
Ce vin îi plăcea, în mod deosebit, lui Ștefan cel Mare?
Ce vin îi plăcea, în mod deosebit, lui Ștefan cel Mare?
Ștefan cel Mare (1438/1439 – 1504) a fost una dintre personalitățile care a scris istorie pe aceste meleaguri. Domnitorul moldovean a avut cea mai lungă domnie din perioada medievală, nu mai... citește tot
Arheologii au descoperit locația unde Iisus Hristos a vindecat un orb
Arheologii au descoperit locația unde Iisus Hristos a vindecat un orb
Iisus Hristos este figura centrală a creștinismului. Fiul lui Dumnezeu a venit pe Pământ pentru a propovădui pacea și iubirea între oameni, însă a fost crucificat de către aceștia. În... citește tot