Care este recordul mondial la făcut flotări fără pauză?

28.04.2020
Care este recordul mondial la făcut flotări fără pauză?

Record mondial de flotări. Sportul este activitatea care ajută organismul uman să se mențină sănătos. Oamenii sunt atrași de ideea de a vedea cine este cel mai rezistent. Astfel, au apărut fel de fel de exerciții pentru corp, iar cel mai complex dintre ele este reprezentat de flotări. Sunt oameni care abia fac 3, 4 sau 5 flotări, însă sunt și persoane care au intrat în Cartea Recordurilor.

Care este Recordul Mondial de flotări?

Minoru Yoshida este cel care deține recordul mondial la flotări în două mâini, fără întrerupere. Acesta a făcut 10.507 ridicări, în anul 1980, fără pauză. Yoshida a bătut recordul anterior a lui Charles Linster, din anul 1965, care reușise 6.006 repetări. Este clar că nu ar trebui să te iei la întrecere cu un asemenea individ. Până în acest moment, nimeni nu a reușit să-l depăşească pe Yoshida.

Alte recorduri la flotări

Corpul uman nu are limite, iar americanul Charles Servizio a demonstrat-o. Acesta deține recordul mondial pentru cele mai multe repetări în 24 de ore. În anul 1993, el a făcut 46.001 de flotări, depășind vechiul record cu 6.001 de repetări.

Jarrad Young din Australia deține recordul mondial pentru cele mai multe ridicări executate corect în 60 de minute. Astfel, la data de 31 august 2018, acesta a reușit 2.806 flotări într-o oră. Bărbatul este pasionat de fitness și a reușit să doboare vechiul record cu 120 de repetări.

Paddy Doyle, originar din Marea Britani,e a reușit, într-o oră, cele mai multe flotări într-o mână. Individul se poate lăuda cu 1.868 de ridicări într-un braţ, la data de 27 noiembrie 1993.

Ca și cum până acum nimic nu ar fi fost impresionant, de pe data de 18 Decembrie 2018, Aaron Virabyan din Armenia deține recordul mondial pentru cele mai multe repetări realizate într-un singur deget (degetul mare, opozabil), într-un minut. Acesta a reușit 44 de ridicări. Tot el deține recordul mondial și pentru flotări în două degete, reușind 61 într-un minut.

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
De unde vine expresia: „Țiganul e țigan și-n ziua de Paști”?
De unde vine expresia: „Țiganul e țigan și-n ziua de Paști”?
Puțini știu adevărata poveste din spatele expresiei „Țiganul e țigan și-n ziua de Paști”, folosită adesea cu dispreț. Dar dacă ne întoarcem în timp, în perioada sclaviei romilor,... citește tot
De ce Ucraina n-a vrut ca România să intre în NATO? Cum s-au opus vecinii de la nord?
De ce Ucraina n-a vrut ca România să intre în NATO? Cum s-au opus vecinii de la nord?
Pe data de 29 martie 2004, România a aderat în mod oficial la NATO alături de Bulgaria, Estonia, Lituania, Slovacia și Slovenia. Aceasta era una dintre cele mai importante reușite pe plan extern... citește tot
Fabuloasa poveste a gorilei Binti Jua, eroul blând care a protejat un copil în 1996 și a emoționat o lume întreagă
Fabuloasa poveste a gorilei Binti Jua, eroul blând care a protejat un copil în 1996 și a emoționat o lume întreagă
Într-o zi de august 1996, la grădina zoologică Brookfield din Chicago, s-a petrecut ceva ce avea să rămână întipărit în inimile tuturor celor care au fost martori sau care au aflat ulterior... citește tot