Este adevărat că doi gemeni s-au născut la 2 ani distanță?

01.12.2020
Este adevărat că doi gemeni s-au născut la 2 ani distanță?

Gemeni născuți la 2 ani distanță. Lumea este plină de surprize și în fiecare zi descoperim câte un eveniment care pare ireal. Din această categorie face partea și povestea a doi gemeni din Marea Britanie, care s-au născut la 2 ani distanță, unul față de celălalt. Un fenomen ciudat, care are, totuși, o explicație medicală logică.

Doi frați gemeni născuți la ani distanță

Un cuplu din Marea Britanie a încercat de mai multe ori să aibă copii, însă nu au reușit pe cale naturală. Drept urmare, cei doi s-au hotărât să apeleze la ajutor de specialitate, adică la fertilizarea in vitro. De obicei, când se apelează la această metodă sunt șanse foarte mari să se nască mai mulți copii.

Cuplul, însă, a hotărât altceva, datorită tehnologiei de ultimă generație. Astfel, cei doi au hotărât să fie implantat doar un embrion dintre cei doi congelați, iar cel de-al doilea să fie folosit ulterior. Drept urmare, din punct de vedere tehnic, cei doi copii sunt gemeni, însă născuți la 2 ani distanță.

Acesta este Cameron și aceasta este Isabella. Ei sunt gemeni, născuți la doi ani distanță. Isabella s-a născut în septembrie 2020, în timp ce Cameron a venit pe lume în septembrie 2018. Amândoi au fost concepuți prin fertilizare in vitro, în același timp, cu trei ani în urmă.

Cameron a fost o sarcină reușită, evident, și iată-l acum. Apoi, cam după un an și jumătate de la nașterea lui Cameron, am hotărât să folosim unul dintre embrionii congelați, iar acum o avem pe Isabella.

Și, pentru că au fost concepuți în același timp, din punct de vedere tehnic, ei sunt gemeni, au declarat părinții, potrivit metro.co.uk.

Povestea părinților Karen și James poate avea o continuitate, fiindcă cei doi mai au încă doi embrioni nefolosiți. Cuplul a mărturisit că și-ar dori să aibă patru copii, iar încă doi gemeni s-ar putea repeta în viitorul apropiat.

Foto: metro.co.uk

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Mit sau realitate: în Japonia, angajatul care ajunge primul parchează pe locul cel mai îndepărtat de intrare
Mit sau realitate: în Japonia, angajatul care ajunge primul parchează pe locul cel mai îndepărtat de intrare
În ultimii ani, internetul a fost inundat de anecdote care pun în lumină cultura muncii din Japonia – un sistem adesea admirat pentru disciplină, respect și spirit colectiv. Una dintre cele... citește tot
De ce fisticul este un fruct aparte? Știai că există arbori masculi și arbori femele?
De ce fisticul este un fruct aparte? Știai că există arbori masculi și arbori femele?
Fisticul necesită condiții extreme pentru a înflori: veri foarte fierbinți (peste 38°C) și ierni reci (sub 7°C), fiind unul dintre puținele culturi care prosperă în zone cu variații... citește tot
De ce Viena este considerată „Capitala Spionilor”?
De ce Viena este considerată „Capitala Spionilor”?
În inima Europei, la poalele Alpilor și pe malurile Dunării, Viena își poartă cu eleganță reputația de oraș imperial, plin de istorie, artă și muzică clasică. Însă, dincolo de... citește tot