„Tampongate”, scandalul sexual care l-a avut în prim plan pe Regele Charles al III-lea

25.11.2022
„Tampongate”, scandalul sexual care l-a avut în prim plan pe Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a urcat pe tron în data de 8 septembrie 2022, după ce, mama sa, regina Elisabeta a II-a a decedat. Până la acest moment Charles a purtat titlul de prinț de Wales, alături de cele de Duce de Cornwall și Duce de Rothesay, viața lui fiind în acea perioadă una plină de controverse.

Regele Charles al III-lea s-a aflată în atenția presei britanice și a celei internaționale tot timpul. Tinerețea acestuia a fost marcată de aventura cu Camilla Parker, căsătoria oarecum forțată cu prințesa Diana și aventura extraconjugală cu marea lui iubire Camilla.

Camilla Parker, marea iubire a regelui Charles al III-lea

Prințul Charles s-a cunoscut cu Camilla Parker la un meci de polo, în anul 1970. Între cei doi s-a creat imediat o chimie, care a rezistat indiferent de problemele apărute. În mod surprinzător, fiecare s-a căsătorit cu altcineva, însă aventura amoroasă a continuat în această perioadă

În anul 1993 presa britanică a reușit să intre în posesia unei conversații private între Charles și Camilla. La momentul înregistrării discuției fiecare avea alt partener de viață, dar legătura dintre cei doi nu a fost ruptă niciodată. Discuția dintre Charles și Camila a fost una stânjenitoare pentru Casa Regală britanică, fiindcă a avut o conotație sexuală, fiul reginei Elisabeta a II-a mărturisind că „ar vrea să trăiască în pantalonii doamnei Parker”. Drept urmare, evenimentul relatat în presa de la acea vreme a primit numele de „Tampongate”.

Potrivit datelor oficiale, discuția dintre Charles și Camilla a avut loc în data de 17 decembrie 1989 însă a fost făcută publică abia în anul 1993, după separarea prințului moștenitor al Marii Britanii de către Diana. La început conversația a fost una banală, însă a deviat către una sexuală când Camilla l-a întrebat ce ar vrea să devină dacă s-ar reîncarna, el răspunzând că ar dori să fie tamponul din chiloții ei.

Presa britanică a speculat mult de pe urmă acestei conversații, crezând că aceasta a fost înregistrată de serviciile secrete britanice fiindcă totul se auzea perfect. Adevărul însă nu a ieșit la iveală, însă sondajele britanice ulterioare au arătat că poporul dorea ca succesorul reginei Elisabeta a II-a să fie direct prințul William, fiul lui Charles.

Iată discuția dintre Charles și Camilla, potrivit time.com:

Charles: Oh, Doamne. Voi locui doar în pantalonii tăi sau ceva de genul acesta. Ar fi mult mai ușor!

Camilla: În ce te vei transforma, o pereche de chiloți?

Charles: Sau, Doamne ferește, un Tampax. Ce noroc ar fi!

Camilla: Ești un complet idiot! Însă, ideea este minunată.

Foto: rd.com

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Unul dintre cele mai importante momente din istoria recentă a României a fost Războiul de Independență din 1877-1878. De fapt, armata română a participat la Războiul Ruso-Turc din anii... citește tot
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Despre Japonia poți să spui ce vrei, dar nu că este locul unde întârzie trenurile. Pe Internet circulă tot felul de știri legate despre trenurile din Japonia: ba că toate trenurile din țară... citește tot
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
Cine a fost măcar o dată în Israel sau a avut de-a face cu evrei tradiționaliști a putut observa că bărbații poartă pe cap o bucată de material. Aceasta se numește kippah și este un... citește tot