E adevărat că, în 2018, ONU susținea că România VA DISPĂREA?

26.05.2020
E adevărat că, în 2018, ONU susținea că România VA DISPĂREA?

Organizația Națiunilor Unite (ONU) este cea mai importantă organizație internațională din lume. Aceasta a fost înființată pe 24 octombrie 1945, după al Doilea Război Mondial și are astăzi 193 de state membre. Constituirea ei a avut loc prin semnarea de către membrii fondatori, a Cărții Organizației Națiunilor Unite. Potrivit documentului, ONU va asigura „pacea mondială”, „respectarea drepturilor omului”, „cooperarea internațională” și „respectarea dreptului internațional”. Sediul central al organizației este la New York. În cadrul acesteia sunt utilizate șase limbi oficiale: araba, chineza, engleza, franceza, rusa și spaniola.

Din când în când, ONU publică diferite estimării cu privire la țările membre. Astfel, în anul 2018, organizația a analizat rata natalității și a ajuns la concluzia că multe țări vor dispărea în viitorul mai mult sau mai puțin apropiat.

Conform cercetătorilor ONU, 10 țări nu se vor mai găsi pe fața pământului, dacă rata natalității nu va crește, printre ele și România. Conform oamenilor de știință, primele țări care vor dispărea sunt: Macao, Hong Kong, Bosnia, Rusia, Malta, Slovacia, Singapore, România, Ungaria și Macedonia.

Potrivit datelor ONU, Statele Unite ale Americii, insulele Virgine, Santa Lucia, Tunisia, Franța, Coreea de Sud, Azerbaidjan, Australia, insulele Antile și Norvegia vor dispărea ultimele. Cercetătorii au realizat un calendar al dispariției omenirii, însă există și o veste bună, fiindcă vor mai fi țări care nu vor dispărea, este vorba, în special, de cele din Africa, Orientul Mijlociu, cu excepția Iranului, Asia Centrală și Caucaz. Totodată, Afganistanul, Pakistanul, India, Mongolia, Indonezia, Filipinele și majoritatea țărilor din America Latină, cu excepția Braziliei și Chile, vor continua să existe.

Analiza Organizației Națiunilor Unite (ONU) a avut la bază dispariția femeii, singura care poate reproduce specia umană. Cercetătorii au determinat, cu aproximație, data la care ultima femeie va muri. Drept urmare, umanitatea nu va mai putea procrea și se va stinge ușor, ușor.

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la…
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la…
Toată lumea a auzit de Elena Ceaușescu și răutatea de care dădea dovadă. Elena Ceaușescu a fost timp de zeci de ani, una dintre cele mai importante și mai influente femei din România... citește tot
Care este singura insulă din lume unde locuiesc numai oile? Oamenii vin rar acolo, întrucât accesul este dificil!
Care este singura insulă din lume unde locuiesc numai oile? Oamenii vin rar acolo, întrucât accesul este dificil!
Lítla Dímun este cea mai mică dintre cele 18 insule ale arhipelagului Feroe. Aici trăiesc doar câțiva ciobani și sute de oi, într-o armonie perfectă. Accesul turiștilor este extrem de... citește tot
De ce Europa nu poate fi considerat un continent?
De ce Europa nu poate fi considerat un continent?
Prima regiune a lumii care a fost colonizată este Europa. Cea mai timpurie prezență umană în Europa datează de acum aproximativ 1,8 milioane de ani, iar continentul are o istorie lungă de... citește tot