Top 10 țări cu cele mai urâte femei din lume. Pe primul loc e o țară din Europa! România e în top?

23.11.2023
Top 10 țări cu cele mai urâte femei din lume. Pe primul loc e o țară din Europa! România e în top?

Frumusețea și urâțenia sunt subiective. Oamenii sunt diferiți, atât ca aspect, cât și ca gândire. Astfel că ceea ce este frumos pentru o persoană poate fi considerat urât pentru alta. Cu toate acestea, există un clasament al țărilor cu cele mai urâte femei din lume. Pentru a crea această selecție, s-a decis să se ia în considerare „Beautiful People”, un site de întâlniri care acceptă doar persoane frumoase.

Datele de la ”Beautiful People” au fost utilizate pentru a calcula ratele de acceptare ale utilizatoarelor de sex feminin din mai multe țări. Toate țările în care candidații au avut o rată de acceptare de 25% sau mai mică au fost incluse în selecție. Este important de menționat că site-ul nu are mulți utilizatori din Orientul Mijlociu și Africa, astfel încât datele sunt incomplete.

Unde sunt cele mai urâte femei din lume?

10. Australia – rată de acceptare 21%. Cu toți acei actori australieni frumoși precum Chris Hemsworth, cineva ar crede că și ceilalți bărbați nu sunt foarte departe de acesta. Se pare că nu sunt, deoarece doar 20% dintre bărbații australieni au fost acceptați pe site, în comparație cu 21% dintre femei.

9. Argentina – rată de acceptare 19%. Doar 19% dintre femeile argentine care au utilizat site-ul au fost acceptate, în comparație cu 28% dintre bărbați. Unii cred că motivul pentru care femeile argentiniene sunt considerate mai puțin frumoase este din cauza faptului că Argentina este țara imigranților și există multe gene amestecate.

8. Mexic – rată de acceptare 19%. Aceasta este o surpriză în clasament. Dacă telenovelele mexicane sunt vizionate, femeile mexicane probabil că sunt considerate foarte frumoase. Conform membrilor de la Beautiful People, situația nu este deloc așa. Datele utilizate nu conțineau însă rata de acceptare a bărbaților.

Dacă n-ai văzut încă o femeie care iubește, atunci n-ai văzut niciodată o femeie frumoasă. (Camil Petrescu)

7. Portugalia – rată de acceptare 16%. Femeile portugheze nu au fost etichetate doar ca fiind urâte de membrii de la Beautiful People, ci și de către utilizatorii de pe forumuri. Pe de altă parte, s-au găsit și informații conform cărora acesta este doar un stereotip răspândit de brazilieni și că femeile portugheze sunt frumoase. Populația masculină a avut evident un tratament mai bun, deoarece 37% dintre bărbații din Portugalia au fost acceptați și nimeni nu răspândește zvonuri despre urâțenia lor.

6. India – rată de acceptare 16%. Femeile indiene sunt în general considerate frumoase, câștigând în decursul timpului de 5 ori Miss World. Se pare că acest lucru se aplică doar modelelor și actrițelor, deoarece doar 16% dintre femeile indiene care s-au înscris pe Beautiful People au fost acceptate pe site. Cu toate acestea, au fost chiar mai bune în comparație cu bărbații, care au reușit să obțină doar o rată de acceptare de 15%.

5. Lituania – rată de acceptare 15%. Nu se știe nimic despre bărbații lituanieni, dar femeile cu siguranță au avut dificultăți încercând să acceseze site-ul, deoarece doar 15% dintre ele au fost aprobate. În mod surprinzător, nu există date despre alte țări din Europa de Est.

4. Coreea de Sud – rată de acceptare 15%. Modelele sud-coreene cauzează mare agitație în lumea occidentală, datorită frumuseții lor. Se pare că membrii de la Beautiful People nu sunt cu adevărat pregătiți pentru asta, acceptând doar 15% dintre candidatele de sex feminin din țară. Bărbații sud-coreeni au avut un rezultat puțin mai bun, deoarece 18% dintre ei au fost considerați suficient de chipeși.

3. China – rată de acceptare 15%. Femeile și bărbații din China sunt cu siguranță puțin deprimați și nemulțumiți de site-ul Beautiful People. Trebuie precizat că doar 15% dintre doamnele și domnișoarele care au cerut să se înscrie pe site au fost aprobate. La fel ca în Coreea de Sud, bărbații au obținut un rezultat puțin mai bun, 17%. Se pare că diferențele culturale au un impact puternic, din nou.

2. Regatul Unit al Marii Britanii – rată de acceptare 15%. Atât generațiile de femei, cât și bărbații din Regatul Unit nu au cu ce se lăuda, fiindcă doar 15% dintre femei sunt considerate frumoase, în comparație cu 12% dintre bărbați. Care este motivul pentru care britanicii sunt considerați mai puțin frumoși decât restul lumii? Ei bine, potrivit directorului general de la Beautiful People, Greg Hodge, oamenii din Marea Britanie nu se îngrijesc de aspectul lor și sunt considerați mai puțin frumoși.

1. Germania – rată de acceptare 13%. Există zvonuri că femeile din această țară sunt văzute ca fiind puțin rigide și intimidante, asemenea fostului cancelar, Angela Merkel. Părerea utilizatorilor de pe forumuri despre frumusețea doamnelor și domnișoarelor din Germania este una critică. Bărbații germani nu au prea multe motive de mândrie, deoarece doar 15% dintre ei au fost acceptați pe site, potrivit localcollegeexplorer.com.

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la…
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la…
Toată lumea a auzit de Elena Ceaușescu și răutatea de care dădea dovadă. Elena Ceaușescu a fost timp de zeci de ani, una dintre cele mai importante și mai influente femei din România... citește tot
Care este singura insulă din lume unde locuiesc numai oile? Oamenii vin rar acolo, întrucât accesul este dificil!
Care este singura insulă din lume unde locuiesc numai oile? Oamenii vin rar acolo, întrucât accesul este dificil!
Lítla Dímun este cea mai mică dintre cele 18 insule ale arhipelagului Feroe. Aici trăiesc doar câțiva ciobani și sute de oi, într-o armonie perfectă. Accesul turiștilor este extrem de... citește tot
De ce Europa nu poate fi considerat un continent?
De ce Europa nu poate fi considerat un continent?
Prima regiune a lumii care a fost colonizată este Europa. Cea mai timpurie prezență umană în Europa datează de acum aproximativ 1,8 milioane de ani, iar continentul are o istorie lungă de... citește tot