Cele mai tari întâmplări povestite de cei care livrează pizza: „Am livrat o comandă lângă o casă care ardea ca o torță”

18.07.2023
Cele mai tari întâmplări povestite de cei care livrează pizza: „Am livrat o comandă lângă o casă care ardea ca o torță”

Pizza este una dintre marile descoperiri culinare are omenirii. Italienii sunt creditați cu acest merit. Preparatul a devenit rapid faimos în întreaga lume, astfel că în prezent există tot felul de rețete de pizza, unele mai gustoase ca altele. Pentru cei care au poftă de o pizza, dar nu au chef să o gătească, pot să o comande prin catering la diferite restaurante.

Cele mai multe pizzerii servesc și la domiciliu, însă cei care livrează mâncarea ajung să trăiască tot felul de experiențe inedite, unele plăcute, în schimb altele înfricoșătoare. Insider.com a făcut un clasament cu cele mai ciudate întâmplări avute de oamenii care livrează pizza la domiciliu.

Cele mai ciudate întâmplări avute de cei care livrează pizza

„Am fost jefuit la a treia livrare, în prima mea zi de serviciu. M-am întors la restaurant cu capul rupt și i-am spus patronului: Am renunțat” – a scris pe Reddit.com utilizatorul whomp1970.

„Făceam o livrare și un bărbat a deschis ușa. Era în scutece cu o fundă în păr, ca un copil mic. A fost… ciudat” — diamondsealtd.

„După ce am livrat comanda la un bărbat, acesta a luat pizza și a aruncat-o în grădină” — alepocalypse.

„Săptămâna trecută a trebuit să livrez o pizza cuiva, în timp ce casa de lângă el era în flăcări. Nu vorbesc despre un mic incendiu, erau trei mașini de pompieri, două mașini de poliție și două ambulanțe. O casă ardea la cinci metri de mine” — helloitsimi.

„În timp ce mă întorceam de la o livrare și conduceam mașina cu geamurile deschise pe un drum lăturalnic foarte întunecat, din mediul rural Alabama, am auzit o lovitură în ușa autovehiculului și am simțit că ceva se rostogolește pe piciorul meu. M-am gândit că trebuie să fie o pasăre. Așa că m-am oprit în mijlocul drumului ca să ies și să o arunc… M-am uitat în jos și am văzut niște ochii îngrozitori de negri și o gura căscată, plină de dinți ascuțiți. Era un liliac. Am sărit de pe scaunul șoferului și aripile sale s-au întins, fiind atașat de piciorul meu. M-am dat jos și am reușit să scap de creatura hidoasă” – anayaham.

„Am ajuns la o casă foarte modestă, cu cinci pizza. Când m-am apropiat de ușă, am văzut pe cineva stingând luminile în camera din față. M-am speriat puțin, fiindcă am auzit povești despre șoferi care au fost jefuiți. M-am îndreptat încet spre uşă şi am sunat la sonerie. După câteva secunde, aud pe cineva în spatele uşii întrebând: ‘Câţi ani ai?’ Am răspuns: ‘Livrare pizza’. Apoi, am auzit râsete înfundate. Femeia întreabă din nou: ‘Câți ani ai?’ I-am spus că am 18 ani. Ușa se deschide încet și o femeie stătea în fața mea dezbrăcată complet, cu mâinile întinse. Apoi a fost un blitz de la o cameră și mai mulți bărbați au izbucnit în râs. Se pare că a fost o petrecere a burlacilor” — Rebound91.

„Am livrat o pizza într-o noapte fierbinte de vară. Ușa de la casă avea geam și am văzut cum bărbatul care se îndrepta către mine a leșinat brusc. După aproximativ un minut, s-a ridicat și a plătit” — RoscoePST.

„Am avut o livrare către un tip care avea doi câini. Era cald afară și aveam ambele geamuri deschise la mașină. După ce m-a plătit și mi-a dat un bacșiș foarte mic, animalele au sărit în maşina mea şi mi-au zgâriat interiorul” — enstillfear.

„Am livrat pizza cam o săptămână și am fost amenințat cu pistolul, la un moment dat. Am ajuns cu pizza la o casă și un bărbat m-a invitat să intru. S-a dus să ia banii și s-a întors cu un pistol pe care l-a îndreptat spre mine. Nu am știut ce să zic și ce să fac, pur și simplu m-am blocat. Se pare că bărbatul doar ce își achiziționase arma, era mândru de ea și voia să o arate. Tremuram când m-am întors în mașină” — alwc37.

„Într-o noapte, în timp ce făceam o livrare era o furtună de zăpadă. Am ajuns pe o stradă înzăpezită, iar mașina mea nu a mai mers, astfel că a trebuit să cer o lopată la oameni pentru a curăța strada. M-am ales cu o durere de spate și un bacșiș de un dolar” — ChefBubba.

Foto: Depositphotos.com

Distribuie acest articol:
Tags:
Cele mai noi articole
De ce au emigrat italienii în masă în Statele Unite ale Americii?
De ce au emigrat italienii în masă în Statele Unite ale Americii?
Astăzi, Italia este o țară stabilă din punct de vedere economică, urmașa unuia dintre cele mai mari imperii care au existat: Imperiul Roman. Totuși, au fost perioade în care milioane de... citește tot
Cine este femeia după care s-a inspirat sculptorul Statuii Libertății?
Cine este femeia după care s-a inspirat sculptorul Statuii Libertății?
Statuia Libertății din New York este considerat a fi unul dintre cele mai cunoscute monumente din lume. Aceasta este amplasată pe o mică insulă la intrarea în portul „Liberty Island”,... citește tot
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Unul dintre cele mai importante momente din istoria recentă a României a fost Războiul de Independență din 1877-1878. De fapt, armata română a participat la Războiul Ruso-Turc din anii... citește tot