Ce zodie sunt cei mai proști șoferi? Ce zodie sunt cei mai buni șoferi?

18.11.2021
Ce zodie sunt cei mai proști șoferi? Ce zodie sunt cei mai buni șoferi?

Încă din cele mai vechi timpuri omul a fost pasionat să afle cât mai multe lucruri despre existența sa și rolul său pe această lume. Drept urmare, foarte mulți au studiat astrologia, știința care analizează modul în care corpurile cerești se aliniază și ne pot influența viața.

Cei care cred în astrologie sunt de părere că există o forță divină care stabilește fiecare lucru Univers, inclusiv viața oamenilor. De cealaltă parte sunt scepticii, care consideră că horoscopul este o pierdere de timp, iar zodiile nu au nicio influență în lumea reală. Cu toate acestea sunt câteva lucruri care par a avea aplicabilitate, cum ar fi faptul că o zodie anume are cei mai slabi șoferi.

Ce zodie sunt cei mai proști șoferi?

Conform unei statistici din Australia, persoanele născute în zodia Leu sunt cei mai slabi şoferi din lume. Surprinzător sau nu, felul în care s-a ajuns la această decizie are în spate o logică.

Serviciul australian de închiriat mașini „Go Get” a analizat informațiile proprii despre 100.000 dintre clienții săi, în anul 2017, și a observat că persoanele născute în zodia Leu au avut cele mai multe încălcări ale traficului. De partea cealaltă, Berbecii sunt cei mai atenți șoferi, cu cel mai mic număr de abateri de la regulile de circulație.

Așadar, dacă întâlniți în trafic persoane care încalcă regulile de circulație, să știți că este posibil să fie în zodia Leu. Cu toate acestea, este greu de spus cu exactitate dacă acest lucru este adevărat și rămâne la latitudinea fiecăruia să stabilească dacă astrologia a avut dreptate sau nu.

Trebuie specificat că astrologia este o industrie de miliarde de dolari, iar influența sa nu poate fi pusă la îndoială. Această știință a fost practicată încă din cele mai vechi timpuri și se bazează pe faptul că omul nu știe tot despre existența sa și Universul în care trăiește.

NASA a descoperit încă o zodie

De ani buni, astrologia ne vorbește despre 12 semne zodiacale mari și late care-și au corespondența în aștrii cerești. Ei bine, NASA ar fi descoperit un nou semn zodiacal, situat între cel al Scorpionului şi cel al Săgetătorului. Noul semn poartă numele de Ophiuchus, ceea ce s-ar traduce în „Omul cu şarpele”.

Foto: Pexels.com

Distribuie acest articol:
Tags:
Cele mai noi articole
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la…
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la…
Toată lumea a auzit de Elena Ceaușescu și răutatea de care dădea dovadă. Elena Ceaușescu a fost timp de zeci de ani, una dintre cele mai importante și mai influente femei din România... citește tot
Care este singura insulă din lume unde locuiesc numai oile? Oamenii vin rar acolo, întrucât accesul este dificil!
Care este singura insulă din lume unde locuiesc numai oile? Oamenii vin rar acolo, întrucât accesul este dificil!
Lítla Dímun este cea mai mică dintre cele 18 insule ale arhipelagului Feroe. Aici trăiesc doar câțiva ciobani și sute de oi, într-o armonie perfectă. Accesul turiștilor este extrem de... citește tot
De ce Europa nu poate fi considerat un continent?
De ce Europa nu poate fi considerat un continent?
Prima regiune a lumii care a fost colonizată este Europa. Cea mai timpurie prezență umană în Europa datează de acum aproximativ 1,8 milioane de ani, iar continentul are o istorie lungă de... citește tot