Ce zodie înșală cel mai mult?

18.11.2021
Ce zodie înșală cel mai mult?

Când vine vorba de dragoste, majoritatea oamenilor caută să aibă o relație stabilă bazată pe încredere și fidelitate. Cu toate acestea, sunt persoane care preferă să aibă mai multă libertate și nu se dau înapoi atunci când au posibilitatea să aibă o aventură. Ba mai mult, potrivit astrologiei, se pare că persoanele născute într-o anumită zodie sunt predispuse mai mult la infidelitate.

Ce zodie înșală cel mai mult?

Potrivit unui site de întâlniri extraconjugale persoanele născute în zodia Capricorn dețin cele mai multe conturi la ei. Așadar, dintre toate semnele zodiacale Capricornii înșală cel mai mult. Imediat, în spatele lor vin Vărsătorii, scrie bestlifeonline.com. Cu toate acestea, este greu de spus dacă o zodie înșală mai mult decât cealaltă.

Ba mai mult, se spune că bărbații înșală mai mult decât femeile, însă trebuie specificat că pentru fiecare bărbat care înșală trebuie să existe o femeie care face același lucru. Așadar, este bine să nu generalizăm unele lucruri spuse la zodiac.

Foarte multe persoane ascultă sau citesc zodiacul în fiecare zi. Acuratețea s-a poate fi pusă întotdeauna sub semnul întrebării, însă sunt persoane care cred cu toată ființa cele spuse de astrologie. Cu toate acestea, este indicat să nu luăm de bun întotdeauna ceea ce se spune la zodiac, fiindcă astrologia nu este o știință exactă, ci se bazează mai mult pe sentiment.

Câte zodii sunt?

Potrivit astrologiei, există doisprezece semne zodiacale astfel: 21 martie – 20 aprilie Berbec, 21 aprilie – 21 mai Taur, 22 mai – 21 iunie Gemeni, 22 iunie – 21 iulie Rac, 22 iulie – 22 august Leu, 23 august – 22 septembrie Fecioară, 23 septembrie – 22 octombrie Balanță, 23 octombrie – 21 noiembrie Scorpion, 22 noiembrie – 21 decembrie Săgetător, 22 decembrie – 20 ianuarie Capricorn, 21 ianuarie – 18 Februarie Vărsător, 19 februarie – 20 martie Pești.

Trebuie specificat că NASA a descoperit un nou semn zodiacal, situat între cel al Scorpionului şi cel al Săgetătorului. Noul semn poartă numele de Ophiuchus, ceea ce s-ar traduce în „Omul cu şarpele”.

Potrivit acestei schimbări, iată cum arată noile zodii:

Foto: Pexels.com

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
De ce au emigrat italienii în masă în Statele Unite ale Americii?
De ce au emigrat italienii în masă în Statele Unite ale Americii?
Astăzi, Italia este o țară stabilă din punct de vedere economică, urmașa unuia dintre cele mai mari imperii care au existat: Imperiul Roman. Totuși, au fost perioade în care milioane de... citește tot
Cine este femeia după care s-a inspirat sculptorul Statuii Libertății?
Cine este femeia după care s-a inspirat sculptorul Statuii Libertății?
Statuia Libertății din New York este considerat a fi unul dintre cele mai cunoscute monumente din lume. Aceasta este amplasată pe o mică insulă la intrarea în portul „Liberty Island”,... citește tot
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Unul dintre cele mai importante momente din istoria recentă a României a fost Războiul de Independență din 1877-1878. De fapt, armata română a participat la Războiul Ruso-Turc din anii... citește tot