Ce înseamnă când visezi sânge? Ce semnifică sângele în vis?

26.08.2021
Ce înseamnă când visezi sânge? Ce semnifică sângele în vis?

Organismul uman are nevoie de odihnă, după o zi plină de activități. Somnul ajută la refacerea corpului și îl pregătește pentru o nouă zi. În timpul acestuia, oamenii visează diverse lucruri, iar acestea pot fi interpretate, multă lume considerând că sunt premoniții ale evenimentelor care vor avea loc, în realitate, în viitorul mai mult sau mai puțin apropiat.

Ce înseamnă când visezi sânge?

Sângele văzut în vis are mai multe semnificații și contează foarte mult contextul în care este plasat. Așadar, este indicat să vă aduceți aminte cât mai mult din vis pentru a avea o interpretare corectă.

Deși atunci când visezi sânge nu este ceva plăcut, în tradiția italiană și anglo-saxonă acesta semnifică o perioadă de succes. Totodată, în tradiția orientală înseamnă că se va întâmpla ceva pozitiv în plan sentimental sau în plan material (bani).

În schimb, dacă se vor visa haine murdare de sânge, persoana în cauză va avea necazuri cu cei din jur. Lucrurile nu sunt îmbucurătoare nici dacă te visezi sângerând, acest lucru semnificând că cineva se va îmbolnăvi. Așadar, sângerarea nu este un semn pozitiv și poate însemna chiar nefericire în dragoste.

Ce înseamnă când visezi pete de sânge sau sânge care curge?

Atunci când sângele curge, înseamnă că cineva se va îmbolnăvi sau chiar va muri. În schimb, atunci când visezi că tu sângerezi poate desemna faptul că sunteți epuizați fizic și psihic sau stors de emoții.

Cei care visează pete de sânge pe haine înseamnă că cineva îi minte în viața reală și chiar vrea să le distrugă cariera. În schimb dacă petele sunt pe corp, atunci vor avea parte de bogații.

Semnificația nuanței sângelui în vis

Nuanța sângelui este foarte importantă în vis, fiindcă o culoare închisă, spre vișiniu, sau un sânge închegat semnifică o perioadă grea, plină de probleme, unele chiar grave. În schimb, o nuanță de roșu aprins înseamnă că vor exista discuții aprinse în jurul nostru și este posibil să ne pierdem foarte uşor cu firea, dacă dăm curs avalanşei de sentimente care ne încearcă.

Potrivit tradițiilor noastre, apariția sângelui în vis nu prevestește nimic bun și înseamnă că persoana respectivă are probleme sufletești.

Foto: Pexels.com

Distribuie acest articol:
Tags:
Cele mai noi articole
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la…
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la…
Toată lumea a auzit de Elena Ceaușescu și răutatea de care dădea dovadă. Elena Ceaușescu a fost timp de zeci de ani, una dintre cele mai importante și mai influente femei din România... citește tot
Care este singura insulă din lume unde locuiesc numai oile? Oamenii vin rar acolo, întrucât accesul este dificil!
Care este singura insulă din lume unde locuiesc numai oile? Oamenii vin rar acolo, întrucât accesul este dificil!
Lítla Dímun este cea mai mică dintre cele 18 insule ale arhipelagului Feroe. Aici trăiesc doar câțiva ciobani și sute de oi, într-o armonie perfectă. Accesul turiștilor este extrem de... citește tot
De ce Europa nu poate fi considerat un continent?
De ce Europa nu poate fi considerat un continent?
Prima regiune a lumii care a fost colonizată este Europa. Cea mai timpurie prezență umană în Europa datează de acum aproximativ 1,8 milioane de ani, iar continentul are o istorie lungă de... citește tot