Care este cel mai lung zbor comercial din lume?

01.11.2022
Care este cel mai lung zbor comercial din lume?

Avionul reprezintă cel mai rapid și sigur mijloc de transport pe care îl putem folosi pentru a ajunge la o destinație. În timpul concediilor, ne dorim să descoperim locuri și povești unice, iar avionul este mijlocul de transport care ne ajută să ne îndeplinim aceste vise. De regulă, culturile diferite de ale noastre, sunt la o distanță însemnată, astfel trebuie să zburăm foarte mult timp. Care este cel mai lung zbor comercial din lume în 2022?

Care este cel mai lung zbor comercial din lume?

zbor

Industria aviatică încearcă să revină la viață după prăbușirea din timpul pandemiei. Cele mai multe avioane au rămas la sol, aeroporturile au fost închise, iar sute de mii de locuri de muncă au fost sistate. Cu toate acestea, anul 2022 a însemnat o revenire în forță pentru turism.

La mijlocul anului s-a stabilit un nou record privind cel mai lung zbor comercial. În prezent, compania Singapore Airlines poate străbate o călătorie către New York. Este străbătută non-stop pe o distanță de 15.348 kilometri. Durata zborului este de 18 ore și 50 de minute.
Același operator realizează de asemenea și al doilea cel mai lung zbor din lume, diferența fiind doar de 3 kilometri, pe ruta Newark (New Jersey) – Singapore.

În topul celor mai lungi curse comerciale mai sunt:

Cu siguranță acest record va fi doborât în curând. Cele mai multe companii doresc să oferte un confort ideal clienților, dar și un zbor cât mai scurt. Se caută metode și idei noi pentru a revoluționa industria aviatică.

Care sunt cele mai mari companii cu care putem zbura?

Societatea modernă ne-a învățat să căutăm calitatea în toate serviciile pe care le plătim. Cele mai mari companii au învățat că angajații și clienții sunt punctele cheie într-o dezvoltare corectă și sănătoasă.

  1. Qatar Airways. Încă de la înființare, serviciile oferite de către compania din Qatar au fost ireproșabile. Aceștia oferă peste 150 de destinații, concentrându-se pe confort, divertisment la bord și servicii premium;
  2. Singapore Airlines. Al doilea gigant din industrie, Singapore Airlines se bucură să fie o alegere frecventă pentru clienți. Experiența la bord este una unică, în care serviciile sunt de top;
  3. Emirates. Compania operează avioane moderne, eficiente și confortabile. În portofoliul ei se regăsesc 152 de destinații. În anul de dinainte de pandemie, Emirates a reușit să transporte peste 15.8 milioane de pasageri.

Foto: Depositphotos.com

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Unul dintre cele mai importante momente din istoria recentă a României a fost Războiul de Independență din 1877-1878. De fapt, armata română a participat la Războiul Ruso-Turc din anii... citește tot
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Despre Japonia poți să spui ce vrei, dar nu că este locul unde întârzie trenurile. Pe Internet circulă tot felul de știri legate despre trenurile din Japonia: ba că toate trenurile din țară... citește tot
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
Cine a fost măcar o dată în Israel sau a avut de-a face cu evrei tradiționaliști a putut observa că bărbații poartă pe cap o bucată de material. Aceasta se numește kippah și este un... citește tot