Care este cea mai ieftină shaorma din București?

10.10.2022
Care este cea mai ieftină shaorma din București?

Shaorma este una dintre cele mai populare mâncăruri fast-food din România, în special în București. Zilnic, mii de bucureșteni o consumă fie la prânz, fie la cină. Varietate există pe piață. Unele sunt mai bune, altele mai scumpe sau ieftine, un lucru este cert: shaorma a devenit un produs iubit pentru că este accesibil în orice colț al orașului. În acest articol, redactorii shtiu.ro vor spune care este cea mai ieftină shaorma din București.

Ce ingrediente ai nevoie pentru a face shawarma?

shaorma

Dacă te-ai plictisit de drumurile lungi până la restaurant, acum poți descoperi cum să faci shaorma în casă. Avantajele acestui preparat este că ingredientele sunt foarte accesibile, aproape toate găsindu-se zilnic în bucătăria românilor.

Shaorma este un aliment de bază în Orientul Mijlociu, având rădăcinile în îndepărtatul Imperiu Otoman. În denumirea arăbească înseamnă „a întoarce”, făcându-se referire la carnea care se învârte înainte să fie tăiată.
Nu toți oamenii au în casă mașinăria prin care se poate roti carnea, dar se poate face la fel de ușor și pe grătar.

Ingredientele principale sunt:

Care este cea mai ieftină shaorma din București?

Pentru a afla concret care este cel mai ieftin preparat din oraș, trebuie luat la pas fiecare local. Astfel, redactorii shtiu.ro au decis să determine care este cea mai ieftină shaorma din București și unde se află locația. Trebuie punctat faptul că prețurile se schimbă de la un an la altul. Anii studenției sunt o perioadă în care banii nu sunt tocmai un punct forte, astfel că mâncarea ieftină poate fi o alegere potrivită.

Probabil una dintre cele mai ieftine shaormerii din București se regăsește în rondul pieței Mihail Kogălniceanu. Catalogată de multe ori ca fiind un loc care oferă preparate mediocre, cozile zilnice oferă un răspuns diferit. Diferiți vloggeri/bloggeri români au mâncat în acest loc, declarând că este un loc de încredere. Prețul unei shaorme mici este de 8 lei, iar cea mare sare de 10 lei.

”Shaorma a fost peste așteptări”. – povestește Stefan Dragomir în redacția Vice România.

Unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri culinari din România recomandă Shaorma de la Kogălniceanu, catalogând-o „peste medie”.

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
De ce apusul de soare este albastru pe Marte?
De ce apusul de soare este albastru pe Marte?
Dacă veți avea vreodată șansa de a vedea un apus de soare pe Marte, veți avea parte de o surpriză. Apusurile de soare pe Marte nu sunt roșii sau portocalii, ci… albastre! Da, imaginile din... citește tot
Care este unica țară din lume situată în toate cele patru emisfere?
Care este unica țară din lume situată în toate cele patru emisfere?
Poate că numele Kiribati nu vă spune prea multe. Totuși, această țară insulară din Oceanul Pacific se poate mândri cu faptul că este singurul stat cu teritorii prezente în în toate cele... citește tot
Ce stat a avut peste 28 de capitale?
Ce stat a avut peste 28 de capitale?
Astăzi, când ne vine în minte o țară, gândul ne poartă automat la capitala acestui stat. Majoritatea țărilor au câte o capitală, așa cum este cazul României, dar sunt și excepții cum... citește tot