Care este cea mai ieftină shaorma din București?

10.10.2022
Care este cea mai ieftină shaorma din București?

Shaorma este una dintre cele mai populare mâncăruri fast-food din România, în special în București. Zilnic, mii de bucureșteni o consumă fie la prânz, fie la cină. Varietate există pe piață. Unele sunt mai bune, altele mai scumpe sau ieftine, un lucru este cert: shaorma a devenit un produs iubit pentru că este accesibil în orice colț al orașului. În acest articol, redactorii shtiu.ro vor spune care este cea mai ieftină shaorma din București.

Ce ingrediente ai nevoie pentru a face shawarma?

shaorma

Dacă te-ai plictisit de drumurile lungi până la restaurant, acum poți descoperi cum să faci shaorma în casă. Avantajele acestui preparat este că ingredientele sunt foarte accesibile, aproape toate găsindu-se zilnic în bucătăria românilor.

Shaorma este un aliment de bază în Orientul Mijlociu, având rădăcinile în îndepărtatul Imperiu Otoman. În denumirea arăbească înseamnă „a întoarce”, făcându-se referire la carnea care se învârte înainte să fie tăiată.
Nu toți oamenii au în casă mașinăria prin care se poate roti carnea, dar se poate face la fel de ușor și pe grătar.

Ingredientele principale sunt:

Care este cea mai ieftină shaorma din București?

Pentru a afla concret care este cel mai ieftin preparat din oraș, trebuie luat la pas fiecare local. Astfel, redactorii shtiu.ro au decis să determine care este cea mai ieftină shaorma din București și unde se află locația. Trebuie punctat faptul că prețurile se schimbă de la un an la altul. Anii studenției sunt o perioadă în care banii nu sunt tocmai un punct forte, astfel că mâncarea ieftină poate fi o alegere potrivită.

Probabil una dintre cele mai ieftine shaormerii din București se regăsește în rondul pieței Mihail Kogălniceanu. Catalogată de multe ori ca fiind un loc care oferă preparate mediocre, cozile zilnice oferă un răspuns diferit. Diferiți vloggeri/bloggeri români au mâncat în acest loc, declarând că este un loc de încredere. Prețul unei shaorme mici este de 8 lei, iar cea mare sare de 10 lei.

”Shaorma a fost peste așteptări”. – povestește Stefan Dragomir în redacția Vice România.

Unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri culinari din România recomandă Shaorma de la Kogălniceanu, catalogând-o „peste medie”.

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Guess genți de mână – alege cel mai bun model mini
Guess genți de mână – alege cel mai bun model mini
Gențile mini au devenit alegerea ideală pentru cei care apreciază funcționalitatea și eleganța într-un pachet compact. Indiferent dacă preferi un stil minimalist sau unul plin de detalii... citește tot
Cum a dus Carol al II-lea România la primul Campionat Mondial? El a făcut lotul, mai ceva ca Gigi Becali! Doar patru echipe din Europa au fost prezente!
Cum a dus Carol al II-lea România la primul Campionat Mondial? El a făcut lotul, mai ceva ca Gigi Becali! Doar patru echipe din Europa au fost ...
În anul 1930, în Uruguay, avea loc primul Campionat Mondial de fotbal din istorie. Turneul final trebuia să aibă la start 16 națiuni, dar Japonia, Siam și Egipt s-au retras. Au rămas 13... citește tot
Fabuloasa istorie a autobuzului care făcea curse regulate din Marea Britanie în India. Cât dura un drum?
Fabuloasa istorie a autobuzului care făcea curse regulate din Marea Britanie în India. Cât dura un drum?
Într-o epocă domnitată de rapiditate și de curse aeriene regulate, pare greu de crezut că acum mai puțin de 100 de ani exista un autobuz care făcea curse regulate între Londra și Calcutta,... citește tot