Viața pe un vas de croazieră, visul oricărei persoane

04.04.2023
Viața pe un vas de croazieră, visul oricărei persoane

Muncă, probleme cotidiene, din nou muncă, motive de stres și tot așa. Cam așa arată viața de zi cu zi a multor persoane din lume. Din fericire, există momente de vacanță când oamenii se pot relaxa și pot lăsa în urmă tot stresul cotidian.

Un concediu pe un vas de croazieră reprezintă un vis pentru cei mai mulți dintre oameni, însă cei care au o situație financiară mai bună ar trebui să știe că există o croazieră de 3 ani, la un preț relativ decent. Călătoria denumită „Life at Sea Cruises” va fi la bordul vasului „MV Gemini”, care pleacă de la Istanbul în data de 1 noiembrie 2023.

Ce se vizitează?

Vasul de croazieră va parcurge aproximativ 210 mii de kilometri și va poposi în nu mai puțin de 375 de porturi din întreaga lume. Se va ajunge pe toate cele șapte continente și în 135 de țări. Printre obiectivele turistice vizitate se numără statuia lui Iisus Hristos din Rio de Janeiro, Taj Mahal din India, piramidele din Giza, Machu Picchu și Marele Zid Chinezesc. Totodată, vor fi organizate excursii și către mai multe insule tropicale.

Croaziera de trei ani pleacă de la 30.000 de dolari americani de persoană pe an. Cei care au posibilitatea să plătească acești bani ar trebui să își pregătească documentele și să își facă vaccinurile pentru a fi gata de plecare la 1 noiembrie.

Cum arată vasul de croazieră?

MV Gemini are 400 de cabine și poate adăposti până la 1.074 de pasageri. Cei care doresc să lucreze de la distanță ar trebui să știe că vasul oferă un centru de afaceri, cu săli de întâlnire, 14 birouri, o bibliotecă și o zonă de relaxare pentru a savura o cafea. Accesul este gratuit. De asemenea, va exista un spital non-stop unde vor fi acordate servicii medicale gratuite.

Cabinele încep de la 130 de metri pătrați până la 260 de metri pătrați. Ca atare, și prețul variază de la 30.000 de dolari de persoană pe an până la 109.999 de dolari. Pasagerii au mai multe opțiuni de a se relaxa, fiindcă vasul va avea o terasă, o piscină, o sală de sport, un centru Spa, mai multe restaurante etc.

Printre momentele importante petrecute pe vasul de croazieră se vor număra Crăciunul în Brazilia și Anul Nou în Argentina. MV Gemini va ajunge și în Hawaii, Japonia, Coreea de Sud, China, Bali, Da Nang în Vietnam, Singapore Kuala Lumpur și multe alte destinații surpriză, potrivit cnn.com.

Foto: cnn.com

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Care este cel mai bine vândut parfum din toate timpurile? În top 3 sunt numai parfumuri franțuzești!
Care este cel mai bine vândut parfum din toate timpurile? În top 3 sunt numai parfumuri franțuzești!
Parfumurile sunt o industrie care generează anual venituri de miliarde de dolari. Deși se spune că cele mai bune parfumuri sunt cele franțuzești, în ultimii ani câteva state (Japonia, Italia,... citește tot
Ion Antonescu, executat fără să i se respecte ultima dorință! Ce voia Mareșalul?
Ion Antonescu, executat fără să i se respecte ultima dorință! Ce voia Mareșalul?
Ion Antonescu se numără printre cele mai controversate personalități de după 1900. Acesta a deținut funcția de șef al Marelui Stat Major și ministru de război, iar din 4 septembrie 1940... citește tot
Cum a vrut Ungaria unirea cu România? De ce a refuzat Regele Ferdinand?
Cum a vrut Ungaria unirea cu România? De ce a refuzat Regele Ferdinand?
Astăzi, unirea cu un alt stat pare un lucru imposibil. Totuși, au fost perioade în care alte țări și-au dorit unirea cu România. Acesta este și cazul Ungariei care la un moment dat a... citește tot