Viața pe un vas de croazieră, visul oricărei persoane

04.04.2023
Viața pe un vas de croazieră, visul oricărei persoane

Muncă, probleme cotidiene, din nou muncă, motive de stres și tot așa. Cam așa arată viața de zi cu zi a multor persoane din lume. Din fericire, există momente de vacanță când oamenii se pot relaxa și pot lăsa în urmă tot stresul cotidian.

Un concediu pe un vas de croazieră reprezintă un vis pentru cei mai mulți dintre oameni, însă cei care au o situație financiară mai bună ar trebui să știe că există o croazieră de 3 ani, la un preț relativ decent. Călătoria denumită „Life at Sea Cruises” va fi la bordul vasului „MV Gemini”, care pleacă de la Istanbul în data de 1 noiembrie 2023.

Ce se vizitează?

Vasul de croazieră va parcurge aproximativ 210 mii de kilometri și va poposi în nu mai puțin de 375 de porturi din întreaga lume. Se va ajunge pe toate cele șapte continente și în 135 de țări. Printre obiectivele turistice vizitate se numără statuia lui Iisus Hristos din Rio de Janeiro, Taj Mahal din India, piramidele din Giza, Machu Picchu și Marele Zid Chinezesc. Totodată, vor fi organizate excursii și către mai multe insule tropicale.

Croaziera de trei ani pleacă de la 30.000 de dolari americani de persoană pe an. Cei care au posibilitatea să plătească acești bani ar trebui să își pregătească documentele și să își facă vaccinurile pentru a fi gata de plecare la 1 noiembrie.

Cum arată vasul de croazieră?

MV Gemini are 400 de cabine și poate adăposti până la 1.074 de pasageri. Cei care doresc să lucreze de la distanță ar trebui să știe că vasul oferă un centru de afaceri, cu săli de întâlnire, 14 birouri, o bibliotecă și o zonă de relaxare pentru a savura o cafea. Accesul este gratuit. De asemenea, va exista un spital non-stop unde vor fi acordate servicii medicale gratuite.

Cabinele încep de la 130 de metri pătrați până la 260 de metri pătrați. Ca atare, și prețul variază de la 30.000 de dolari de persoană pe an până la 109.999 de dolari. Pasagerii au mai multe opțiuni de a se relaxa, fiindcă vasul va avea o terasă, o piscină, o sală de sport, un centru Spa, mai multe restaurante etc.

Printre momentele importante petrecute pe vasul de croazieră se vor număra Crăciunul în Brazilia și Anul Nou în Argentina. MV Gemini va ajunge și în Hawaii, Japonia, Coreea de Sud, China, Bali, Da Nang în Vietnam, Singapore Kuala Lumpur și multe alte destinații surpriză, potrivit cnn.com.

Foto: cnn.com

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
De ce bijuteriile handmade sunt de efect? Ce au în plus față de bijuteriile obișnuite?
De ce bijuteriile handmade sunt de efect? Ce au în plus față de bijuteriile obișnuite?
Contrar așteptărilor, în era actuală a tehnologiei avansate și a producției în masă, bijuteriile handmade câștigă tot mai mult teren în preferințele consumatorilor. Această revenire la... citește tot
Gestul care îți poate salva viața! De ce este bine să dormi cu ușa închisă la dormitor?
Gestul care îți poate salva viața! De ce este bine să dormi cu ușa închisă la dormitor?
E clar, oamenii se împart în două mari categorii: cei care dorm cu ușa închisă la dormitor și cei care aleg să o lase deschisă. Nu multă lume se gândește la faptul că acest gest aparent... citește tot
Biden este „copil” pe lângă cel mai bătrân președinte din istoria lumii. Avea 98 de ani când era la cârma țării sale!
Biden este „copil” pe lângă cel mai bătrân președinte din istoria lumii. Avea 98 de ani când era la cârma țării sale!
Pe data de 25 aprilie 2019, la vârsta de 77 de ani, Joe Biden și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale din 2020. Acesta a devenit în 2021 al 46-lea președinte al Statelor Unite și... citește tot