Viața pe un vas de croazieră, visul oricărei persoane

04.04.2023
Viața pe un vas de croazieră, visul oricărei persoane

Muncă, probleme cotidiene, din nou muncă, motive de stres și tot așa. Cam așa arată viața de zi cu zi a multor persoane din lume. Din fericire, există momente de vacanță când oamenii se pot relaxa și pot lăsa în urmă tot stresul cotidian.

Un concediu pe un vas de croazieră reprezintă un vis pentru cei mai mulți dintre oameni, însă cei care au o situație financiară mai bună ar trebui să știe că există o croazieră de 3 ani, la un preț relativ decent. Călătoria denumită „Life at Sea Cruises” va fi la bordul vasului „MV Gemini”, care pleacă de la Istanbul în data de 1 noiembrie 2023.

Ce se vizitează?

Vasul de croazieră va parcurge aproximativ 210 mii de kilometri și va poposi în nu mai puțin de 375 de porturi din întreaga lume. Se va ajunge pe toate cele șapte continente și în 135 de țări. Printre obiectivele turistice vizitate se numără statuia lui Iisus Hristos din Rio de Janeiro, Taj Mahal din India, piramidele din Giza, Machu Picchu și Marele Zid Chinezesc. Totodată, vor fi organizate excursii și către mai multe insule tropicale.

Croaziera de trei ani pleacă de la 30.000 de dolari americani de persoană pe an. Cei care au posibilitatea să plătească acești bani ar trebui să își pregătească documentele și să își facă vaccinurile pentru a fi gata de plecare la 1 noiembrie.

Cum arată vasul de croazieră?

MV Gemini are 400 de cabine și poate adăposti până la 1.074 de pasageri. Cei care doresc să lucreze de la distanță ar trebui să știe că vasul oferă un centru de afaceri, cu săli de întâlnire, 14 birouri, o bibliotecă și o zonă de relaxare pentru a savura o cafea. Accesul este gratuit. De asemenea, va exista un spital non-stop unde vor fi acordate servicii medicale gratuite.

Cabinele încep de la 130 de metri pătrați până la 260 de metri pătrați. Ca atare, și prețul variază de la 30.000 de dolari de persoană pe an până la 109.999 de dolari. Pasagerii au mai multe opțiuni de a se relaxa, fiindcă vasul va avea o terasă, o piscină, o sală de sport, un centru Spa, mai multe restaurante etc.

Printre momentele importante petrecute pe vasul de croazieră se vor număra Crăciunul în Brazilia și Anul Nou în Argentina. MV Gemini va ajunge și în Hawaii, Japonia, Coreea de Sud, China, Bali, Da Nang în Vietnam, Singapore Kuala Lumpur și multe alte destinații surpriză, potrivit cnn.com.

Foto: cnn.com

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Unul dintre cele mai importante momente din istoria recentă a României a fost Războiul de Independență din 1877-1878. De fapt, armata română a participat la Războiul Ruso-Turc din anii... citește tot
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Despre Japonia poți să spui ce vrei, dar nu că este locul unde întârzie trenurile. Pe Internet circulă tot felul de știri legate despre trenurile din Japonia: ba că toate trenurile din țară... citește tot
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
Cine a fost măcar o dată în Israel sau a avut de-a face cu evrei tradiționaliști a putut observa că bărbații poartă pe cap o bucată de material. Aceasta se numește kippah și este un... citește tot