O femeie s-a căsătorit cu ea însăși. Acum vrea să divorțeze

03.01.2022
O femeie s-a căsătorit cu ea însăși. Acum vrea să divorțeze

În lume există tot felul de cazuri ciudate atunci când vine vorba de dragoste. Toată lumea caută să își găsească marea iubire, să se căsătorească și să își petreacă restul vieții alături de ea. Fie că este vorba de uniunea dintre un bărbat și o femeie sau de persoane de același gen, dragostea este cel mai frumos sentiment.

O situație incredibilă a avut loc în Brazilia, unde o femeie a hotărât că nimeni din lume nu o merită și a decis să se căsătorească cu ea însăși. Decizia a fost luată în luna septembrie a anului trecut, însă acum aceasta vrea să divorțeze. Ce a împins-o să facă acest pas radical?

De ce divorțează femeia care s-a căsătorit cu ea însăși?

Femeia se numește Cris Galera și este model de profesie. Brazilianca a considerat că niciun bărbat nu este suficient de bun pentru ea, astfel că a mers singură la altar și s-a căsătorit cu cu ea însăși. Aceasta are 33 de ani și a mărturisit inițial că este fericită singură.

Această stare nu a ținut prea mult, fiindcă după aproximativ 90 de zile a decis că vrea să divorțeze. Cu toate că a jurat în fața lui Dumnezeu să își fie devotată și fidelă ei însăși toată viața, femeia s-a îndrăgostit de un bărbat pe nume Cris, din Sao Paulo.

Am ajuns într-un punct în care m-am maturizat, mi-am dat seama că sunt o femeie puternică și hotărâtă. Întotdeauna mi-a fost teamă să rămân singură, dar mi-am dat seama că trebuie să învăț să mă simt bine cu mine. Când s-a întâmplat asta, am decis să mă căsătoresc cu mine. Am fost fericită cât a durat. Am început să cred în dragoste în momentul în care am întâlnit pe altcineva special, a povestit Cris Galera, potrivit mirror.co.uk.

În ziua nunții în care s-a căsătorit cu ea însăși, brazilianca a purtat o rochie albă care i-a scos în evidență formele generoase. Rămâne de văzut dacă brazilianca va merge din nou în fața altarului, de această dată cu un… bărbat.

Foto: mirror.co.uk

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Top 10 cele mai urâte animale din lume. Cine este pe podium?
Top 10 cele mai urâte animale din lume. Cine este pe podium?
Nu toate necuvântătoarele au fost înzestrate cu calități fizice, așa cum este cazul leilor, papagalilor, păunilor sau leoparzilor. Există animale mai puțin frumoase care își au locul bine... citește tot
Care este cea mai veche țară din Europa cu granițele neschimbate? Uluitor! A rămas la fel din 1278!
Care este cea mai veche țară din Europa cu granițele neschimbate? Uluitor! A rămas la fel din 1278!
De-a lungul secolelor, granițele statelor din Europa au fost într-o continuă schimbare. Nenumăratele războaie purtate pe „Bătrânul Continent” au făcut ca frontierele dintre state să... citește tot
Pizza Hut și Pizza Hut Delivery – un singur nume, mai multe avantaje pentru toți iubitorii de pizza
Pizza Hut și Pizza Hut Delivery – un singur nume, mai multe avantaje pentru toți iubitorii de pizza
De la inovațiile delicioase precum Melts sau Pocket produsele noastre au fost întotdeauna create chiar și pentru cele mai pretențioase gusturi, ajungând în scurt timp să fie pe placul tuturor.... citește tot