O femeie s-a căsătorit cu ea însăși. Acum vrea să divorțeze

03.01.2022
O femeie s-a căsătorit cu ea însăși. Acum vrea să divorțeze

În lume există tot felul de cazuri ciudate atunci când vine vorba de dragoste. Toată lumea caută să își găsească marea iubire, să se căsătorească și să își petreacă restul vieții alături de ea. Fie că este vorba de uniunea dintre un bărbat și o femeie sau de persoane de același gen, dragostea este cel mai frumos sentiment.

O situație incredibilă a avut loc în Brazilia, unde o femeie a hotărât că nimeni din lume nu o merită și a decis să se căsătorească cu ea însăși. Decizia a fost luată în luna septembrie a anului trecut, însă acum aceasta vrea să divorțeze. Ce a împins-o să facă acest pas radical?

De ce divorțează femeia care s-a căsătorit cu ea însăși?

Femeia se numește Cris Galera și este model de profesie. Brazilianca a considerat că niciun bărbat nu este suficient de bun pentru ea, astfel că a mers singură la altar și s-a căsătorit cu cu ea însăși. Aceasta are 33 de ani și a mărturisit inițial că este fericită singură.

Această stare nu a ținut prea mult, fiindcă după aproximativ 90 de zile a decis că vrea să divorțeze. Cu toate că a jurat în fața lui Dumnezeu să își fie devotată și fidelă ei însăși toată viața, femeia s-a îndrăgostit de un bărbat pe nume Cris, din Sao Paulo.

Am ajuns într-un punct în care m-am maturizat, mi-am dat seama că sunt o femeie puternică și hotărâtă. Întotdeauna mi-a fost teamă să rămân singură, dar mi-am dat seama că trebuie să învăț să mă simt bine cu mine. Când s-a întâmplat asta, am decis să mă căsătoresc cu mine. Am fost fericită cât a durat. Am început să cred în dragoste în momentul în care am întâlnit pe altcineva special, a povestit Cris Galera, potrivit mirror.co.uk.

În ziua nunții în care s-a căsătorit cu ea însăși, brazilianca a purtat o rochie albă care i-a scos în evidență formele generoase. Rămâne de văzut dacă brazilianca va merge din nou în fața altarului, de această dată cu un… bărbat.

Foto: mirror.co.uk

AZI ÎN ISTORIE
Ziua de 11 august, a 223-a zi a calendarului gregorian și a 224-a zi în anii bisecți, a consemnat de-a lungul vremii evenimente care au marcat istoria lumii și pe cea a țării noastre. În...
Cele mai noi articole
De ce Sadoveanu nu dădea niciodată bani cu împrumut?
De ce Sadoveanu nu dădea niciodată bani cu împrumut?
Cine nu a auzit despre scriitorul Mihail Sadoveanu? Înainte de scriitorul Sadoveanu a existat omul Mihail Sadoveanu, un bărbat care era pasionat de vânătorie și pescărie. Acesta era înconjurat... citește tot
Inginerul Mircea Ulubeanu, omul care a inventat stabilopozii
Inginerul Mircea Ulubeanu, omul care a inventat stabilopozii
România a avut, de-a lungul timpului, mai multe personalităţi care i-au influenţat dezvoltarea. Cei mai mulți dintre ei sunt cunoscuți, rămânând în istorie prin realizările lor în plan... citește tot
Cum arăta Elena Ceaușescu în costum de baie? Uite cum se bălăcea cu Nicu!
Cum arăta Elena Ceaușescu în costum de baie? Uite cum se bălăcea cu Nicu!
Alături de Elena Lupescu și Elena Udrea, Elena Ceaușescu este una dintre cele mai cunoscute femei care au influențat viața politică din România și, totodată, destinele a milioane de români.... citește tot