O femeie s-a căsătorit cu ea însăși. Acum vrea să divorțeze

03.01.2022
O femeie s-a căsătorit cu ea însăși. Acum vrea să divorțeze

În lume există tot felul de cazuri ciudate atunci când vine vorba de dragoste. Toată lumea caută să își găsească marea iubire, să se căsătorească și să își petreacă restul vieții alături de ea. Fie că este vorba de uniunea dintre un bărbat și o femeie sau de persoane de același gen, dragostea este cel mai frumos sentiment.

O situație incredibilă a avut loc în Brazilia, unde o femeie a hotărât că nimeni din lume nu o merită și a decis să se căsătorească cu ea însăși. Decizia a fost luată în luna septembrie a anului trecut, însă acum aceasta vrea să divorțeze. Ce a împins-o să facă acest pas radical?

De ce divorțează femeia care s-a căsătorit cu ea însăși?

Femeia se numește Cris Galera și este model de profesie. Brazilianca a considerat că niciun bărbat nu este suficient de bun pentru ea, astfel că a mers singură la altar și s-a căsătorit cu cu ea însăși. Aceasta are 33 de ani și a mărturisit inițial că este fericită singură.

Această stare nu a ținut prea mult, fiindcă după aproximativ 90 de zile a decis că vrea să divorțeze. Cu toate că a jurat în fața lui Dumnezeu să își fie devotată și fidelă ei însăși toată viața, femeia s-a îndrăgostit de un bărbat pe nume Cris, din Sao Paulo.

Am ajuns într-un punct în care m-am maturizat, mi-am dat seama că sunt o femeie puternică și hotărâtă. Întotdeauna mi-a fost teamă să rămân singură, dar mi-am dat seama că trebuie să învăț să mă simt bine cu mine. Când s-a întâmplat asta, am decis să mă căsătoresc cu mine. Am fost fericită cât a durat. Am început să cred în dragoste în momentul în care am întâlnit pe altcineva special, a povestit Cris Galera, potrivit mirror.co.uk.

În ziua nunții în care s-a căsătorit cu ea însăși, brazilianca a purtat o rochie albă care i-a scos în evidență formele generoase. Rămâne de văzut dacă brazilianca va merge din nou în fața altarului, de această dată cu un… bărbat.

Foto: mirror.co.uk

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la…
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la…
Toată lumea a auzit de Elena Ceaușescu și răutatea de care dădea dovadă. Elena Ceaușescu a fost timp de zeci de ani, una dintre cele mai importante și mai influente femei din România... citește tot
Care este singura insulă din lume unde locuiesc numai oile? Oamenii vin rar acolo, întrucât accesul este dificil!
Care este singura insulă din lume unde locuiesc numai oile? Oamenii vin rar acolo, întrucât accesul este dificil!
Lítla Dímun este cea mai mică dintre cele 18 insule ale arhipelagului Feroe. Aici trăiesc doar câțiva ciobani și sute de oi, într-o armonie perfectă. Accesul turiștilor este extrem de... citește tot
De ce Europa nu poate fi considerat un continent?
De ce Europa nu poate fi considerat un continent?
Prima regiune a lumii care a fost colonizată este Europa. Cea mai timpurie prezență umană în Europa datează de acum aproximativ 1,8 milioane de ani, iar continentul are o istorie lungă de... citește tot