Lucruri pe care să NU le faci niciodată la o nuntă

13.06.2022
Lucruri pe care să NU le faci niciodată la o nuntă

Sezonul nunților pare să fi început mult mai devreme decât în alți ani. Acest lucru s-a întâmplat din cauza ridicării restricțiilor impuse de autorități în contextul pandemiei de Covid-19. Pentru că mulți dintre noi suntem dornici de distracție, de socializare, s-ar putea ca unele lucruri pe care le-am putea face să fie ușor incomode pentru cei din jur. Motiv pentru care mai jos vom enumera câteva dintre acestea.

În general, oamenii se comportă destul de bine la nunți: păstrează atenția asupra miresei, se asigură că orice mișcare nepotrivită rămâne în afara ringului de dans și nu dau năvala asupra open bar-ului sau a prăjiturilor de la candy-bar. Dar există întotdeauna acea persoană care reușește să facă ceva care atrage atenția tuturor și îi determine să se uite ciudat. Pentru a te asigura că nu ești niciodată tu, acordă o atenție deosebită următoarelor „acțiuni” pe care ar trebui să le eviți cu orice preț la o nuntă.

Lucruri de evitat la o nuntă

Este greu să ții evidența tuturor etichetelor potrivite atunci când ești invitat la o nuntă. Iată cum nu ar trebui să te comporți indiferent de gradul de rudenie, prietenie pe care îl ai cu proaspeții căsătoriți.

Nu te îmbăta în primele trei ore. Îți poți face soțul/soția de râs.

Nu dansa haotic. Ai putea fi penibil dacă transpiri. Vei polua vizual invitații.

Nu urla și nu le povesti celor de la masă detalii despre viața ta personală. S-ar putea să nu îi intereseze.

Nu comenta în legătură cu mâncarea. Ești acolo la un eveniment special din viața unor oameni dragi ție. Nu e o cantină socială.

Nu obliga pe nimeni să danseze cu tine. Nu trage de oameni, mai ales dacă ești ușor sub influența licorilor „magice”.

Nu-i obliga pe alții să facă poze cu tine.

Păstrează curățenia când mergi la baie și când ieși asigură-te că ținuta ta este impecabilă.

Nu ține mirii de vorbă. În acel moment sunt prea prinși de anvergura evenimentului și de stresul de dinainte ca să stea la povești depănând amintiri de când erau ei mici.

Nu sări de la masă când auzi „El Meneaito”, „Un trandafir crește la firida mea”, „Pușca și cureaua lată” sau maneaua aia pe care te-ai făcut pulbere la ultima petrecere de dinainte de pandemie.

Pleacă la timp. Nu trebuie să stai până dimineață. Nu este în sarcina ta să închizi ușa la sala de evenimente.

Foto: Depositphotos.com

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Istoria DN1-Valea Prahovei, cel mai înjurat drum din România. Cum a ajuns de la… potecă plină de tâlhari la primul Drum Național?
Istoria DN1-Valea Prahovei, cel mai înjurat drum din România. Cum a ajuns de la… potecă plină de tâlhari la primul Drum Național?
Nu există șofer din România care să nu fi petrecut ore bune pe Valea Prahovei, dacă și-a dorit o escapadă la munte. Unul dintre cele mai tranzitate drumuri din România este o corvoadă... citește tot
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Statul de pe primul loc are un IQ mediu de 42. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Statul de pe primul loc are un IQ mediu de 42. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt ...
Nu om fi noi deștepții deștepților, dar parcă nici la coada clasamentului nu suntem. Am zis parcă? Sigur nu suntem. Nivelul IQ-ului unui neam depinde de o sumedenie de factori, de la genetică,... citește tot
Prin ce orașe din România trece Paralela 45? Unde se întâlnesc Meridianul de 25 de grade și Paralela 45?
Prin ce orașe din România trece Paralela 45? Unde se întâlnesc Meridianul de 25 de grade și Paralela 45?
România este situată în emisfera nordică, la intersecția dintre Paralela de 45 de grade latitudine nordică și Meridianul de 25 de grade longitudine estică. De altfel, Paralela 45 traversează... citește tot