Lucruri pe care să NU le faci niciodată la o nuntă

13.06.2022
Lucruri pe care să NU le faci niciodată la o nuntă

Sezonul nunților pare să fi început mult mai devreme decât în alți ani. Acest lucru s-a întâmplat din cauza ridicării restricțiilor impuse de autorități în contextul pandemiei de Covid-19. Pentru că mulți dintre noi suntem dornici de distracție, de socializare, s-ar putea ca unele lucruri pe care le-am putea face să fie ușor incomode pentru cei din jur. Motiv pentru care mai jos vom enumera câteva dintre acestea.

În general, oamenii se comportă destul de bine la nunți: păstrează atenția asupra miresei, se asigură că orice mișcare nepotrivită rămâne în afara ringului de dans și nu dau năvala asupra open bar-ului sau a prăjiturilor de la candy-bar. Dar există întotdeauna acea persoană care reușește să facă ceva care atrage atenția tuturor și îi determine să se uite ciudat. Pentru a te asigura că nu ești niciodată tu, acordă o atenție deosebită următoarelor „acțiuni” pe care ar trebui să le eviți cu orice preț la o nuntă.

Lucruri de evitat la o nuntă

Este greu să ții evidența tuturor etichetelor potrivite atunci când ești invitat la o nuntă. Iată cum nu ar trebui să te comporți indiferent de gradul de rudenie, prietenie pe care îl ai cu proaspeții căsătoriți.

Nu te îmbăta în primele trei ore. Îți poți face soțul/soția de râs.

Nu dansa haotic. Ai putea fi penibil dacă transpiri. Vei polua vizual invitații.

Nu urla și nu le povesti celor de la masă detalii despre viața ta personală. S-ar putea să nu îi intereseze.

Nu comenta în legătură cu mâncarea. Ești acolo la un eveniment special din viața unor oameni dragi ție. Nu e o cantină socială.

Nu obliga pe nimeni să danseze cu tine. Nu trage de oameni, mai ales dacă ești ușor sub influența licorilor „magice”.

Nu-i obliga pe alții să facă poze cu tine.

Păstrează curățenia când mergi la baie și când ieși asigură-te că ținuta ta este impecabilă.

Nu ține mirii de vorbă. În acel moment sunt prea prinși de anvergura evenimentului și de stresul de dinainte ca să stea la povești depănând amintiri de când erau ei mici.

Nu sări de la masă când auzi „El Meneaito”, „Un trandafir crește la firida mea”, „Pușca și cureaua lată” sau maneaua aia pe care te-ai făcut pulbere la ultima petrecere de dinainte de pandemie.

Pleacă la timp. Nu trebuie să stai până dimineață. Nu este în sarcina ta să închizi ușa la sala de evenimente.

Foto: Depositphotos.com

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la…
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la…
Toată lumea a auzit de Elena Ceaușescu și răutatea de care dădea dovadă. Elena Ceaușescu a fost timp de zeci de ani, una dintre cele mai importante și mai influente femei din România... citește tot
Care este singura insulă din lume unde locuiesc numai oile? Oamenii vin rar acolo, întrucât accesul este dificil!
Care este singura insulă din lume unde locuiesc numai oile? Oamenii vin rar acolo, întrucât accesul este dificil!
Lítla Dímun este cea mai mică dintre cele 18 insule ale arhipelagului Feroe. Aici trăiesc doar câțiva ciobani și sute de oi, într-o armonie perfectă. Accesul turiștilor este extrem de... citește tot
De ce Europa nu poate fi considerat un continent?
De ce Europa nu poate fi considerat un continent?
Prima regiune a lumii care a fost colonizată este Europa. Cea mai timpurie prezență umană în Europa datează de acum aproximativ 1,8 milioane de ani, iar continentul are o istorie lungă de... citește tot