De ce Cristiano Ronaldo poartă numai tricouri cu mâneci lungi?

29.01.2024
De ce Cristiano Ronaldo poartă numai tricouri cu mâneci lungi?

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai importanți atleți din istoria sportului mondial. Plecat dintr-un mic oraș al Portugaliei, ajuns pe scenele cele mai importante ale fotbalului mondial unde a devenit omul cu cele mai multe goluri din istorie. Portughezul continuă să doboare recorduri, fiind în cataloagele de istorie ale unor echipe precum Manchester United, Real Madrid sau Juventus Torino. De ce Cristiano Ronaldo poartă mereu tricouri cu mâneci lungi?

Cristiano Ronaldo, o poveste demnă de Hollywood

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo este un sportiv care nu are nevoie de multă prezentare. Plecat din regiunea Madeira, Portugalia, acesta a ajuns în echipa mare a Benficăi Lisabona în anul 2002. De-a lungul anilor celebrul număr 7 s-a mai transferat la Manchester United, Real Madrid, Juventus Torino și Al Nassr în Arabia Saudită.

Cariera atacantului este bogată în recorduri doborâte și trofee la care doar unii sportivi poate să viseze. A câștigat de 3 ori premiul FIFA pentru cel mai bun jucător, de 5 ori Balonul de Aur, de 5 ori Champions League, dar și Euro cu naționala Portugaliei.

Datorită talentului și a muncii a ajuns să devină una dintre cele mai influențabile personalități ale sportului internațional. Este cunoscut pentru dietele grele pe care le practică, dar și pentru fizicul de spartan, chiar dacă a ajuns la o vârstă de apreciat. Una dintre cele mai ușor de recunoscut semne distincte ale sportivului portughez este faptul că întotdeauna a purtat tricouri cu mâneci lungi.

Cu toate că foarte mulți sportivi obișnuiesc să poarte acest tip de echipament, Cristiano este un exemplu care atrage semne de întrebare. Astfel că, tricourile cu mâneci lungi ajută la comprimarea mușchilor brațelor. În acest fel este îmbunătățită circulația sângelui și facilitează recuperarea rapidă. Totodată, tricourile cu mânecile lungi oferă o protecție suplimentară împotriva tăieturilor, zgârieturilor și a vânătăilor din timpul meciurilor.

Care sunt cei mai importanți fotbaliști din istorie?

Fotbalul este sportul rege care a acoperit cele mai multe părți ale planetei. Aproape că nu există teritoriu unde să nu existe o echipă de fotbal, chiar și de nivel amator. Astfel că, ne putem referi la milioane de fotbaliști, din care doar câțiva s-au poziționat în top.

TOP 10:

  1. Lionel Messi
  2. Pele
  3. Diego Maradona
  4. Cristiano Ronaldo
  5. Johan Cruyff
  6. Zinedine Zidane
  7. Franz Beckenbauer
  8. Alfredo di Stefano
  9. Ronaldo
  10. George Best

Foto: Depositphotos.com

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
De ce bijuteriile handmade sunt de efect? Ce au în plus față de bijuteriile obișnuite?
De ce bijuteriile handmade sunt de efect? Ce au în plus față de bijuteriile obișnuite?
Contrar așteptărilor, în era actuală a tehnologiei avansate și a producției în masă, bijuteriile handmade câștigă tot mai mult teren în preferințele consumatorilor. Această revenire la... citește tot
Gestul care îți poate salva viața! De ce este bine să dormi cu ușa închisă la dormitor?
Gestul care îți poate salva viața! De ce este bine să dormi cu ușa închisă la dormitor?
E clar, oamenii se împart în două mari categorii: cei care dorm cu ușa închisă la dormitor și cei care aleg să o lase deschisă. Nu multă lume se gândește la faptul că acest gest aparent... citește tot
Biden este „copil” pe lângă cel mai bătrân președinte din istoria lumii. Avea 98 de ani când era la cârma țării sale!
Biden este „copil” pe lângă cel mai bătrân președinte din istoria lumii. Avea 98 de ani când era la cârma țării sale!
Pe data de 25 aprilie 2019, la vârsta de 77 de ani, Joe Biden și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale din 2020. Acesta a devenit în 2021 al 46-lea președinte al Statelor Unite și... citește tot