Curiozități despre Donald Trump. Cine îi tunde părul lui Donald Trump?

15.08.2022
Curiozități despre Donald Trump. Cine îi tunde părul lui Donald Trump?

Donald Trump a fost unul dintre cei mai controversați președinți din istoria Statelor Unite ale Americii. Acesta s-a născut pe 14 iunie 1946, la New York, și a ajuns șeful celei mai puternice națiuni din lume în anul 2017. Despre Trump s-au scris multe, însă unele lucruri sunt mai puțin știute publicului larg, de aceea redactorii shtiu.ro le prezintă în rândurile de mai jos pe cele mai interesante dintre acestea.

Lucruri mai puțin știute despre Donald Trump

1. Donald Trump a fost trimis la școala militară în anii adolescenței, fiindcă avea un comportament rebel.

2. Trump este un germofob (frică patologică de germeni, bacterii) convins și nu îi place să dea mâna cu nimeni.

3. Fostul președinte SUA l-a dat în judecată, la un moment dat, pe comicul Bill Maher pentru că l-a asemănat pe tatăl său cu o maimuță.

4. Trump nu bea alcool. Fratele său a fost alcoolic și a murit din cauza dependenței sale în anul 1982.

5. Revista SPY a trimis odată unora dintre cei mai bogați oameni din lume cecuri în valoare de 13 cenți pentru a vedea cine le-ar încasa. Singurii care au făcut acest lucru au fost un traficant de arme și Donald Trump.

6. La vârsta de doar 27 de ani Donald Trump deținea deja 14.000 de apartamente.

7. Trump a fost dat în judecată de peste 3.500 de ori de partenerii săi de afaceri, contractori, clienți, angajați și bănci.

8. Cu toate că pare incredibil, părul lui Trump este real, iar acesta este tuns de soția sa Melania.

9. Începând cu anul 2017, cel puțin 24 de femei l-au acuzat pe Donald Trump de comportament sexual inadecvat, în ultimii 30 de ani.

10. Donald Trump deține și manageriază în jur de 18 terenuri de golf în întreaga lume.

11. Fostul șef de la Casa Albă a fost membru în Partidul Democrat, între 2001 și 2009.

12. Trump nu a depus niciodată un document de faliment personal, dar de șase ori a depus faliment pentru afacerile deținute între 1991 și 2009.

13. Donald Trump a jucat în filmul „Singur acasă” partea a doua: „Pierdut în New York„.

14. În timpul președinției sale, Trump a ordonat interzicerea accesului cetățenilor din mai multe țări cu majoritate musulmană în SUA, conform Wikipedia.org.

15. Fostul șef de la Casa Albă a condus odată fundația Donald J. Trump înființată în 1988, dar aceasta a fost închisă de biroul procurorului general al statului New York, în 2013, din cauza mai multor nereguli, au scris cei de la seriousfacts.com.

Foto: Wikipedia.org

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Unul dintre cele mai importante momente din istoria recentă a României a fost Războiul de Independență din 1877-1878. De fapt, armata română a participat la Războiul Ruso-Turc din anii... citește tot
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Despre Japonia poți să spui ce vrei, dar nu că este locul unde întârzie trenurile. Pe Internet circulă tot felul de știri legate despre trenurile din Japonia: ba că toate trenurile din țară... citește tot
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
Cine a fost măcar o dată în Israel sau a avut de-a face cu evrei tradiționaliști a putut observa că bărbații poartă pe cap o bucată de material. Aceasta se numește kippah și este un... citește tot