Cum vor arăta oamenii în viitor?

26.10.2018
Cum vor arăta oamenii în viitor?

În funcție de modificările genetice la care oamenii vor fi supuși, specia umană va suferi diferite modificări anatomice. Totuși, cum vor arăta oamenii în următorii mii de ani?

În cazul topirii ghețarilor și ridicarea nivelului Oceanului Planetar, oamenii s-ar putea adapta, în mod firesc, la lumea acvatică. La fel de bine, oamenii s-ar putea adapta colonizării altor planete.

„Am putea să ne îmbunătăţim din punct de vedere genetic suficient de mult pentru a ne adapta modificărilor ce vor surveni pe Terra. Unele dintre aceste modificări ar putea veni mai degrabă ca o necesitate şi nu ca o modificare naturală. În timp ce unele schimbări ar putea avea loc în doar câteva sute de ani, altele ar putea dura câteva mii de ani”, a declarat cercetătorul Matthew Skinner, conform publicației britanice DailyMail.

Cel mai probabil, pentru a se adapta la mediul acvatic, oamenii vori avea degetele legate între ele cu o peliculă şi ochi asemănători felinelor, pentru a ne ajuta să vedem mai bine în spaţiul acvatic. Asemeni peștilor, oamenii se vor folosi de branhii artificiale pentru a respira în apă.

Cum va arăta lumea peste 100 de ani? Cum credeau românii în anul 1900 că vor arăta orașele lor?

Dacă vom coloniza alte planete, oamenii se vor adapta unei gravitaţii mult mai mici, rezultând astfel dezvoltarea braţelor şi scurtarea picioarelor. Există șansa ca oamenii să-și piardă complet dantura, întrucât vor consuma numai mâncare lichidă, cu ajutorul paiului.

În cazul unei ere glaciare, pentru a face față temperaturilor scăzute, oamenii vor avea pielea mai palidă pentru a produce suficientă vitamina D și suficient de mult păr pe corp. Nasul va crește în dimensiuni pentru a ne ajuta să încălzim aerul rece pe care îl vom respira.

Cum vor arăta oamenii

Cum erau descriși bucureștenii acum 400 de ani de către un călător turc? Ce purtau oamenii la gât?

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Unul dintre cele mai importante momente din istoria recentă a României a fost Războiul de Independență din 1877-1878. De fapt, armata română a participat la Războiul Ruso-Turc din anii... citește tot
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Despre Japonia poți să spui ce vrei, dar nu că este locul unde întârzie trenurile. Pe Internet circulă tot felul de știri legate despre trenurile din Japonia: ba că toate trenurile din țară... citește tot
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
Cine a fost măcar o dată în Israel sau a avut de-a face cu evrei tradiționaliști a putut observa că bărbații poartă pe cap o bucată de material. Aceasta se numește kippah și este un... citește tot