Cum să înregistrezi o convorbire pe Iphone? Ce aplicații se pot folosi?

17.11.2020
Cum să înregistrezi o convorbire pe Iphone? Ce aplicații se pot folosi?

În funcție de țară, înregistrarea apelurilor telefonice este sau nu legală. Din motive de securitate, dar și pentru a proteja intimitatea utilizatorilor săi, înregistrarea apelurilor nu a fost niciodată o funcție inclusă pe telefoanele mobile iPhone.

Cum să înregistrezi o convorbire pe Iphone? Ce aplicații se pot folosi?

Deși înregistrarea apelurilor telefonice nu este la fel de ușor de făcut pe iPhone ca pe smartphone-urile cu Android, pentru deținătorii unui telefon cu sistem de operare IOS există câteva aplicații care le vin acestora în ajutor.

Astfel, aplicațiile disponibile în App Store pot fi găsite rapid folosind cuvântul-cheie „call recording” (înregistrare apeluri). Însă, nici una dintre ceste aplicații nu este gratuită și funcționează pe bază de abonament anual sau lunar.

Astfel, cele mai căutate și de încredere aplicații de acest gen sunt TapeACall de la Epic Enterprises și IntCall de la TeleStar LTD și aplicația de înregistrat apeluri pentru iPhone de la Kun Wang.

Cum se înregistrează o convorbire pe Iphone?

Potrivit Digital Citizen, TapeACall este o aplicație ideală pentru persoanele care înregistrează aproape fiecare conversație, fie că cineva le dictează o listă de cumpărături, o rețetă mai complicată, le explică un anumit traseu sau pur și simplu doresc să înregistreze conversația pentru a o avea drept dovadă.

Pentru a beneficia de această aplicație este necesar să se achite o sumă lunară de 9,99 dolari. Există, însă, posibilitatea de a fi testată timp de o săptămână, înainte de a fi nevoie să se achite suma menționată anterior.

Aplicația este ușor de folosit și oferă o interfață prietenoasă. Cum se înregistrează apelurile? Trebuie doar ca numărul respectiv să fie apelat, iar aplicația va înregistra automat apelul și îl va stoca pe telefon.

Dacă cineva este sunat, trebuie să răspundă la apel, apoi să intre în aplicație și să apese butonul „Recording”, iar apelul va fi înregistrat și stocat pe telefonul mobil.

În ambele situații, după închiderea apelului, înregistrarea va apărea în aplicație. Aceasta poate fi ascultată, partajată sau copiată pe laptop sau PC dacă se dorește acest lucru.

Aplicația IntCall

La fel ca precedenta aplicație, și IntCall este o aplicație la fel de ușor de utilizat și foarte intuitivă și, evident, poate înregistra atât apelurile primite, cât și cele inițiate. În ceea ce privește costurile, trebuie să știți că fiecare minut înregistrat va fi taxat cu 10 cenți. Toți utilizatorii noi primesc credit gratuit la început.

Pentru a înregistra conversații care durează câteva minute, aplicația poate fi folosită fără teama unor costuri ridicate. În schimb, pentru conversațiile mai lungi sau în cazul în care persoana respectivă dorește să înregistreze absolut toate conversațiile, atunci va trebui să bage mâna adânc în buzunar.

Pentru înregistrarea apelurilor trimise trebuie doar ca numărul respectiv să fie apelat, iar aplicația va înregistra automat apelul și îl va stoca pe telefon. În cazul apelurilor primite, trebuie mai întâi acceptat apelul, apoi accesată aplicația, care va înregistra apelul și îl va stoca pe telefonul mobil. Cu ajutorul IntCall se pot înregistra și apeluri internaționale, însă pentru asta este nevoie de o conexiune WI-FI stabilă.

Aplicația Kun Wang

În sfârșit, cu ajutorul aplicației Kun Wang se poate asculta un apel și apoi înregistra fără să fie nevoie de credit pe cartela SIM. Se poate obține și credit și se pot înregistra gratuit apelurile doar prin simpla vizionare a unor videoclipuri publicitare, așa cum se întâmplă în cazul jocurilor pe telefon.

În cazul în care se dorește înregistrarea apelurilor inițiate trebuie selectat numărul, apoi apelat, iar aplicația îl va înregistra automat și îl va stoca pe telefon. Când cineva este sunat, trebuie să răspundă, apoi să acceseze aplicația și să apese butonul „Recording”. Apelul va fi înregistrat și stocat pe telefonul mobil.

iOS14 va oferi funcție pentru înregistrarea apelurilor

Oficialii de la Apple au vești bune pentru clienții lor. Începând cu versiunea iOS 14, telefoanele iPhone vor permite, oficial, înregistrarea apelurilor. Noua versiune a sistemului de operare va avea posibilitatea de a activa și dezactiva această funcție.

Această funcție va fi disponibilă atât în apelurile de voce, cât și în apelurile video FaceTime. Procesul va fi, cel mai probabil, automat. Practic, la fiecare apel inițial sau primit telefonul va înregistra automat conversația. Reprezentanții nu au anunțat însă dacă noua funcție de înregistrare a apelurilor va fi disponibilă în toate regiunile.

 

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la…
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la…
Toată lumea a auzit de Elena Ceaușescu și răutatea de care dădea dovadă. Elena Ceaușescu a fost timp de zeci de ani, una dintre cele mai importante și mai influente femei din România... citește tot
Care este singura insulă din lume unde locuiesc numai oile? Oamenii vin rar acolo, întrucât accesul este dificil!
Care este singura insulă din lume unde locuiesc numai oile? Oamenii vin rar acolo, întrucât accesul este dificil!
Lítla Dímun este cea mai mică dintre cele 18 insule ale arhipelagului Feroe. Aici trăiesc doar câțiva ciobani și sute de oi, într-o armonie perfectă. Accesul turiștilor este extrem de... citește tot
De ce Europa nu poate fi considerat un continent?
De ce Europa nu poate fi considerat un continent?
Prima regiune a lumii care a fost colonizată este Europa. Cea mai timpurie prezență umană în Europa datează de acum aproximativ 1,8 milioane de ani, iar continentul are o istorie lungă de... citește tot