De ce pe iPhone nu poți să respingi întotdeauna un apel?

20.08.2020
De ce pe iPhone nu poți să respingi întotdeauna un apel?

iPhone are o eroare incredibilă. Apple este una dintre cele mai mari companii de telefoane mobile din lume. Firma are sediul principal în Cupertino, California, Statele Unite ale Americii. Gigantul american este unul dintre liderii mondiali în industria de înaltă tehnologie. Pe lângă smartphone-uri, compania produce și computere, laptopuri, tablete și ceasuri inteligente.

Se poate spune, fără echivoc, că iPhone-ul este emblema companiei. Modelele iPhone sunt vândute în toată lumea și multe dintre versiuni sunt considerate cele mai bune produse în segmentul de piață. Cu toate acestea, tehnicienilor de la Apple le-a scăpat un lucru banal. O mică eroare neexplicată nici până în ziua de astăzi.

De ce nu poți refuza un apel pe iPhone?

Utilizatorii unui iPhone au putut observa, la un moment dat, că atunci când primesc un apel nu-l pot refuza. Câteodată apare butonul de respins, iar altădată nu. Neavând o explicație oficială, cei de la Business Insider s-au apucat să cerceteze eroarea din sistemul telefonului.

Astfel, după mai multe apeluri s-a observat că uneori ai opțiunea de a glisa și a răspunde apelului, iar alteori apare butonul de a respinge apelul. Inițial s-a apelat de pe un număr care exista în agenda telefonului, după aceea s-a sunat de pe un număr străin, iar ultima dată s-a apelat de pe un telefon cu Android. Surpriza a fost mare, fiindcă la toate apelurile a apărut opțiunea de a glisa și răspunde, fără posibilitatea de a respinge.

Așa apare pe iPhone un apel când nu poate fi respins

Explicația este una simplă

După mai multe încercări s-a descoperit care este eroarea. Atunci când telefonul este blocat apare doar opțiunea de a răspunde prin glisare. Când smartphone-ul este deblocat, vei avea posibilitatea să accepți sau să refuzi apelul.

Nu se știe încă de ce compania a ales să construiască astfel telefonul. În viitor, poate, tehnicienii de la Apple vor remedia problema și vor da opțiunea utilizatorilor să respingă apelurile, indiferent dacă telefonul este blocat sau nu.

Așa arată un iPhone când îți permite să respingi apelul

Foto: Pexels.com

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Unul dintre cele mai importante momente din istoria recentă a României a fost Războiul de Independență din 1877-1878. De fapt, armata română a participat la Războiul Ruso-Turc din anii... citește tot
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Despre Japonia poți să spui ce vrei, dar nu că este locul unde întârzie trenurile. Pe Internet circulă tot felul de știri legate despre trenurile din Japonia: ba că toate trenurile din țară... citește tot
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
Cine a fost măcar o dată în Israel sau a avut de-a face cu evrei tradiționaliști a putut observa că bărbații poartă pe cap o bucată de material. Aceasta se numește kippah și este un... citește tot