Cum să citești în cafea? Cum să interpretezi semnele din cafea?

08.10.2020
Cum să citești în cafea? Cum să interpretezi semnele din cafea?

Cum să citești în cafea? După apă, cafeaua este de departe cea mai consumată băutură de pe planetă. Proprietățile sale benefice pentru organismul uman au fost recunoscute, de-a lungul timpului, de specialiștii în sănătate. Pe lângă aceste atribute pozitive, această băutură miraculoasă mai poate fi folosită și în alt scop: ghicitul viitorului.

Cum poți să citești ceașca de cafea?

Se poate spune cu certitudine că dintotdeauna omul a fost atras de necunoscut. Dorința acestuia de a-și afla viitorul l-a făcut să apeleze la fel de fel de metode, printre care și ghicitul în cafea. Pentru a descoperi această lume o persoană are nevoie de intuiţie, de imaginaţie, de o bună cunoaştere a simbolurilor şi de capacitatea de a le interpreta corect. „Ştiinţa‟ ghicirii în cafea se numeşte taseografie și este practicată din cele mai vechi timpuri.

Pentru ca fenomenul să decurgă normal, persoana căreia i se citește în cafea trebuie să aibă o stare de spirit bună. După ce băutură este consumată și mai rămân câteva picături, roteşte ceaşca astfel încât zaţul să se depună pe pereţii acesteia, apoi răstoarn-o pe farfurioară şi las-o 10 minute. Unele persoane susțin că lumea plină de mister începe încă de când cafeaua se află în ibric, când se formează un caimac ce începe să arată lucruri cu semnificaţii.

Citirea semnelor din ceașca de cafea se face de la toartă în direcția acelor de ceasornic. Se spune că jumătatea din ceșcuță cu toarta oferă informații despre viaţa personală, în timp ce cealaltă jumătate prezice evenimente despre despre rude, prieteni, partener de viaţă.

Ce prevestesc semnele de pe fundul ceștii?

Întâi te uiţi pe fundul ceştii şi dacă este negru, persoana căreia îi ghiceşti are o tristeţe cauzată de o suferinţă însemnată. În cazul în care s-au format raze, să ştii că cel din faţa ta este binedispus.

Cerculeţele mici de pe fundul cănii semnifică reuşită în viaţă, mulţumire.

Un inel alb – ori mai multe – trimite cu gândul la o schimbare importantă în viaţă. Poate fi vorba despre serviciu, altă casă, schimbarea domiciliului în altă ţară.

Zaţul înghesuit pe fundul cănii înseamnă veste rea pe plan sentimental.

Semnul în formă de pasăre de pe fundul ceştii simbolizează veste. Dacă este albă, vestea este bună, dacă este neagră, primeşti una rea.

O cruce prevesteşte un posibil deces în familie. Mai multe cruci sugerează un mare ghinion la orizont. Dar o cruce într-un triunghi înseamnă viaţă lungă, potrivit clickpentrufemei.ro.

 

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Unul dintre cele mai importante momente din istoria recentă a României a fost Războiul de Independență din 1877-1878. De fapt, armata română a participat la Războiul Ruso-Turc din anii... citește tot
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Despre Japonia poți să spui ce vrei, dar nu că este locul unde întârzie trenurile. Pe Internet circulă tot felul de știri legate despre trenurile din Japonia: ba că toate trenurile din țară... citește tot
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
Cine a fost măcar o dată în Israel sau a avut de-a face cu evrei tradiționaliști a putut observa că bărbații poartă pe cap o bucată de material. Aceasta se numește kippah și este un... citește tot