Cum arată un câmp cu opt milioane de lalele? Imagini spectaculoase

21.04.2023
Cum arată un câmp cu opt milioane de lalele? Imagini spectaculoase

Primăvara este unul dintre cele mai așteptate anotimpuri. Natura revine la viață, după o lungă perioadă de hibernare. Toată flora și fauna este fericită de încălzirea atmosferei. Florile se dezvoltă și încântă simțurile oamenilor. Printre cele mai frumoase plante în această perioadă sunt lalelele.

Trebuie precizat că în lume sunt peste 150 de specii de lalele. La o fermă din New Jersey, în Statele Unite ale Americii, sunt plantate în fiecare an 100 de specii de lalele. Imaginile captate din aer și de la sol sunt spectaculoase, iar cei care le văd se gândesc prima dată că locația este în Țările de Jos.

8 milioane de lalele pentru o imagine superbă

În fiecare an, mii de turiști vin să admire ferma, din New Jersey, cu lalele. Locația a fost denumită Cream Ridge și anual, între 11 și 30 aprilie, are loc un festival dedicat acestor superbe flori. Potrivit datelor oficiale, este cel mai mare astfel de eveniment din Statele Unite ale Americii.

Oameni din toate colțurile țării vin în fiecare an în New Jersey pentru a vedea cele 100 de specii de lalele. Este o explozie de culoare și miros, iar imaginile par a fi ireale. Festivalul din Cream Ridge a pornit acum șase ani, la început cu 200.000 de lalele iar în prezent a ajuns la opt milioane.

Imaginile postate pe rețelele de socializare au sporit amploarea evenimentului, astfel că au început să vină turiști și din Puerto Rico și Columbia.

În primul an, când am deschis, ne îndoiam că va avea impact. După succesul din 2018, am continuat și am ajuns unde ne-am dorit. Când vedem ceva care merge bine și credem în acel ceva, ducem lucrurile la cote maxime, a povestit Casey Jansen Jr, proprietar al fermei, pentru jerseysbest.com.

O experiență ca în Țările de Jos

Țările de Jos sau vechea Olanda este cunoscută ca țara lalelelor. Foarte mulți oameni merg în acest stat european, în perioada primăverii, pentru a admira plantațiile de lalele. Managerul campaniei de promovare a fermei din New Jersey susține că oamenii pot trăi o experiență ca în Țările de Jos în Cream Ridge.

Una dintre expresiile pe care le folosim pentru compania noastră de promovare este „Nu zburați în Olanda, conduceți până în Olanda”, deoarece este cea mai rapidă cale de a ajunge să trăiești o experiență ca în Țările de Jos, a spus Patrick Marini, managerul campaniei de promovare a fermei, potrivit sursei citate mai sus.

Foto: jerseysbest.com

Distribuie acest articol:
Tags:
Cele mai noi articole
Guess genți de mână – alege cel mai bun model mini
Guess genți de mână – alege cel mai bun model mini
Gențile mini au devenit alegerea ideală pentru cei care apreciază funcționalitatea și eleganța într-un pachet compact. Indiferent dacă preferi un stil minimalist sau unul plin de detalii... citește tot
Cum a dus Carol al II-lea România la primul Campionat Mondial? El a făcut lotul, mai ceva ca Gigi Becali! Doar patru echipe din Europa au fost prezente!
Cum a dus Carol al II-lea România la primul Campionat Mondial? El a făcut lotul, mai ceva ca Gigi Becali! Doar patru echipe din Europa au fost ...
În anul 1930, în Uruguay, avea loc primul Campionat Mondial de fotbal din istorie. Turneul final trebuia să aibă la start 16 națiuni, dar Japonia, Siam și Egipt s-au retras. Au rămas 13... citește tot
Fabuloasa istorie a autobuzului care făcea curse regulate din Marea Britanie în India. Cât dura un drum?
Fabuloasa istorie a autobuzului care făcea curse regulate din Marea Britanie în India. Cât dura un drum?
Într-o epocă domnitată de rapiditate și de curse aeriene regulate, pare greu de crezut că acum mai puțin de 100 de ani exista un autobuz care făcea curse regulate între Londra și Calcutta,... citește tot