Cum arată un câmp cu opt milioane de lalele? Imagini spectaculoase

21.04.2023
Cum arată un câmp cu opt milioane de lalele? Imagini spectaculoase

Primăvara este unul dintre cele mai așteptate anotimpuri. Natura revine la viață, după o lungă perioadă de hibernare. Toată flora și fauna este fericită de încălzirea atmosferei. Florile se dezvoltă și încântă simțurile oamenilor. Printre cele mai frumoase plante în această perioadă sunt lalelele.

Trebuie precizat că în lume sunt peste 150 de specii de lalele. La o fermă din New Jersey, în Statele Unite ale Americii, sunt plantate în fiecare an 100 de specii de lalele. Imaginile captate din aer și de la sol sunt spectaculoase, iar cei care le văd se gândesc prima dată că locația este în Țările de Jos.

8 milioane de lalele pentru o imagine superbă

În fiecare an, mii de turiști vin să admire ferma, din New Jersey, cu lalele. Locația a fost denumită Cream Ridge și anual, între 11 și 30 aprilie, are loc un festival dedicat acestor superbe flori. Potrivit datelor oficiale, este cel mai mare astfel de eveniment din Statele Unite ale Americii.

Oameni din toate colțurile țării vin în fiecare an în New Jersey pentru a vedea cele 100 de specii de lalele. Este o explozie de culoare și miros, iar imaginile par a fi ireale. Festivalul din Cream Ridge a pornit acum șase ani, la început cu 200.000 de lalele iar în prezent a ajuns la opt milioane.

Imaginile postate pe rețelele de socializare au sporit amploarea evenimentului, astfel că au început să vină turiști și din Puerto Rico și Columbia.

În primul an, când am deschis, ne îndoiam că va avea impact. După succesul din 2018, am continuat și am ajuns unde ne-am dorit. Când vedem ceva care merge bine și credem în acel ceva, ducem lucrurile la cote maxime, a povestit Casey Jansen Jr, proprietar al fermei, pentru jerseysbest.com.

O experiență ca în Țările de Jos

Țările de Jos sau vechea Olanda este cunoscută ca țara lalelelor. Foarte mulți oameni merg în acest stat european, în perioada primăverii, pentru a admira plantațiile de lalele. Managerul campaniei de promovare a fermei din New Jersey susține că oamenii pot trăi o experiență ca în Țările de Jos în Cream Ridge.

Una dintre expresiile pe care le folosim pentru compania noastră de promovare este „Nu zburați în Olanda, conduceți până în Olanda”, deoarece este cea mai rapidă cale de a ajunge să trăiești o experiență ca în Țările de Jos, a spus Patrick Marini, managerul campaniei de promovare a fermei, potrivit sursei citate mai sus.

Foto: jerseysbest.com

Îți recomandăm:
Ne putem întoarce în timp? Nu. Sau, poate, numai cu ajutorul cuvintelor. Ei bine, cum erau Bucureștiul acum 100 de ani? Cum erau oamenii acum 100 de ani? Ce activități aveau aceștia? Cum era...
Dacă citești acest articol sunt mari șanse să fii român, să te fi născut în România și, evident, să vorbești limba română. Dar de ce țara noastră poartă numele de România? De unde...
Cele mai noi articole
Ce tactică a folosit Regina Maria să-l înșele pe Regele Ferdinand în văzul tuturor?
Ce tactică a folosit Regina Maria să-l înșele pe Regele Ferdinand în văzul tuturor?
Despre iubirile adultere ale Reginei Maria a României s-au scris sute de mii de rânduri. Numărul de amanți a fost calculat periodic de presa mondenă a vremii, dar și de presa zilelor noastre.... citește tot
Comportamentul uman este predeterminat de biologie sau nu? Ce spun specialiștii?
Comportamentul uman este predeterminat de biologie sau nu? Ce spun specialiștii?
Cercetările genetice au ajutat la înțelegerea multor boli, precum maladiile rare, Alzheimerul și multe altele. Ultimele studii au evidențiat faptul că alegerile în viață sunt influențate... citește tot
De ce câinele ascunde lucrurile primite de la stăpân?
De ce câinele ascunde lucrurile primite de la stăpân?
Câinele este considerat cel mai bun prieten al omului. Devotamentul și atașamentul față de stăpânul său sunt incredibile, dovedind astfel că iubirea acestui patruped este nemărginită. Se... citește tot
adplus-dvertising