Cum ar fi fost Casa Poporului construită după un proiect misterios?

08.08.2022
Cum ar fi fost Casa Poporului construită după un proiect misterios?

Casa Poporului din București este cunoscută în întreaga lume, fiind a treia cea mai mare clădire administrativă pentru uz civil. Lucrările la această construcție au fost demarate la începutul anilor 1980 și au fost terminate abia în 1997. Proiectul a fost unul impresionant și, potrivit ultimelor date, construcția a respectat mai multe date matematice și geometrice.

Cercetătorul Vasile Droj a analizat îndelung Palatul Parlamentului (numele folosit pentru Casa Poporului după Revoluția din 1989) și a venit cu o teorie nouă care demonstrează că proiectul nu a fost opera constructorilor și a arhitecților, ci mai degrabă a fost inducția telepatică a unei entități superioare.

Potrivit acestuia, Casa Poporului a fost denumită în proiect “Universalion” și ar avea înmagazinate parametri codificați secreți ai Piramidei lui Keops. Cum a fost posibil așa ceva?

Casa Poporului, o enigmă și în prezent

Vasile Droj a fost fascinat de această clădire, pe care a analizat-o în decursul anilor. Astfel, acesta a descoperit simetria perfectă a clădirii și importanța deosebită a fațadei centrale. După mai multe calcule, el a observat că Palatul Parlamentului respectă mai multe reguli matematice și geometrice, prin care se comunică alte lucruri excepționale.

Datele prezentate de cercetător arată că Palatul Parlamentului a fost construit respectând unele dintre cele șapte teoreme dispărute ale lui Pitagora, “Dreptunghiul Dinamic” zis și ”faraonic”, precum și alte ecuații geometrice foarte complexe, care nu au mai fost puse în practică de nimeni în istorie.

Conform cercetătorului, “Universalionul” este înscris întru-un unghi-triunghi de 104 grade ce este tocmai unghiul de valență al apei. Aceasta este baza vieții pe Pământ, iar elementul său constitutiv Hidrogenul, în varianta Heliu, este 99% din compoziția Universului. Acest unghi al apei este strâns corelat cu unghiul aplicat și bazal al Piramidei lui Cheops, 76 de grade și, respectiv, 52 de grade. Clădirea ar transpune în spațiu aceste reguli matematice și geometrice, generând energie. ENERGIE = EN+ERG(ie) în care ERG vrea sa zică ORGanizare, iar ORGANul ORGANizării este clădirea Universalionului subânțeleasă ca o centrală, sau un reactor, au scris cei de la ziare.com.

Ciudat sau nu, curiozitățile nu se opresc aici. Cercetătorul susține că lungul bulevard care duce către Palatul Parlamentului reconstituie corpul uman: bulevardul reprezintă coloana vertebrală, iar Casa Poporului semnifică capul, creierul. Clădirea are o strânsă legătură cu Palatul Versailles, din Franța, cât și cu și Palatul Potala din Lhasa, capitala Tibetului. Toate trei ar avea un atribut comun “Universalul”, care este elementul Universalității.

Cât de mare este Palatul Parlamentului?

Casa Poporului este o construcție gigantică, măsurând 270 de metri pe 240 de metri, 84 de metri înălțime, și 92 de metri sub pământ. Clădirea a fost realizată în spiritul arhitecturii realist socialiste la ordinul lui Nicolae Ceaușescu. Are 9 niveluri la suprafață și alte 9 subterane, potrivit Wikipedia.org. Casa Poporului sau Palatul Parlamentului a fost ideea liderului comunist, care suferea de grandomanie. Dacă acesta a fost influențat sau nu, împreună cu arhitecții, de o entitate superioară nu vom știi niciodată.

Foto: Wikipedia.org

Îți recomandăm:
Ne putem întoarce în timp? Nu. Sau, poate, numai cu ajutorul cuvintelor. Ei bine, cum erau Bucureștiul acum 100 de ani? Cum erau oamenii acum 100 de ani? Ce activități aveau aceștia? Cum era...
Dacă citești acest articol sunt mari șanse să fii român, să te fi născut în România și, evident, să vorbești limba română. Dar de ce țara noastră poartă numele de România? De unde...
Cele mai noi articole
Roxadustat: Medicamentul controversat interzis pentru sportivi
Roxadustat: Medicamentul controversat interzis pentru sportivi
În lumea sportului, medicamentele de performanță au fost întotdeauna o problemă controversată. Un astfel de medicament care a făcut recent titluri este roxadustat. În acest blog, vom analiza... citește tot
Ce vin îi plăcea, în mod deosebit, lui Ștefan cel Mare?
Ce vin îi plăcea, în mod deosebit, lui Ștefan cel Mare?
Ștefan cel Mare (1438/1439 – 1504) a fost una dintre personalitățile care a scris istorie pe aceste meleaguri. Domnitorul moldovean a avut cea mai lungă domnie din perioada medievală, nu mai... citește tot
Arheologii au descoperit locația unde Iisus Hristos a vindecat un orb
Arheologii au descoperit locația unde Iisus Hristos a vindecat un orb
Iisus Hristos este figura centrală a creștinismului. Fiul lui Dumnezeu a venit pe Pământ pentru a propovădui pacea și iubirea între oameni, însă a fost crucificat de către aceștia. În... citește tot