Ce înseamnă acronimul „ONS” de pe rețelele de socializare?

18.08.2021
Ce înseamnă acronimul „ONS” de pe rețelele de socializare?

Social media se referă la mijloacele de interacțiune dintre oameni în care creează, distribuie și/sau schimbă informații și idei în comunități și rețele virtuale.

Rețelele de socializare au propriile reguli. Acronimele și abrevierile, de exemplu, au devenit o parte a limbajului unic vorbit pe social media. Deci, este bine să știi ce înseamnă abrevierile de pe rețelele sociale pentru a înțelege ce spun utilizatorii online. Unul dintre acronimele des folosite în mediul online este „ONS”.

Ce înseamnă ONS?

Acronimul „ONS” înseamnă în limba engleză „one night stand”, iar tradus în limba română „aventură de o noapte”. Este o prescurtare folosită pe rețelele de socializare de către persoane care nu își doresc o relație de lungă durată, ci pur și simplu o aventură în care să nu investească sentimente și timp de lungă durată.

One night stand” este evident ceva foarte personal, este o alegere personală bazată pe propriile valori și convingeri. Unii oameni au avut o aventură de o noapte, unii au avut mai multe, unii o fac des, unii deloc deocamdată, iar alții nici nu se gândesc la așa ceva.

Ele sunt fie descrise ca niște întâlniri interesante, intense, pasionale (care sunt romantizate în filme, cărți și la televizor), fie sunt privite ca o disperare sau ceva imoral.

Motive pentru a avea o aventură de o noapte

Mai mult decât atât, cât timp…

… Chiar nu este nici o problemă, nu este cazul de rușine, vinovăție sau judecată, de la tine și/sau de la alții.

Foto: Pexels.com

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Operațiunile de salarizare, optimizate cu o soluție digitală
Operațiunile de salarizare, optimizate cu o soluție digitală
Procesele de payroll trebuie realizate pe baza unui flux rapid în orice companie, pentru o gestionare cât mai eficientă a resursei umane și a timpului. Un program salarii, care este denumit și... citește tot
De unde vine expresia: „Țiganul e țigan și-n ziua de Paști”?
De unde vine expresia: „Țiganul e țigan și-n ziua de Paști”?
Puțini știu adevărata poveste din spatele expresiei „Țiganul e țigan și-n ziua de Paști”, folosită adesea cu dispreț. Dar dacă ne întoarcem în timp, în perioada sclaviei romilor,... citește tot
De ce Ucraina n-a vrut ca România să intre în NATO? Cum s-au opus vecinii de la nord?
De ce Ucraina n-a vrut ca România să intre în NATO? Cum s-au opus vecinii de la nord?
Pe data de 29 martie 2004, România a aderat în mod oficial la NATO alături de Bulgaria, Estonia, Lituania, Slovacia și Slovenia. Aceasta era una dintre cele mai importante reușite pe plan extern... citește tot