Ce este SkyShowtime?

17.02.2023
Ce este SkyShowtime?

Cinematografia reprezintă modul cel mai aproape în care omul își poate vedea visele devenind realitate. În ultimii ani, cinefilii au devenit mai pretențioși, iar sălile de cinema au fost înlocuite cu confortabilitatea de acasă din fața televizorului. Așa au apărut Netflix sau Disney+. România a devenit un punct important al filmului online, astfel că pe piața de la noi și-a făcut loc o nouă platformă de urmărit filme. Ce este SkyShowtime și ce pelicule poți urmări?

Ce este SkyShowtime și cât costă?

Skyshowtime

SkyShowtime este cea mai noua platformă de streaming din România. Odată cu lansarea acestuia, catalogul din România a crescut la 5 platforme puternice care domină piața online-ului. Acesta vine din SUA și sunt o fuziune creată pentru piața europeană a Paramount Global și Comcast.

Încă de la momentul lansării în celelalte țări europene (Danemarca, Finlanda, Norvegia și Suedia), platforma s-a bucurat de un real succes. Multe filme și seriale de anvergură sunt deținute de giganții cinematografiei, astfel că mersul până la cinematograf a fost din nou lăsat la distanță.

„Serviciul va aduce pentru prima dată oferta premium de divertisment iconic și exclusiv în milioane de case din Europa”. a spus Sky Group într-un comunicat.

Prețul pare unui imbatabil și atrăgător pentru fiecare iubitor de filme. Deocamdată este cel mai mic preț din piață. Astfel că, pentru 1.99 euro pe lună, clienții se pot bucura de producții de pe telefon, tabletă sau televizor.

Ce pelicule se pot urmări pe noua platformă?

Datorită portofoliului impresionant pe care studiourile le au, una dintre atracțiile cele mai noi vor fi blockbusterele precum Jurassic World sau Top Gun: Maverick.

Acestora li se adaugă producții clasice din cinematica Paramount Universal: Belfast, Minions sau Black Phone. În plus, se pot vedea și creații din DreamWorks Animation, Nickelodeon sau Universal Pictures.
Din păcate, în continuare noile filme lansate pe plan internațional vor avea un moment în care vor fi prezentate prim dată pe marile ecrane și după vor putea fi văzute de pe canapea.

În plus, producțiile românești vor fi din nou pe micile ecrane. Astfel că se pot urmări oricând Hackerville, One True Singer sau Bani Negri.

Foto: Mobilehub.ro & Hownews.ro

Îți recomandăm:
Ne putem întoarce în timp? Nu. Sau, poate, numai cu ajutorul cuvintelor. Ei bine, cum erau Bucureștiul acum 100 de ani? Cum erau oamenii acum 100 de ani? Ce activități aveau aceștia? Cum era...
Dacă citești acest articol sunt mari șanse să fii român, să te fi născut în România și, evident, să vorbești limba română. Dar de ce țara noastră poartă numele de România? De unde...
Cele mai noi articole
Roxadustat: Medicamentul controversat interzis pentru sportivi
Roxadustat: Medicamentul controversat interzis pentru sportivi
În lumea sportului, medicamentele de performanță au fost întotdeauna o problemă controversată. Un astfel de medicament care a făcut recent titluri este roxadustat. În acest blog, vom analiza... citește tot
Ce vin îi plăcea, în mod deosebit, lui Ștefan cel Mare?
Ce vin îi plăcea, în mod deosebit, lui Ștefan cel Mare?
Ștefan cel Mare (1438/1439 – 1504) a fost una dintre personalitățile care a scris istorie pe aceste meleaguri. Domnitorul moldovean a avut cea mai lungă domnie din perioada medievală, nu mai... citește tot
Arheologii au descoperit locația unde Iisus Hristos a vindecat un orb
Arheologii au descoperit locația unde Iisus Hristos a vindecat un orb
Iisus Hristos este figura centrală a creștinismului. Fiul lui Dumnezeu a venit pe Pământ pentru a propovădui pacea și iubirea între oameni, însă a fost crucificat de către aceștia. În... citește tot