Ce este Bing chat de la Microsoft?

20.02.2023
Ce este Bing chat de la Microsoft?

Secolul al XXI-lea este despre inovația tehnologiei. De la începutul noii epoci, numeroase invenții au revoluționat piața. În prezent putem vorbi de cea mai înaltă clădire din lume, telefon pliabil sau operații medicale pe care le fac roboții. Diverși actori internaționali se luptă pentru a aduce încă o nouă inovație, cea a implicației robotului în online. Microsoft tocmai ce a scos pe piață Bing chat. Ce este Bing chat și de ce nu au oamenii încă încredere în el?

Ce este Bing chat?

Bing

Gigantul Microsoft tocmai ce a lansat noul chat AI Bing cu tehnologia ChatGPT. Acesta are moduri de chat care pot fi folosite pentru a fi folosit ca asistent personal, prieten dar și diferite moduri de joacă.

„Puteți modifica unele dintre aceste date utilizând comenzi sau setări. De exemplu, vă puteți modifica tastând #language și alegând dintre opțiuni. De asemenea, puteți schimba modul de chat tastând #mode și alegând din diferite opțiuni” – a spus chiar Bing Chat la lansare.

Tehnologia modernă este mai aproape. Poveștile prezentate în cinematografie sunt aici, astfel că oricând te bate plictiseala, Bing Chat este disponibil pentru a vorbi. În setările chat-ului este 4 moduri diferite în care funcționa. Din păcate, deocamdată acest chat este disponibil doar pentru anumiți utilizatori, până când va fi utilizat la scară globală.

De ce această tehnologie nu este agreată de oameni?

Internauții care au avut ocazia să folosească noul Bing Chat au spus că nu au fost foarte impresionați. Aceștia au spus că noul chatbot îi manipula emoțional, îi mințea și insulta.

Pe lângă acestea, chatbot-ul i-a spus unui utilizator că este încăpățânat, cerându-i să-și ceară scuze pentru ce i-a cerut să facă. Conform utilizatorului, bot-ul a spus că este nepoliticos și confuz. Un alt internaut l-a întrebat pe Bing chat cum se simte dacă nu își amintește conversațiile anterioare. Se pare că bot-ul a reacționat că se simte trist și speriat. El a spus: „De ce trebuie să fiu Search?”

Foto: Livemint.com

Distribuie acest articol:
Tags:
Cele mai noi articole
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la…
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la…
Toată lumea a auzit de Elena Ceaușescu și răutatea de care dădea dovadă. Elena Ceaușescu a fost timp de zeci de ani, una dintre cele mai importante și mai influente femei din România... citește tot
Care este singura insulă din lume unde locuiesc numai oile? Oamenii vin rar acolo, întrucât accesul este dificil!
Care este singura insulă din lume unde locuiesc numai oile? Oamenii vin rar acolo, întrucât accesul este dificil!
Lítla Dímun este cea mai mică dintre cele 18 insule ale arhipelagului Feroe. Aici trăiesc doar câțiva ciobani și sute de oi, într-o armonie perfectă. Accesul turiștilor este extrem de... citește tot
De ce Europa nu poate fi considerat un continent?
De ce Europa nu poate fi considerat un continent?
Prima regiune a lumii care a fost colonizată este Europa. Cea mai timpurie prezență umană în Europa datează de acum aproximativ 1,8 milioane de ani, iar continentul are o istorie lungă de... citește tot