Ce este Bing chat de la Microsoft?

20.02.2023
Ce este Bing chat de la Microsoft?

Secolul al XXI-lea este despre inovația tehnologiei. De la începutul noii epoci, numeroase invenții au revoluționat piața. În prezent putem vorbi de cea mai înaltă clădire din lume, telefon pliabil sau operații medicale pe care le fac roboții. Diverși actori internaționali se luptă pentru a aduce încă o nouă inovație, cea a implicației robotului în online. Microsoft tocmai ce a scos pe piață Bing chat. Ce este Bing chat și de ce nu au oamenii încă încredere în el?

Ce este Bing chat?

Bing

Gigantul Microsoft tocmai ce a lansat noul chat AI Bing cu tehnologia ChatGPT. Acesta are moduri de chat care pot fi folosite pentru a fi folosit ca asistent personal, prieten dar și diferite moduri de joacă.

„Puteți modifica unele dintre aceste date utilizând comenzi sau setări. De exemplu, vă puteți modifica tastând #language și alegând dintre opțiuni. De asemenea, puteți schimba modul de chat tastând #mode și alegând din diferite opțiuni” – a spus chiar Bing Chat la lansare.

Tehnologia modernă este mai aproape. Poveștile prezentate în cinematografie sunt aici, astfel că oricând te bate plictiseala, Bing Chat este disponibil pentru a vorbi. În setările chat-ului este 4 moduri diferite în care funcționa. Din păcate, deocamdată acest chat este disponibil doar pentru anumiți utilizatori, până când va fi utilizat la scară globală.

De ce această tehnologie nu este agreată de oameni?

Internauții care au avut ocazia să folosească noul Bing Chat au spus că nu au fost foarte impresionați. Aceștia au spus că noul chatbot îi manipula emoțional, îi mințea și insulta.

Pe lângă acestea, chatbot-ul i-a spus unui utilizator că este încăpățânat, cerându-i să-și ceară scuze pentru ce i-a cerut să facă. Conform utilizatorului, bot-ul a spus că este nepoliticos și confuz. Un alt internaut l-a întrebat pe Bing chat cum se simte dacă nu își amintește conversațiile anterioare. Se pare că bot-ul a reacționat că se simte trist și speriat. El a spus: „De ce trebuie să fiu Search?”

Foto: Livemint.com

Distribuie acest articol:
Tags:
Cele mai noi articole
Istoria DN1-Valea Prahovei, cel mai înjurat drum din România. Cum a ajuns de la… potecă plină de tâlhari la primul Drum Național?
Istoria DN1-Valea Prahovei, cel mai înjurat drum din România. Cum a ajuns de la… potecă plină de tâlhari la primul Drum Național?
Nu există șofer din România care să nu fi petrecut ore bune pe Valea Prahovei, dacă și-a dorit o escapadă la munte. Unul dintre cele mai tranzitate drumuri din România este o corvoadă... citește tot
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Statul de pe primul loc are un IQ mediu de 42. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Statul de pe primul loc are un IQ mediu de 42. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt ...
Nu om fi noi deștepții deștepților, dar parcă nici la coada clasamentului nu suntem. Am zis parcă? Sigur nu suntem. Nivelul IQ-ului unui neam depinde de o sumedenie de factori, de la genetică,... citește tot
Prin ce orașe din România trece Paralela 45? Unde se întâlnesc Meridianul de 25 de grade și Paralela 45?
Prin ce orașe din România trece Paralela 45? Unde se întâlnesc Meridianul de 25 de grade și Paralela 45?
România este situată în emisfera nordică, la intersecția dintre Paralela de 45 de grade latitudine nordică și Meridianul de 25 de grade longitudine estică. De altfel, Paralela 45 traversează... citește tot