Care sunt cele mai importante formații care au cântat în România?

12.10.2022
Care sunt cele mai importante formații care au cântat în România?

Este clar, oamenilor le place muzica, iar acest lucru îl putem vedea cu ochiul liber zi de zi. În fiecare dimineață, la cafea, în drum spre serviciu sau în timpul zilei, muzica este cea care ne dă surplusul necesar de energie. Cu toții am avut idoli în muzică, iar momentul în care i-am văzut pe scenă, ne-au marcat existența. Care sunt cele mai importante formații muzicale care au cântat în România?

Formații muzicale în România 2000-2010

formații muzicale

Începutul secolului al XXI-lea a adus pentru România schimbări din foarte multe puncte de vedere. Încercarea de evoluție spre un capitalism sănătos a adus în atenția oamenilor personalități importante pe scenă.

Primul megastar care a ales să vină în România a fost Michael Jackson, în perioada tumultoasă post comunistă din 1992. Peste 70.000 de fani au venit să vadă cum arată cel de care doar auziseră.

Pe lângă numeroasele formații, numeroși soliști de renume care au cântat în România sunt: Madonna, Julio Iglesias, Kylie Minogue, Marilyn Manson, George Michael și Pink.

Formații în România 2010-2022

Pe lângă celebrele formații, alți artiști cu renume internațional au ales să vină în România în această perioadă: Shakira, Sting, Bon Jovi, Lara Fabian, Andreea Boticelli, Bob Dylan, etc.

Foto: Depositphotos.com

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
De ce obliga Caligula femeile căsătorite să se culce cu el?
De ce obliga Caligula femeile căsătorite să se culce cu el?
Când vine vorba despre conducători nebuni, cu siguranță împăratul Caligula ar putea să intre în Top 3. Caligula (nr. „Cizmă”) a condus Imperiul Roman între anii 37-41. În doar patru... citește tot
Care este cel mai mic munte din lume?
Care este cel mai mic munte din lume?
De obicei, denumirea de munte ne duce cu gândul la înălțime. De exemplu, Vârful Everest din munții Himalaya are o înălțime maximă de 8.848,86 m, fiind cel mai înalt punct din lume. În... citește tot
Cum arată casa în care a copilărit Iohannis?
Cum arată casa în care a copilărit Iohannis?
Subiectul caselor lui Iohannis este iarăși în prim-plan, după ce publicația Recorder a publicat un reportaj prin care se sugerează că actualul președinte al României își pregătește... citește tot