Care este orașul din România cu cele mai frumoase femei?

04.11.2021
Care este orașul din România cu cele mai frumoase femei?

România este una dintre țările care se poate lăuda că are foarte multe femei frumoase. Practic este imposibil să mergi pe stradă și să nu vezi o domnișoară sau o doamnă drăguță. Cu toate acestea, există localități unde sunt atât de multe femei frumoase încât sunt considerate un adevărat Rai pentru bărbați.

Unde pot fi văzute cele mai frumoase femei?

Potrivit unui sondaj realizat de Organizația Bărbaţilor din România – Bergenbier, orașele din România cu cele mai multe femei singure sunt în Râmnicu Vâlcea, Iaşi şi Sibiu, iar cele mai frumoase doamne și domnișoare pot fi în Bucureşti.

Cercetarea sociologică a avut drept scop găsirea celor mai bune localități pentru un stil de viață bărbătesc, care să includă locuri de pescuit, spații verzi, numărul de baze sportive și, evident, femei singure. Așadar, în sondaj au fost incluse 11 oraşe din România (Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Timişoara, Iaşi, Piteşti, Ploieşti, Sibiu, Braşov, Galaţi şi Râmnicu Vâlcea).

Potrivit datelor statistice, cele mai multe locuri amenajate pentru pescuit se găsesc în zona Bucureşti – Ilfov, cu peste 102 locații, urmată de Cluj Napoca (48) şi de Iaşi (43).

Cele mai mari spații verzi pe cap de locuitor se găsesc în Cluj-Napoca, cu 127 metri pătraţi, fiind urmat de Galaţi şi Bucureşti, cu 124 mp şi, respectiv, 99 mp. Cele mai multe baze sportive pot fi găsite în Cluj-Napoca, oraşul fiind urmat de Braşov, Timişoara şi Constanţa.

Sondajul a evidențiat că cele mai multe femei singure pot fi văzute în Râmnicu Vâlcea (46%), orașul fiind urmat de Iaşi (45%) şi Sibiu (44%).

Bucureștiul, pe primul loc la femei frumoase

Cercetarea naţională a arătat că percepţia bărbatilor despre oraşele cu cele mai frumoase femei, iar pe primul loc s-a clasat Bucureştiul (17,51%), urmat de Iaşi (13,47%) şi Cluj Napoca (9,19%).

Româncele, preocupate de look-ul lor

Româncele sunt preocupate de felul cum arată încă din adolescență. Acestea alocă timp și resurse financiare pentru a merge la saloane de înfrumusețare și pentru a cheltui pe produse cosmetice și de îngrijire personală.

Când vine vorba de femei frumoase, clasamentele făcute sunt întotdeauna subiective. Există o vorbă în popor care spune că „ce e frumos și lui Dumnezeu îi place”. Iar despre românce mereu s-a spus că ar avea o mulțime de calități fizice.

Foto: Pexels.com

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Aproape 7.000 de oameni au ajuns pe vârful Everest (8.848 m). Nimeni nu a escaladat (încă) Muntele Kailash (6.638 m). Care este motivul?
Aproape 7.000 de oameni au ajuns pe vârful Everest (8.848 m). Nimeni nu a escaladat (încă) Muntele Kailash (6.638 m). Care este motivul?
Din 1953 și până astăzi au existat aproape 12.000 de escaladări ale Everestului (cel mai înalt punct de pe pământ cu o altitudine de 8848 m) la care au participat 6.664 de persoane. Totuși,... citește tot
Rolul ceasurilor inteligente în creșterea productivității
Rolul ceasurilor inteligente în creșterea productivității
Pentru că tehnologia a devenit aliatul indispensabil pentru îmbunătățirea eficienței productivității, este important să alegi acele produse ale acesteia care te pot ajuta cu adevărat în... citește tot
Cum își îngrijeau țăranii români copiii la 1850: „Îi îndopau cu mămăligă de la două-trei luni”
Cum își îngrijeau țăranii români copiii la 1850: „Îi îndopau cu mămăligă de la două-trei luni”
În lucrarea scrisă în anul 1895 și intitulată „Igiena țăranului român”, dr. Gheorghe Crăiniceanu dedica un capitol întreg creșterii copiilor în familiile de țărani. Autorul explică... citește tot