E adevărat că româncele sunt printre cele mai frumoase femei din lume? Care este explicația?

02.09.2020
E adevărat că româncele sunt printre cele mai frumoase femei din lume? Care este explicația?

Româncele sunt considerate printre cele mai frumoase femei din lume. Nu este de mirare din moment ce fetele din România sunt la mare căutare în rândul bărbaților de pretutindeni.

Sexul puternic de altă naționalitate poate striga „Bingo” dacă iubita este din România, aceștia fiind norocoși să aibă o doamnă uimitoare cu valori familiale, care trăiește într-o țară europeană modernă și care, mai mult de atât, vorbește și limba engleză.

De ce sunt atât de frumoase româncele? Genetică măreață

Există ceva special la femeile din Europa de Est. Au grația și eleganța lor naturală. Ele poartă tocuri înalte, sunt pasionate de dans și de sport. Româncele se deosebesc de multe domnișoare și doamne care provin din țările slave din multe motive.

Femeile române au cultură generală; părinții lor le învață să aibă cunoștințe despre istorie și cultură. Și asta nu este de mirare, deoarece noi, românii, avem o istorie și o moștenire foarte bogate.

Datorită genelor lor, femeile din România sunt recunoscute ca fiind unele dintre cele mai frumoase femei din lume. Sunt zvelte, au un metabolism rapid, ochii lor sunt în formă de migdale, buzele sunt frumos conturate și picioarele sunt foarte lungi.

România are o mulțime de comori gotice lăsate de sași. S-au stabilit în România pentru a apăra țara împotriva incursiunilor din est.

Românii sunt una dintre cele mai vechi națiuni europene. Inițial, erau triburi care trăiau pe teritoriul dunărean al Carpaților.

Harta genetică românească demonstrează că poporul nostru are de sânge latin, iar limba română este similară cu italiana, spaniola, franceza și portugheza, dar are și un anumit impact slav acest lucru fiind demonstrat.

Româncele, preocupate de look-ul lor

Româncele sunt preocupate de felul cum arată încă din adolescență. Acestea alocă timp și resurse financiare pentru a merge la saloane de înfrumusețare și pentru a cheltui pe produse cosmetice și de îngrijire personală.

Pe de altă parte, conform businessmagazin, socilologul Alfred Bulai spune că toate femeile sunt frumoase și că în general ne definim spațiul și cultura în sens pozitiv, acest lucru fiind un comportament sociologic numit etnocentrism.

Un alt sociolog, Mircea Kivu, a observat că româncele au o grijă deosebită pentru aspectul fizic pe care îl afișează în public, dar și pentru ținuta ușor provocatoare pe care o au comparativ cu femeile din Occident. Acest aspect se accentuează și mai tare în Estul Europei, la moldovence și rusoaice.

Cele mai frumoase femei din România

Româncele sunt recunoscute pentru frumusețea lor atât în țară, cât și peste hotare, obținând chiar locuri fruntașe în topuri internaționale.

În continuare vom prezenta câteva dintre româncele care s-au făcut remarcate prin frumusețea lor.

Mădălina Ghenea este fotomodel și actriță. Încă din pruncie, aceasta a fost în lumina reflectoarelor, ajungând să participe la prezentări de modă în toată lumea. A apărut în videoclipul melodiei „Il tempo tra di noi” a lui Eros Ramazzotti, a fost una dintre protagonistele celebrului calendar Peroni, iar debutul său în actorie l-a făcut în 2011 în rolul Irinei din filmul italian „I soliti idioti”.

Catrinel Menghia s-a remarcat atât în țară, dar și peste hotare ca model. Aceasta a fost imaginea Giorgio Armani și a pozat pentru FHM.

Monica Bârlădeanu s-a remarcat ca actriță și a obținut un rol în filmul „Moartea domnului Lăzărescu”. De asemenea, s-a ocupat și de modelling și a apărut în campanii publicitare.

Alina Pușcaș a câștigat în 1998 concursul Elite Model Look. Pușcas este unul dintre iepurașii „Playboy” ai României.

Gina Pistol înzestrată cu un corp de invidiat, în anul 2000 a pozat în revista „Playboy”, iar în 2010 a fost desemnată „Cea mai sexy blondă din showbiz”.

Foto: Facebook

 

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
„White Wolf”, indianul care a descoperit nemurirea. A trăit 137 de ani și l-a răpus o banală pneumonie. La 135 de ani l-a lovit trenul
„White Wolf”, indianul care a descoperit nemurirea. A trăit 137 de ani și l-a răpus o banală pneumonie. La 135 de ani l-a lovit ...
Se tot vorbește despre depășirea vârstei de 100 de ani ca fiind un adevărat record. Totuși, au existat și cazuri în care oamenii au trăit mai bine de 13 decenii. Acesta ar fi fost și cazul... citește tot
Cum se fereau oamenii de căldură când încă nu se inventase aerul condiționat? Metode vechi de răcorire
Cum se fereau oamenii de căldură când încă nu se inventase aerul condiționat? Metode vechi de răcorire
Aparatul de aer condiționat este, cu siguranță, una dintre cele mai necesare invenții, cu atât mai mult cu cât temperaturile par să crească de la un an la altul. Totuși, au fost vremuri în... citește tot
Cum procedează țările mai dezvoltate cu urșii? În Austria nimeni nu-i hrănește, în Italia au pubele speciale „antiurs”! Câți urși avem și câți ar trebui să avem?
Cum procedează țările mai dezvoltate cu urșii? În Austria nimeni nu-i hrănește, în Italia au pubele speciale „antiurs”! Câți ...
O turistă în vârstă de 19 ani a fost atacată și omorâtă de urs pe Jepii Mici din Bucegi. Ba mai mult, femeia ar fi fost târâtă de animalul sălbatic într-o prăpastie. Ulterior, animalul... citește tot