E adevărat că româncele sunt printre cele mai frumoase femei din lume? Care este explicația?

02.09.2020
E adevărat că româncele sunt printre cele mai frumoase femei din lume? Care este explicația?

Româncele sunt considerate printre cele mai frumoase femei din lume. Nu este de mirare din moment ce fetele din România sunt la mare căutare în rândul bărbaților de pretutindeni.

Sexul puternic de altă naționalitate poate striga „Bingo” dacă iubita este din România, aceștia fiind norocoși să aibă o doamnă uimitoare cu valori familiale, care trăiește într-o țară europeană modernă și care, mai mult de atât, vorbește și limba engleză.

De ce sunt atât de frumoase româncele? Genetică măreață

Există ceva special la femeile din Europa de Est. Au grația și eleganța lor naturală. Ele poartă tocuri înalte, sunt pasionate de dans și de sport. Româncele se deosebesc de multe domnișoare și doamne care provin din țările slave din multe motive.

Femeile române au cultură generală; părinții lor le învață să aibă cunoștințe despre istorie și cultură. Și asta nu este de mirare, deoarece noi, românii, avem o istorie și o moștenire foarte bogate.

Datorită genelor lor, femeile din România sunt recunoscute ca fiind unele dintre cele mai frumoase femei din lume. Sunt zvelte, au un metabolism rapid, ochii lor sunt în formă de migdale, buzele sunt frumos conturate și picioarele sunt foarte lungi.

România are o mulțime de comori gotice lăsate de sași. S-au stabilit în România pentru a apăra țara împotriva incursiunilor din est.

Românii sunt una dintre cele mai vechi națiuni europene. Inițial, erau triburi care trăiau pe teritoriul dunărean al Carpaților.

Harta genetică românească demonstrează că poporul nostru are de sânge latin, iar limba română este similară cu italiana, spaniola, franceza și portugheza, dar are și un anumit impact slav acest lucru fiind demonstrat.

Româncele, preocupate de look-ul lor

Româncele sunt preocupate de felul cum arată încă din adolescență. Acestea alocă timp și resurse financiare pentru a merge la saloane de înfrumusețare și pentru a cheltui pe produse cosmetice și de îngrijire personală.

Pe de altă parte, conform businessmagazin, socilologul Alfred Bulai spune că toate femeile sunt frumoase și că în general ne definim spațiul și cultura în sens pozitiv, acest lucru fiind un comportament sociologic numit etnocentrism.

Un alt sociolog, Mircea Kivu, a observat că româncele au o grijă deosebită pentru aspectul fizic pe care îl afișează în public, dar și pentru ținuta ușor provocatoare pe care o au comparativ cu femeile din Occident. Acest aspect se accentuează și mai tare în Estul Europei, la moldovence și rusoaice.

Cele mai frumoase femei din România

Româncele sunt recunoscute pentru frumusețea lor atât în țară, cât și peste hotare, obținând chiar locuri fruntașe în topuri internaționale.

În continuare vom prezenta câteva dintre româncele care s-au făcut remarcate prin frumusețea lor.

Mădălina Ghenea este fotomodel și actriță. Încă din pruncie, aceasta a fost în lumina reflectoarelor, ajungând să participe la prezentări de modă în toată lumea. A apărut în videoclipul melodiei „Il tempo tra di noi” a lui Eros Ramazzotti, a fost una dintre protagonistele celebrului calendar Peroni, iar debutul său în actorie l-a făcut în 2011 în rolul Irinei din filmul italian „I soliti idioti”.

Catrinel Menghia s-a remarcat atât în țară, dar și peste hotare ca model. Aceasta a fost imaginea Giorgio Armani și a pozat pentru FHM.

Monica Bârlădeanu s-a remarcat ca actriță și a obținut un rol în filmul „Moartea domnului Lăzărescu”. De asemenea, s-a ocupat și de modelling și a apărut în campanii publicitare.

Alina Pușcaș a câștigat în 1998 concursul Elite Model Look. Pușcas este unul dintre iepurașii „Playboy” ai României.

Gina Pistol înzestrată cu un corp de invidiat, în anul 2000 a pozat în revista „Playboy”, iar în 2010 a fost desemnată „Cea mai sexy blondă din showbiz”.

Foto: Facebook

 

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Unul dintre cele mai importante momente din istoria recentă a României a fost Războiul de Independență din 1877-1878. De fapt, armata română a participat la Războiul Ruso-Turc din anii... citește tot
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Despre Japonia poți să spui ce vrei, dar nu că este locul unde întârzie trenurile. Pe Internet circulă tot felul de știri legate despre trenurile din Japonia: ba că toate trenurile din țară... citește tot
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
Cine a fost măcar o dată în Israel sau a avut de-a face cu evrei tradiționaliști a putut observa că bărbații poartă pe cap o bucată de material. Aceasta se numește kippah și este un... citește tot