E adevărat că româncele sunt printre cele mai frumoase femei din lume? Care este explicația?

02.09.2020
E adevărat că româncele sunt printre cele mai frumoase femei din lume? Care este explicația?

Româncele sunt considerate printre cele mai frumoase femei din lume. Nu este de mirare din moment ce fetele din România sunt la mare căutare în rândul bărbaților de pretutindeni.

Sexul puternic de altă naționalitate poate striga „Bingo” dacă iubita este din România, aceștia fiind norocoși să aibă o doamnă uimitoare cu valori familiale, care trăiește într-o țară europeană modernă și care, mai mult de atât, vorbește și limba engleză.

De ce sunt atât de frumoase româncele? Genetică măreață

Există ceva special la femeile din Europa de Est. Au grația și eleganța lor naturală. Ele poartă tocuri înalte, sunt pasionate de dans și de sport. Româncele se deosebesc de multe domnișoare și doamne care provin din țările slave din multe motive.

Femeile române au cultură generală; părinții lor le învață să aibă cunoștințe despre istorie și cultură. Și asta nu este de mirare, deoarece noi, românii, avem o istorie și o moștenire foarte bogate.

Datorită genelor lor, femeile din România sunt recunoscute ca fiind unele dintre cele mai frumoase femei din lume. Sunt zvelte, au un metabolism rapid, ochii lor sunt în formă de migdale, buzele sunt frumos conturate și picioarele sunt foarte lungi.

România are o mulțime de comori gotice lăsate de sași. S-au stabilit în România pentru a apăra țara împotriva incursiunilor din est.

Românii sunt una dintre cele mai vechi națiuni europene. Inițial, erau triburi care trăiau pe teritoriul dunărean al Carpaților.

Harta genetică românească demonstrează că poporul nostru are de sânge latin, iar limba română este similară cu italiana, spaniola, franceza și portugheza, dar are și un anumit impact slav acest lucru fiind demonstrat.

Româncele, preocupate de look-ul lor

Româncele sunt preocupate de felul cum arată încă din adolescență. Acestea alocă timp și resurse financiare pentru a merge la saloane de înfrumusețare și pentru a cheltui pe produse cosmetice și de îngrijire personală.

Pe de altă parte, conform businessmagazin, socilologul Alfred Bulai spune că toate femeile sunt frumoase și că în general ne definim spațiul și cultura în sens pozitiv, acest lucru fiind un comportament sociologic numit etnocentrism.

Un alt sociolog, Mircea Kivu, a observat că româncele au o grijă deosebită pentru aspectul fizic pe care îl afișează în public, dar și pentru ținuta ușor provocatoare pe care o au comparativ cu femeile din Occident. Acest aspect se accentuează și mai tare în Estul Europei, la moldovence și rusoaice.

Cele mai frumoase femei din România

Româncele sunt recunoscute pentru frumusețea lor atât în țară, cât și peste hotare, obținând chiar locuri fruntașe în topuri internaționale.

În continuare vom prezenta câteva dintre româncele care s-au făcut remarcate prin frumusețea lor.

Mădălina Ghenea este fotomodel și actriță. Încă din pruncie, aceasta a fost în lumina reflectoarelor, ajungând să participe la prezentări de modă în toată lumea. A apărut în videoclipul melodiei „Il tempo tra di noi” a lui Eros Ramazzotti, a fost una dintre protagonistele celebrului calendar Peroni, iar debutul său în actorie l-a făcut în 2011 în rolul Irinei din filmul italian „I soliti idioti”.

Catrinel Menghia s-a remarcat atât în țară, dar și peste hotare ca model. Aceasta a fost imaginea Giorgio Armani și a pozat pentru FHM.

Monica Bârlădeanu s-a remarcat ca actriță și a obținut un rol în filmul „Moartea domnului Lăzărescu”. De asemenea, s-a ocupat și de modelling și a apărut în campanii publicitare.

Alina Pușcaș a câștigat în 1998 concursul Elite Model Look. Pușcas este unul dintre iepurașii „Playboy” ai României.

Gina Pistol înzestrată cu un corp de invidiat, în anul 2000 a pozat în revista „Playboy”, iar în 2010 a fost desemnată „Cea mai sexy blondă din showbiz”.

Foto: Facebook

 

AZI ÎN ISTORIE
Ziua de 18 august este cea de-a 230-a zi a calendarului gregorian și a 231-a zi în anii bisecți. În această zi s-au consemnat de-a lungul timpului multe evenimente care au marcat istoria lumii...
Cele mai noi articole
De ce ardelenii spun „ioi” și „ora doi” în loc de „ora două”?
De ce ardelenii spun „ioi” și „ora doi” în loc de „ora două”?
Limba română este vorbită diferit în funcție de regiunea țării. Regionalismele îmbogățesc vocabularul românesc, însă de multe ori nu sunt înțelese de toată lumea și trebuie... citește tot
O româncă furată de țigani a ajuns cea mai apreciată dansatoare de pe „bătrânul continent”
O româncă furată de țigani a ajuns cea mai apreciată dansatoare de pe „bătrânul continent”
Înaintea Primului Război Mondial, la marginea Mangaliei trăia familia lui Nae Berechet. Acesta avea o fetiță în vârstă de șase ani, de o frumusețe răpitoare, pe numele ei Maria. La un... citește tot
De ce avem păr la subraț? La ce folosește?
De ce avem păr la subraț? La ce folosește?
Pentru întreaga lume, corpul uman este un mister constant mereu aflat într-o continuă schimbare. Deși nu putem afla totul despre corpurile noastre, oamenii de știință au descoperit la ce... citește tot