Care este țara cu cele mai frumoase femei? Pe ce loc se află România?

10.11.2020
Care este țara cu cele mai frumoase femei? Pe ce loc se află România?

Când vine vorba de femei frumoase, clasamentele făcute sunt întotdeauna subiective. Există o vorbă în popor care spune că „ce e frumos și lui Dumnezeu îi place”. Iar despre românce mereu s-a spus că ar avea o mulțime de calități fizice. De-a lungul vremii s-au făcut mai multe clasamente cu țările unde sunt întâlnite cele mai frumoase doamne și domnișoare. România? Pe un onorabil loc 12.

Potrivit missosology.com, un site specializat de modă și frumusețe feminină, a făcut în anul 2019 un clasament al țărilor unde se găsesc cele mai frumoase femei. Printre ele, așa cum era de așteptat, se numără și România. De altfel, țara noastră este recunoscută pentru sex-appeal-ul româncelor.

Top 10 țări cu cele mai frumoase femei din lume

Potrivit specialiștilor în domeniu, femeile sunt frumoase peste tot în lume, însă în unele țări acest lucru este evident peste tot. Așadar, statele unde sunt întâlnite cele mai frumoase femei sunt:

  1. Venezuela – Trebuie spus de la bun început că această țară a câștigat de foarte multe ori titlurile de Miss Universe și Miss World. Frumusețea exotică a acestor femei a făcut ca, specialiștii în domeniul, să considere că în acest stat trăiesc cele mai multe femei frumoase.
  2. Filipine – Nu multă lume știe, însă în această țară insulară din Oceanul Pacific trăiesc foarte multe femei frumoase. Trăsăturile lor asiatice le fac să fie apreciate de bărbații din întreaga lume.
  3. Mexic – Această țară imensă este plină de doamne și domnișoare cu calități fizice de invidiat. Atât brunetele, cât și blondele de aici sunt recunoscute pentru trupurile lor sexy, bine făcute și atrăgătoare.
  4. Africa de Sud – Frumusețea nu are granițe, iar specialiștii în domeniu consideră că în această țară poți vedea femei frumoase peste tot pe stradă.
  5. Vietnam – Deși pare greu de crezut, în această țară de 95 de milioane de locuitori, se găsesc unele dintre cele mai frumoase femei din lume.
  6. Thailanda – Această țară este considerată de mulți bărbați care au vizitat-o ca fiind un tărâm de vis, unde întâlnești femei frumoase la tot pasul.
  7. Puerto Rico – Acest stat micuț asociat Statelor Unite ale Americii este considerat Raiul pe Pământ. Multe dintre vedetele acestei planete își fac concediile în acea zonă a globului. Femeile frumoase sunt pretutindeni, iar clima favorizează ținutele sexy.
  8. Indonezia – Așa cum se poate observa, multe din femeile considerate frumoase vin din zonele asiatice. Acestea au un ten curat, strălucitor, păr negru și lucios, iar siluetele se îmbină perfect cu înălțimea lor medie.
  9. Columbia – Această țară a cafelei dă unele dintre cele mai frumoase femei din lume. Majoritatea doamnelor și domnișoarelor au o piele mulatră, fără defecte, cu un corp de invidiat.
  10. Statele Unite ale Americii – Cea mai cunoscută țară din lume oferă și unele dintre cele mai frumoase femei de pe glob. Acestea sunt mereu la curent cu ultimele tendințe în materie de modă.

Potrivit clasamentului România ocupă poziția a 12-a. Majoritatea turiștilor care au vizitat țara noastră au fost impresionați de frumusețea româncelor.

Ioana Filimon a câștigat, în anul 2018, Miss Global Model of the World

Foto: pexels.com și a1.ro

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Unul dintre cele mai importante momente din istoria recentă a României a fost Războiul de Independență din 1877-1878. De fapt, armata română a participat la Războiul Ruso-Turc din anii... citește tot
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Despre Japonia poți să spui ce vrei, dar nu că este locul unde întârzie trenurile. Pe Internet circulă tot felul de știri legate despre trenurile din Japonia: ba că toate trenurile din țară... citește tot
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
Cine a fost măcar o dată în Israel sau a avut de-a face cu evrei tradiționaliști a putut observa că bărbații poartă pe cap o bucată de material. Aceasta se numește kippah și este un... citește tot