La ce ore mor oamenii cel mai des?

07.04.2022
La ce ore mor oamenii cel mai des?

Nu există timp sigur pentru moarte și asta poate veni oricând. Cu toții cunoaștem acest adevăr etern. Cu toate acestea, unele rapoarte spun că majoritatea morților au loc în timpul nopții, în timp ce intervalul de timp între 3 și 4 dimineața este cel mai vulnerabil.

Conform unei cercetări, majoritatea deceselor din spitale au loc între orele 3:00 și 4:00. Chiar și o altă cercetare a fost efectuată pentru a afla de ce majoritatea deceselor au loc dimineața devreme, cu doar câteva ore înainte de răsăritul soarelui. Iată care sunt motivele probabile conform studiilor.

Ora dintre 3:00 și 4:00 este momentul în care imunitatea organismului este cea mai vulnerabilă. Și dacă este de crezut următoarea afirmație, unele rapoarte spun că persoanele care se confruntă cu accidente în această perioadă au șanse mici de a supraviețui, potrivit Kalinga TV.

De ce murim în intervalul de timp între 3 și 4 dimineața ? Explicație științifică

Conform științei, acesta este momentul dintr-o zi în care organismul încearcă să se pregătească pentru activitățile din ziua următoare, în timp ce creierul încearcă să dispună de unele informații pentru a oferi spațiu evenimentelor viitoare din ziua următoare.

Rapoartele au, de asemenea, un răspuns la această întrebare în ceea ce privește chimia.

„În acest moment, adrenalina și hormonii antiinflamatori sunt la cel mai scăzut nivel, ceea ce provoacă îngustarea căilor respiratorii. Compușii care declanșează spasme sunt, de asemenea, la cel mai mare nivel în acest moment și o persoană este mai probabil să moară în acest interval orar, conform cercetărilor medicale de la Harvard”, scrie Opera News.

Pe de altă parte, există un răspuns religios care spune că diferența dintre lumea spirituală și pământ este foarte subțire la această oră și astfel este ușor pentru o persoană să se transfere cu ușurință în cealaltă lume. Probabil, acesta este motivul pentru care cele mai întunecate ritualuri se fac întotdeauna în jurul orei 3:00 până la 4:00.

De asemenea, textele religioase ale unor credințe transmit credincioșilor să se roage lui Dumnezeu în acest moment. Și multe dintre ritualurile sataniste au loc în acest interval orar.

Foto: Depositphotos.com

AZI ÎN ISTORIE
Astăzi, 10 august, de-a lungul timpului, pe întreg Globul au avut loc mai multe evenimente importante care au schimbat cursul istoriei. Multe dintre ele au fost uitate odată cu trecerea anilor,...
Cele mai noi articole
De ce nu aveau voie să plângă copii familiei Kennedy?
De ce nu aveau voie să plângă copii familiei Kennedy?
John F. Kennedy a avut o președenție care a durat aproximativ 1000 de zile, însă în tot acel timp a reușit să captiveze publicul cu charisma sa mereu prezentă. Familia lui mereu a fost în... citește tot
De ce numărul 10 este cel mai important în fotbal?
De ce numărul 10 este cel mai important în fotbal?
Fotbalul este cel mai popular sport, adesea fiind denumit „sportul rege”. Oficial, fotbalul modern a fost inventat în Anglia, iar prima echipă legitimată a luat naștere în anul 1857. De... citește tot
Scandalagiul Slavici! De ce spărgea scriitorul ferestrele vecinilor?
Scandalagiul Slavici! De ce spărgea scriitorul ferestrele vecinilor?
Ioan Slavici a fost un om „liniștit” și „așezat” în viața sa, conform descrierii lui Mihai Eminescu. În copilărie însă, tânărul Slavici era departe de a fi cuminte și... citește tot