La ce ore mor oamenii cel mai des?

07.04.2022
La ce ore mor oamenii cel mai des?

Nu există timp sigur pentru moarte și asta poate veni oricând. Cu toții cunoaștem acest adevăr etern. Cu toate acestea, unele rapoarte spun că majoritatea morților au loc în timpul nopții, în timp ce intervalul de timp între 3 și 4 dimineața este cel mai vulnerabil.

Conform unei cercetări, majoritatea deceselor din spitale au loc între orele 3:00 și 4:00. Chiar și o altă cercetare a fost efectuată pentru a afla de ce majoritatea deceselor au loc dimineața devreme, cu doar câteva ore înainte de răsăritul soarelui. Iată care sunt motivele probabile conform studiilor.

Ora dintre 3:00 și 4:00 este momentul în care imunitatea organismului este cea mai vulnerabilă. Și dacă este de crezut următoarea afirmație, unele rapoarte spun că persoanele care se confruntă cu accidente în această perioadă au șanse mici de a supraviețui, potrivit Kalinga TV.

De ce murim în intervalul de timp între 3 și 4 dimineața ? Explicație științifică

Conform științei, acesta este momentul dintr-o zi în care organismul încearcă să se pregătească pentru activitățile din ziua următoare, în timp ce creierul încearcă să dispună de unele informații pentru a oferi spațiu evenimentelor viitoare din ziua următoare.

Rapoartele au, de asemenea, un răspuns la această întrebare în ceea ce privește chimia.

„În acest moment, adrenalina și hormonii antiinflamatori sunt la cel mai scăzut nivel, ceea ce provoacă îngustarea căilor respiratorii. Compușii care declanșează spasme sunt, de asemenea, la cel mai mare nivel în acest moment și o persoană este mai probabil să moară în acest interval orar, conform cercetărilor medicale de la Harvard”, scrie Opera News.

Pe de altă parte, există un răspuns religios care spune că diferența dintre lumea spirituală și pământ este foarte subțire la această oră și astfel este ușor pentru o persoană să se transfere cu ușurință în cealaltă lume. Probabil, acesta este motivul pentru care cele mai întunecate ritualuri se fac întotdeauna în jurul orei 3:00 până la 4:00.

De asemenea, textele religioase ale unor credințe transmit credincioșilor să se roage lui Dumnezeu în acest moment. Și multe dintre ritualurile sataniste au loc în acest interval orar.

Foto: Depositphotos.com

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Unul dintre cele mai importante momente din istoria recentă a României a fost Războiul de Independență din 1877-1878. De fapt, armata română a participat la Războiul Ruso-Turc din anii... citește tot
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Despre Japonia poți să spui ce vrei, dar nu că este locul unde întârzie trenurile. Pe Internet circulă tot felul de știri legate despre trenurile din Japonia: ba că toate trenurile din țară... citește tot
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
Cine a fost măcar o dată în Israel sau a avut de-a face cu evrei tradiționaliști a putut observa că bărbații poartă pe cap o bucată de material. Aceasta se numește kippah și este un... citește tot