La ce ore mor oamenii cel mai des?

07.04.2022
La ce ore mor oamenii cel mai des?

Nu există timp sigur pentru moarte și asta poate veni oricând. Cu toții cunoaștem acest adevăr etern. Cu toate acestea, unele rapoarte spun că majoritatea morților au loc în timpul nopții, în timp ce intervalul de timp între 3 și 4 dimineața este cel mai vulnerabil.

Conform unei cercetări, majoritatea deceselor din spitale au loc între orele 3:00 și 4:00. Chiar și o altă cercetare a fost efectuată pentru a afla de ce majoritatea deceselor au loc dimineața devreme, cu doar câteva ore înainte de răsăritul soarelui. Iată care sunt motivele probabile conform studiilor.

Ora dintre 3:00 și 4:00 este momentul în care imunitatea organismului este cea mai vulnerabilă. Și dacă este de crezut următoarea afirmație, unele rapoarte spun că persoanele care se confruntă cu accidente în această perioadă au șanse mici de a supraviețui, potrivit Kalinga TV.

De ce murim în intervalul de timp între 3 și 4 dimineața ? Explicație științifică

Conform științei, acesta este momentul dintr-o zi în care organismul încearcă să se pregătească pentru activitățile din ziua următoare, în timp ce creierul încearcă să dispună de unele informații pentru a oferi spațiu evenimentelor viitoare din ziua următoare.

Rapoartele au, de asemenea, un răspuns la această întrebare în ceea ce privește chimia.

„În acest moment, adrenalina și hormonii antiinflamatori sunt la cel mai scăzut nivel, ceea ce provoacă îngustarea căilor respiratorii. Compușii care declanșează spasme sunt, de asemenea, la cel mai mare nivel în acest moment și o persoană este mai probabil să moară în acest interval orar, conform cercetărilor medicale de la Harvard”, scrie Opera News.

Pe de altă parte, există un răspuns religios care spune că diferența dintre lumea spirituală și pământ este foarte subțire la această oră și astfel este ușor pentru o persoană să se transfere cu ușurință în cealaltă lume. Probabil, acesta este motivul pentru care cele mai întunecate ritualuri se fac întotdeauna în jurul orei 3:00 până la 4:00.

De asemenea, textele religioase ale unor credințe transmit credincioșilor să se roage lui Dumnezeu în acest moment. Și multe dintre ritualurile sataniste au loc în acest interval orar.

Foto: Depositphotos.com

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
De ce este indicat să freci grătarul cu ceapă? Care este ordinea preparatelor pe grătar? Cu ce începem?
De ce este indicat să freci grătarul cu ceapă? Care este ordinea preparatelor pe grătar? Cu ce începem?
A venit căldura astfel că tot mai mulți români vor trece la sportul național: grătarul. Dacă părinții și bunicii noștri curățau grătarul cu o bucată de slănină, acum rolul acesteia a... citește tot
Ce este o țară transcontinentală? Câte țări transcontinentale există?
Ce este o țară transcontinentală? Câte țări transcontinentale există?
O țară transcontinentală este acea țară care face parte dintr-un anumit continent, însă o parte din teritoriile acesteia sunt împărțite geografic între două sau mai multe continente. Mai... citește tot
Cea mai bătrână găină din istorie! Cât trăiesc găinile? Care este recordul de viață al unei găini?
Cea mai bătrână găină din istorie! Cât trăiesc găinile? Care este recordul de viață al unei găini?
Găinile sunt printre cele mai comune animale domestice pe întreg Globul pământesc. Fie că sunt crescute pentru carne, pentru ouă sau pur și simplu ca animale de companie, aceste păsări le... citește tot