Biscuiți pufoși. Cea mai bună rețetă de biscuiți pufoși de casă

28.05.2021
Biscuiți pufoși. Cea mai bună rețetă de biscuiți pufoși de casă

Fiecare sfârșit de săptămână reprezintă un motiv bun de a petrece momente unice alături de familie și prieteni. O metodă ar fi gătitul, și nu orice, ci un desert atât de bun încât te vei linge pe degete.

Vă prezentăm o rețetă de biscuiți pufoși care este de departe rețeta noastră preferată și, din moment ce sunt atât de ușor de făcut, îi facem mai tot timpul. Nu există nimic mai bun decât un biscuite cald, untos, direct din cuptor, pe care să-l ungi cu unt și gem (sau dulceață) și să-l transformi într-un mic dejun delicios.

Obișnuim să cumpărăm diverse sortimente de biscuiți, dar cu o rețetă de biscuiți atât de ușoară, este simplu să faci biscuiții de la zero.

Această rețetă de biscuiți nu vă va dezamăgi și sigur va deveni rețeta voastră preferată de biscuiți. Biscuiții cresc frumos și pufos, iar cantitățile abundente de unt asigură un biscuit delicios.

Biscuiți pufoși. Cea mai bună rețetă de biscuiți pufoși de casă

Ce ingrediente avem nevoie pentru biscuiți? Nu foarte multe. Și sigur le ai la îndemână pe majoritatea în casă. Singurul ingredient pe care îl poți vedea în această listă care ar putea fi puțin necunoscut este crema tartar, dar dacă nu o ai la îndemână, nu lăsa acest lucru să te împiedice să faci această rețetă de biscuiți. Continuă și omite-o din rețetă.

Acești biscuiții necesită smântână de gătit în loc de lapte integral și o cantitate mai substanțială de zahăr. Secretul pentru biscuiții excelenți este untul rece. Foarte rece. De multe ori aluatul de biscuiți se frământă atât de mult încât untul se înmoaie înainte ca biscuiții să intre chiar în cuptor.

Se pot folosi două metode pentru a încorpora untul în amestecul de făină. Una este tăierea untului în bucăți mici, refrigerarea sau congelarea până când este gata de utilizare și apoi folosirea unui tăietor de patiserie pentru a tăia untul în amestec. Al doilea este răzuirea untului rece cu o răzătoare și apoi amestecarea acestuia în amestecul de făină.

Ambele funcționează excelent, așa că folosește metoda pe care o preferi. Pentru a preveni topirea untului, folosește și un ou rece și lapte rece.
Aluatul va fi lipicios, așa că presară făină cu generozitate pe suprafața de lucru înainte de a întoarce aluatul pe ea. De asemenea, când frămânți aluatul și este în continuare lipicios, poți presăra puțină făină, aproximativ o lingură.

Coacerea biscuiților este foarte rapidă, este nevoie doar de aproximativ 10 minute. Se pot coace pe hârtie pergament, dar dacă nu ai la îndemână, unge ușor foaia de copt cu unt topit. De asemenea, pentru un gust cu adevărat desăvârșit, poți unge cu o pensulă biscuiții cu unt topit.

Așadar, iată de ce ingrediente ai nevoie pentru minunații biscuiți pufoși.

Mod de preparare

Preîncălziți cuptorul la 230 de grade Celsius. Combinați ingredientele uscate într-un castron mare. Adăugați laptele, crema tartar, oul și amestecați până când ingredientele sunt combinate. Aluatul va fi lipicios, deci nu-l mai frământa, îl întorci pe o suprafață unde ai presărat făină.

Presară niște făină pe aluat, astfel încât să nu se lipească de degete și frământă de 10-15 ori. Dacă aluatul este foarte lipicios, mai adaugă niște făină. Întindeți aluatul la o grosime de aproximativ 2 cm. Faceți formele rotunde de biscuiți cu un tăietor de patiserie sau cu un pahar de sticlă. Se pot obține până la 12 biscuiți.

Se pot unge cu unt topit pentru un plus de savoare. Așează biscuiții într-o tavă pe o foaie de copt și se coc timp de 10-15 minute sau până se rumenesc deasupra. Poftă mareeee!

Foto: Pexels.com

 

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Unul dintre cele mai importante momente din istoria recentă a României a fost Războiul de Independență din 1877-1878. De fapt, armata română a participat la Războiul Ruso-Turc din anii... citește tot
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Despre Japonia poți să spui ce vrei, dar nu că este locul unde întârzie trenurile. Pe Internet circulă tot felul de știri legate despre trenurile din Japonia: ba că toate trenurile din țară... citește tot
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
Cine a fost măcar o dată în Israel sau a avut de-a face cu evrei tradiționaliști a putut observa că bărbații poartă pe cap o bucată de material. Aceasta se numește kippah și este un... citește tot