Cum se bagă mașinile de prezentare în interiorul mall-urilor?

29.08.2023
Cum se bagă mașinile de prezentare în interiorul mall-urilor?

Există foarte multe curiozități comune cărora greu le putem găsi răspunsuri. Cine a scris Biblia, de unde ne tragem sau ce înseamnă iubirea? Acestea sunt atât curiozități, cât și întrebări de filozofie. O curiozitate modernă, la care nu foarte mulți am primit răspuns, este legat de modul cum ajung mașinile expuse în mall-uri.

Cum sunt puse mașinile în interiorul mall-urilor?

mașinile

Românii sunt oameni cu foarte multe întrebări, foarte multe curiozități și nu de multe ori primesc răspunsurile necesare. Cu siguranță mall-urile reprezintă un factor important de arhitectură din orașele moderne ale țării noastre. Cele mai importante magazine de brand, cele mai mari lanțuri de supermarketuri, dar și numeroase cinematografe ne fac să călcăm pragul mall-urilor cel puțin o dată pe săptămână.

Ușile acestora, rotative, fac posibilă intrarea doar a maximum 1-2 oameni deodată, iar sistemele de securitate sunt bine gândite. Cu toate acestea, în toate astfel de clădiri există cel puțin un constructor de mașini care are amplasat câte un exemplar. Deși am văzut parcările subterane, iar accesul în incinta mall-ului se face doar cu liftul sau scara rulantă, ne putem pune întrebarea legitimă cum ajung mașinile să fie expuse în mall-uri.

Cea mai comună metodă este aceea de a folosi intrarea din spate a mall-ului. Aceste uși sunt de obicei mai mari, având posibilitatea de suplinire a mărfurilor necesare. Reprezentanțele auto trebuie să stabilească concret cu autoritățile clădirii când pot aduce mașinile. Din cauza traficului constant, aceste modificări sunt adesea făcute pe timpul nopții, în așa fel încât nimeni să nu fie rănit.

Care este cea mai mare colecție de mașini din România?

De cele mai multe ori, pasiunile sunt costisitoare. Astfel că, nu toate lumea își permite să aibă colecții de mai multe lucruri pe care să nu le folosească, ci doar să le expună. Cum și în România există oameni cu potențial important financiar, există multe colecții de mașini private.

La ora actuală, în București se află cea mai mare colecție privată de automobile clasice și moderne din țară. Aici, pasionații pot admira peste 400 de mașini unice. Țiriac Collection adună cele mai frumoase și elegante modele, unele dintre având peste 50 de ani vechime.

Printre cele mai frumoase exemplare, putem număra:

Foto: Milkshakepromotions.com.au

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Ce stat a avut peste 28 de capitale?
Ce stat a avut peste 28 de capitale?
Astăzi, când ne vine în minte o țară, gândul ne poartă automat la capitala acestui stat. Majoritatea țărilor au câte o capitală, așa cum este cazul României, dar sunt și excepții cum... citește tot
Care este singura țară care și-a pus un papagal pe steag?
Care este singura țară care și-a pus un papagal pe steag?
Pe Pământ există 195 de țări suverane și independente, iar dintre acestea 193 sunt membre ale Organizației Națiunilor Unite, în timp ce Vatican și Palestina sunt doar observatori... citește tot
De ce formularea „ca și” este greșită? Este suficient să spui „ca”!
De ce formularea „ca și” este greșită? Este suficient să spui „ca”!
Una dintre cele mai frecvente erori pe care o fac românii este folosirea formulării „ca și” în loc de „ca”. De cele mai multe ori, utilizarea formulării „ca și” se face pentru a... citește tot