Cum se bagă mașinile de prezentare în interiorul mall-urilor?

29.08.2023
Cum se bagă mașinile de prezentare în interiorul mall-urilor?

Există foarte multe curiozități comune cărora greu le putem găsi răspunsuri. Cine a scris Biblia, de unde ne tragem sau ce înseamnă iubirea? Acestea sunt atât curiozități, cât și întrebări de filozofie. O curiozitate modernă, la care nu foarte mulți am primit răspuns, este legat de modul cum ajung mașinile expuse în mall-uri.

Cum sunt puse mașinile în interiorul mall-urilor?

mașinile

Românii sunt oameni cu foarte multe întrebări, foarte multe curiozități și nu de multe ori primesc răspunsurile necesare. Cu siguranță mall-urile reprezintă un factor important de arhitectură din orașele moderne ale țării noastre. Cele mai importante magazine de brand, cele mai mari lanțuri de supermarketuri, dar și numeroase cinematografe ne fac să călcăm pragul mall-urilor cel puțin o dată pe săptămână.

Ușile acestora, rotative, fac posibilă intrarea doar a maximum 1-2 oameni deodată, iar sistemele de securitate sunt bine gândite. Cu toate acestea, în toate astfel de clădiri există cel puțin un constructor de mașini care are amplasat câte un exemplar. Deși am văzut parcările subterane, iar accesul în incinta mall-ului se face doar cu liftul sau scara rulantă, ne putem pune întrebarea legitimă cum ajung mașinile să fie expuse în mall-uri.

Cea mai comună metodă este aceea de a folosi intrarea din spate a mall-ului. Aceste uși sunt de obicei mai mari, având posibilitatea de suplinire a mărfurilor necesare. Reprezentanțele auto trebuie să stabilească concret cu autoritățile clădirii când pot aduce mașinile. Din cauza traficului constant, aceste modificări sunt adesea făcute pe timpul nopții, în așa fel încât nimeni să nu fie rănit.

Care este cea mai mare colecție de mașini din România?

De cele mai multe ori, pasiunile sunt costisitoare. Astfel că, nu toate lumea își permite să aibă colecții de mai multe lucruri pe care să nu le folosească, ci doar să le expună. Cum și în România există oameni cu potențial important financiar, există multe colecții de mașini private.

La ora actuală, în București se află cea mai mare colecție privată de automobile clasice și moderne din țară. Aici, pasionații pot admira peste 400 de mașini unice. Țiriac Collection adună cele mai frumoase și elegante modele, unele dintre având peste 50 de ani vechime.

Printre cele mai frumoase exemplare, putem număra:

Foto: Milkshakepromotions.com.au

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la…
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la…
Toată lumea a auzit de Elena Ceaușescu și răutatea de care dădea dovadă. Elena Ceaușescu a fost timp de zeci de ani, una dintre cele mai importante și mai influente femei din România... citește tot
Care este singura insulă din lume unde locuiesc numai oile? Oamenii vin rar acolo, întrucât accesul este dificil!
Care este singura insulă din lume unde locuiesc numai oile? Oamenii vin rar acolo, întrucât accesul este dificil!
Lítla Dímun este cea mai mică dintre cele 18 insule ale arhipelagului Feroe. Aici trăiesc doar câțiva ciobani și sute de oi, într-o armonie perfectă. Accesul turiștilor este extrem de... citește tot
De ce Europa nu poate fi considerat un continent?
De ce Europa nu poate fi considerat un continent?
Prima regiune a lumii care a fost colonizată este Europa. Cea mai timpurie prezență umană în Europa datează de acum aproximativ 1,8 milioane de ani, iar continentul are o istorie lungă de... citește tot